Fredagskväll

Har tråkigt och tröstäter popcorn och valnötsglass.
Tjejerna är iväg i det fina sommarvädret med kompisar och resten av familjen är på badhuset i Sjuntorp.

Själv sitter jag och hostar i soffan. Eftersom att läkaren sa att det var helt ok att röra på sig när febern var borta och det har den ju varit i över tre dygn nu så imorgon ska jag hämta frisk luft. Får nojjan här inne!
Tjejerna ska iväg och hjälpa till på STIP imorgon då det är Klassbollenhelg. Alfred och hans klass är med så jag tänkte gå dit och titta en match. Det blir nog en alldeles lagom promenix.
Sen ska jag hem och titta lite i byråer och lådor och börja slänga skräp som ska bort innan man packar ner i lådor.
Vill börja redan NU!! Kläder som ska rensas ordentligt!

Ska bli så kul att få bygga en nytt hem med Henk! ❤
Vi måste vara riktigt strukturerade för vi blir många som ska ha utrymme och det kanske inte dräller av förvaring tyvärr. Det är något vi måste se till att lösa.
Sen får man nog börja leva lite efter strategin...en sak in, en sak ut....nänä!! inte på det sättet!! 😝
Men att man kanske inte ska spara allt gammalt som ändå inte används. Vi kommer nog få några fulla lådor till vinden av saker som vi har dubbelt och det slängs ju inte förstås.
Det kan ju komma till användning om någon av tjejerna pluggar på annan ort eller när de sen väljer att flytta hemifrån. ...eller till sommarstugan när vi vunnit Lottomiljonerna! 😉 👍💰

Det är en lekplats på vår baksida som de håller på att renovera och det finns fler i området. Det finns också en tennisbana som nu mest används till landhockey av områdets kids...sen finns det en samlingslokal att hyra och bastu! 👍😄
Uppfarten är rejäl och rymmer hela fyra stycken bilar! Toppen det!
Sen blir jag äntligen av med Telia...jäkla blodsugare! Det blir Comhem i området och jag har kvar en inspelningsbar box sen vi hade dem här! Kanoners!

Första och egentligen det enda (som vi vet i alla fall) stora projektet blir att bygga en vägg och sätta upp en dörr till det rum som nu varit ett öppet TV-rum.

Sen blir det att tapetsera om kidsens rum. Inget annat rum är panik.
Längtar efter att få lite tid med Henk så vi kan sitta ned och planera, jag vet att han är lika spänd och längtar lika mycket som jag!
Sen ska vi upp till Järna och hämta ett bord till trädgårdsmöbel som Ylwa och Åke tänkt slänga. Det slipar vi upp och oljar in. Det är riktigt stort och bra så det vore synd om det förgås. Då blir det "bara" att köpa stolar till det.

Tänk att äntligen utgå från samma bas! Så gött!

Men innan allt detta så måste jag bli FRISK för 23/6 dvs om 23 dagar så ska ju hela familjen Annorlunda till Rhodos!
Tiden och denna sommar kommer gå så fort! Lite blandade känslor för det...vill ju kunna ha semester också! Kunna slappa...men det blir nog inte så mycket av den varan i år tyvärr. 😊 Men vi har en RIKTIGT schysst altan att softa på! Drömmer om en sån där grupp som "alla" har nu för tiden att hänga i! och drömma kostar zip, nada, noll!

Idag är det Let's Dance final. Oscar Zia mot Markoolio!
Vet faktiskt inte vem jag hejar på...tycker Oscar är ruskigt bra för att vara så ung men det syns att han har dansen i blodet från början. Markoolio har fått kämpa lite mer men jag tror att stukningen av foten kan ligga honom i fatet. Om han är rädd för att det kommer att göra ont kommer det att synas och hämma honom.

Har sett på reklam på TV att Baksmällan 3 har premiär idag! Måste se! Säger bara det! Fasen, de andra har ju varit helt sjukt roliga...eller i alla fall första. Ska bli kul och se hur de lyckas med storyn denna gången? Inte många filmer som hållit måttet i en andra och tredje utgåva!

Well, det var allt för nu...kanske återkommer p g a leda och tristess...om nu inte TV:n lyckas hålla mig intresserad?

Pusspåersålänge! ❤

Regnet smattrar...

Ligger och hör hur regnet smattrar mot takfönstrena. Vi var inte beredda på regn så Hannah fick snabbt plocka in fotbollssakerna från balkongen.
Ska bli så in i bänken nice med en baksida att hänga ut svettiga fotbollskläder på tork på och/eller i sin egen tvättstuga där gästerna inte behöver känna den prekära doften från väl använda fotbollsskor! 👍😃

Själv hostar jag fortfarande då och då plus att andningen är lite seg men ingen feber i alla fall.
Har sovit mer eller mindre två dygn i sträck känns det som?!
Det är tyvärr mest tungt att andas när jag ligger ned.
Får se hur utvecklingen går och när remissen till spirometrin kommer? Vill bara få den ur världen. Tycker det känns lite creepy. 😣

Well, nu dags att sova. Har hört att det är Fredag imorgon?! Dagarna går liksom ihop som det är just nu.

Pussochnattipåer! ❤

Bet ihop!

Tog två Alvedon och åkte med tjejerna en kortis så de fick se huset inuti. De har ju varit i exakt likadana hus 100-tals ggr men det är klart att de skulle se vårt. De har varit med alla andra ggr vi tittat på hus men den gången kunde de inte på visningsdagen och allt har sedan gått väldigt fort

De tyckte huset var fint och har redan börjat möblera i huvudet. 😄👍
Själv ska jag sova för jag mår riktigt kass!
Hoppas bara att jag KAN med den här vidriga hostan. 😣😢😔

Pusspåer!

Vi ska flytta!!

Nu är det äntligen klart! Vi ska flytta! Till Kaggetorp och ett hus som är jättefint iordning! Vi behöver nästan inte göra någonting! 👍😄 En vägg och en dörr ska upp och lite tapeter till kidsen.

Enda smolket i bägaren denna fina dag är att jag ligger nedbäddad med feber, hosta och snuva. Akut bronkit enl läkaren på vårdcentralen och det var vad jag hade innan lunginflammationen sist så det kändes lite segt! Eftersom de vet min historia denna vintern så blir det att vara hemma en vecka och ta det lugnt.

Men husägare, det är vi, Henrik och jag! och nu ska familjen Annorlunda flytta in! 😄👍❤

Skit oxå!!

41-år gammal och nybliven pollenallergiker!!! Why?! Ögonen rinner, näsan kliar och nyser konstant!
Trött e jag med!
Blöhhhh!!

Pusspåer!

Pia, min Pia! ❤

Har varit och fikat med Pia! Soooo nice! Hade en hel del att bolla, lite tråkigheter som jag egentligen kan göra nåt åt så det blir att stå över det och sen två spännande saker!! 😄
Har fått ett jobberbjudande om en annan tjänst på jobbet!! 😊 Har några dagar på mig att fundera så jag måste givetvis bolla med Henk! ❤

Den andra saken håller jag lite på! 😎😉

Är lite pömsig nu. Undrar om jag ska gå och lägga mig? Hinner ju sova några timmar innan Henk kommer hem.

Pusspåer! ❤

Ninnisen

Idag drog Ninni och hennes klass på läger ut till Vårhaga! De har sån tur med att det är uppehåll, skulle ju regna hela veckan. Sen är det kanske inte apvarmt men helt OK! 😄

Denna bilden på henne, Emil och Stefan låg ute på hennes Instagram från resan ut! 😃❤ Sötongen min!! Ha det toppen!!
Givetvis glömde hon som vanligt nåt så Hannah och pappan fick köra ut med handdukar! 😂😂 ingen sypåse denna gången i alla fall!! 😂😂

Nu städa iordning lite innan dags att träffa Pia!! Ska bli så gött att ses!☕🍪

Pösspåer

Wihiiieeee!!

Det händer sååå mycket spännande saker just nu!! och som vanligt på samma gång!! 😄

Har massor med beslut som måste tas! Längtar till Hunken kommer hem inatt så vi kan bolla järnet! Han vet redan förstås men han är ju utomrikes så jag får snällt vänta!
Ska träffa Pia idag så det blir att bolla med henne med! Hon är perfekt i det här avseendet!

Gladsolfrånmig! ☀😄

Hannah

Glömde berätta!! Min go'a Hannah blev uttagen till TVG-laget igår!!! (Talang Västra Götaland)
Nu har båda mina döttrar blivit det!! Ninni valde själv att hoppa av då det inte kändes rätt ❤ vilket jag stöttade till 100%! men nu är det alltså Lill-Hönans tur!
Tänk att båda är så himla bra i fotboll!!?? Måste ärvt det från mig!! 😂😂😂😄😄😄

Grattis Hönan!!! Det kommer att gå finfint! ❤❤👍👍

Imorgon drar Ninnisen på läger i Vårhaga. Hoppas verkligen att de får toppenkul!!

Har precis pratat med Hunken som suttit i bilkö i TVÅ timmar!! Tur att de är tre stycken som turas om att köra. De skulle inte vara framme förrän runt midnatt. Hujedamig! Sen sova lite och jobba vidare imorgon och sen flyga och köra hem! Önskar han åkt taxi ned så jag kunde hämtat honom! ❤

Pusspåer!

Så var'e dags!

Sitter i väntrummet hos tandläkaren och längtar redan hem!!
Å vad jag inte gillar detta! Ska laga en tand jag bitit sönder så jag tror inte det tar så lång tid men ändå! Bläh!

Längtar hem till dusch, dumburk och soffa.
Är ju solokvist ikväll så jag ska passa på att slappa extra mycket så jag ä pigg å go' när Hunken kommer hem imorgon natt. ❤😘

Pussåhej!

https://cdn3.cdnme.se/2856644/6-3/pic_519cf91fddf2b36b3c6cebe0.jpg" class="image">

Härligt!!!

Har varit ute en tur och sprungit med Hunken! Vad gott det gör och vad bra man mår! Love it!
Tidigt imorgon bitti ska han iväg på tjänsteresa till Tyskland! Det var ett tag sen han var det! och som tur var så investerade han i en hel kostym när han var ute och letade kavaj för man krävde full mundering med slirre och allt!!! Det gillar jag! 😄 och han var fetsnygg i den!

Tycker det ändå är lite jobbigt att han honom i luften och ute på Autobahn men det går säkert bra! Bara jag som är hönsig. 😊

Nu en snabb sväng på överby för reseapoteket behövde uppdateras. Sen hem och laga mat till fotbollshuliganerna! ❤

FinTisdagpåer! ❤

Haha!! Vad trodde jag egentligen?

Den svenska avundsjukan ger verkligen ett "ugly face"!
Inte smickrande alls! Avundsjuka och bitterhet, not a flattering combo!

Jaja! What to do? Bara att beklaga sinnesstämningen.
Tänk, jag är så fruktansvärt naiv och trodde så annorlunda! men inser att vissa har ingen självinsikt eller rannsakan överhuvudtaget. Synd för dem.

Pusspåerandrasomväljerdetpositivailivet!❤

Sol

Ligger på en soldyna med Ninni som sällskap ute på landet. Så skönt att få en dag i solen! Vi visste inte vart vi skulle ta vägen men så kom vi ju på att vi kunde åka ut till Henks gräsmatta på landet! Helt perfekt!
Tillgång till vatten, kaffe och musik som spelar igenom köksfönstret! We lajk!

Henk och hans kompis Johan drog till Gbg kl 09:00 imorse för att ladda inför Gbg-varvet. Lycka till Hunken! ❤😘👍

Nu ställa klockan så man får sola ryggen lite också!

Pusspåer. ❤

Nya tag

Då tar jag nya tag och beger mig mot Torslanda imorgon igen. Ska erkännas att det har blivit lite (eller ganska mycket) jobbat hemifrån sjuksängen men helt hanterbart. Kunna snörvla och känna sig slö och ändå göra nytta.

Imorgon får jag sällskap i bilen ned till jobbet vilket är toppenkul! Astråkigt att köra/åka själv...och nästa vecka Tisd-Torsd kör jag med Ponny och hans crew.

Sen ska Henk springa Gbgvarvet i helgen. Jag blir kvar hemma och ser till att hålla mig kurant.
Hannah åker på TVG träning så det blir Ninni och jag kvar här.
Nästa vecka åker han förmodligen till Tyskland med jobbet några dagar å så är det lite annat planerat innan det blir helg.
Då ska vi mysa med Busingbarnen hela helgen!! ❤❤ Barnens mamma och hennes Magnus ville byta helg och det löser vi såklart! :)

Idag är det verkligen tropikvarmt i lilla lyan...så skönt att värmen ÄNTLIGEN är här! Stackars Ninni har tyvärr blivit pollensjuk och snörvlar som bara den!

Pussfrånmig. ❤

Nedbäddad

Ligger nedbäddad! Jag verkar vara helt i bott?!
Enda räddningen för mig just nu i brist på värme och sommar är vår semester!
Inte långt kvar nu.

Puss

För trött!!

Kollat färdigt på Molanders!!! Bästa svenska serien på länge!
Nu trött så jag ser små skära elefanter!

Puss

Planen sprack!

Frukost åt vi men det blev ingen promenad, det blev en löptur istället!
7km runt kanalen.
Sen direkt ut på landet och städade hemma hos Henk, vidare till mig för lunch och sen städ här. Har satt upp tavlor och nyckelskåpet också.

Det blev inget lagande av mat. Matlådor fanns för imorgon så jag lagar kyckling imorgon istället.
Nu Molanders...gillar den serien skarpt!

Dags för tre HELA arbetsveckor innan det blir fyradagars igen för att fira Sveriges nationaldag.
Denna vecka blir husvisning, fotbollsmatcher och Göteborgsvarvet.

Pusspåer!

Söndag då'rå!

Dagens plan;

1.Frukost
2.Promenad runt kanalen
3.Städa (Henk på landet, jag här)
4.Sen lunch
5.Handla
6.Träna Bodycombat 16:50
7.Laga middag och fixa matlådor
8.Fixa inför arbetsvecka
9.Sooova

Hör att Henk sätter på kaffe åt mig så det är nog bäst att gå upp nu! Har jordgubbar till frukosten!! :P

Pusspåer!

Lördagkväll

Henk å jag slappade och kollade "Molanders" på SVT-play när de helt plötsligt stod där! Mina underbart galna döttrar och Matilda.
Svårt att inte bli glad då!! ❤❤

Nu längtar jag mer än nånsin till vi äntligen hittar ett hus!! Vill att vi får vara tillsammans alla 6!!! ❤❤

Småhjärtana är i Turkiet med sin mamma och hennes Magnus denna veckan så Henk kommer att vara med oss hela veckan. We lajk!!
Sen kommer småhjärtana att vara med oss v21. Ska bli mys!

Henk hittade en kostym idag!! Sååå jäkla snygg!! Farligt snygg! Bild kommer en annan dag...för den får jag nog ta i smyg. ;)

Hannah, Matilda och barnens pappa åkte ut till barnens faster men Ninni väntar på kompisar så hon blev kvar här! Just nu Skypar hon...med nån kille!! :D
Imorgon siktar vi på löprunda igen! Fast nu byter vi miljö! Blir en tur runt kanalen.

HaenfortsattfinLördag!❤

Mission accomplished!

Kl 09:00 var vi ombytta och klara och 42 minuter var vi hemma igen efter 6,5 km's löptur. Så gött!
Nu har vi duschat, ätit frukost och sitter och kollar Skärgårdsdröm eller vad det nu heter?

Det finns riktiga guldpärlor för de som har råd!

Strax drar vi ut till Överby för att jag ska vara smakråd åt Henk som behöver köpa kavaj. De han har är för stora och han ska på tjänsteresa i slutet på Maj.

Fick förresten ett riktigt nice mail idag!!
Det närmar sig!!👍😄

HaenfinLördag! ❤

Ikväll

Ikväll, soffan, TV:n och ett glas Fairhills Bundustar.
Imorgon, löptur kl 09:00.

Nån som vill oddsa på den?
Hett tips; det är inte JAG som är den morgontrötta/e! ;)

Tjingpåer!


Nyklippt

Gött!! Säkert två kilo hår borta! Nu är det liiiite medgörligare och hänger inte som ett draperi runt fejjan.

Snart mat och en soft kväll.

Pusspåer!

Sushilunch

Det blev sushi till lunch. Vi har Kycklingsallad kvar sen igår så det får det bli i kväll.
Körde tillbaka Henk till jobbet och sen hem och startade en tvättmaskin.
Satte mig sen glad i hågen ute på balkongen för att få lite sol på denna bleka lekamen....gissa vad som gick i moln 2,5 minut senare!?
Blev att gå in igen.
Så nu sitter jag i favvosoffan och väntar på att gå ned och ladda en maskin till.

Ska ringa Henk när jag är klar hos frisören så kommer han hem då. Han är jätteförkyld eller allergisk så det blir att ta det chill även ikväll.
Hade tänkt att crasha Moster och Christer i husvagnen men de var ju på väg till Stockholm och konsert i helgen så det får bli en annan gång. ❤

Har en lång lista på saker som borde göras;
Sätta upp tavlor
Nyckelskåpet
Rensa i förrådet.
Rensa i skafferiet.

Inget låter speciellt kul men går väl ganska fort bara man kavlar upp ärmarna.

Har börjat kolla på Molanders på SVT play. Terje på jobbet har tjaaatat på mig att jag måste och även tjejerna på Malins middag pratade om serien.
Så igår kollade vi två avsnitt...var ganska OK början...får väl kolla färdigt för att se hur det artar sig?

Nästa helg kommer Henks kompis Johan hit och ska bo hos oss. De ska springa Gbg varvet så jag och Ninni kommer att åka med och titta...Hannah har TVG-träning så hon åker dit med sin pappa.
(TVG=Talang Västra Götaland)

Nu ska jag ned till tvättstugan och starta om tvättmaskin och starta torktumlaren.
Sen blir det att ringa försäkringsbolag och sen klippa sig. Hörs senare.

Pusspåer

Som det skulle...

Nu varit hos Optikern med Ninni och det var inget fel på hennes ögon. Så det är inte källan till huvudvärken. Skönt att hon slapp glasögon! Hon fick däremot med ett par läsglasögon som kan hjälpa när hon läser långa stunder...men det var inte nödvändigt och ingen orsak till hivudvärken. Jag tror nog att det har med situationen att göra!

Stressigt i skolan nu i 9:an och hon har haft det lite roddigt med en vän där jag till slut hjälpte henne att sätta stopp!
Hon var instängd i vänskapen helt enkelt och det är inte en sund vänskapsrelation.

Nu längtar jag till hon får sommarlov och möjlighet att landa och att komma tillbaka till den Linnéa hon faktiskt är.
Tonåren är inte lätta och de ska bara ta sig igenom dem något sånär hela! ❤
Det är säkert tabu att ta upp men jag tror inte hon är ensam om att ha varit i en sån vänskapsrelation och det som är skönt är att när du blir äldre och starkare så väljer man själv!

Det är toppenväder just nu och solstolen på balkongen lockar men först ska jag träffa Henk och äta lunch med honom. Det blir inte Saltes då det var stängt idag så jag hämtar upp honom så får vi se vart vi tar vägen?

Sen ska jag klippa mig kl 14:30. Håret är alldeles för jämnlångt och tungt och bara hänger runt ansiktet på mig. Får se om det går att fixa till lite lyft? :D

Nu dags att åka och hämta Snyggve! ❤
Pusspåer!

Tönt-rolig

Töntroligast på Twitter är han som namngett sig Alan Garner! :) "Baksmällan"-filmerna ni vet?
Den humorn är väldigt sjuk...och av någon anledning så är det min humor! Ibland touchar han gränsen men det är lite magkittlande. :P

Jag har nog "kill-humor"'om man ska generalisera?! Det har jag fått höra. Vet mååånga tjejkompisar som har samma sjuka humor och det är så gött när man studsar till över något nån sagt och ser på någons min att den tänkt precis som jag!
Tar några som jag vet har liknande tänk och humor...min moster Yvve!❤ min nya kollega Agneta!❤ Mina döttrar! (Ni vet äpplet och trädet)❤.
Vet att min mamma ojade sig när jag var i 11-12 års åldern och skrattade rått åt mina morbröders skämt.
Givetvis har inte alla killar samma sjuka humor men min svåger Leif har det, Chiiiiister (alias Gösta), och ibland min lillebror oxå men det som är riktigt nice är att min Henk har det!
Vi har samma humor på pricken nästan och ibland skrämmer jag honom nog? ;)
Som tjej/kvinna är det ju inte politiskt korrekt att ha sjuk och snuskig humor?! men ett gott skratt förlänger livet har jag hört och tyvärr så roas inte jag av farser eller "Full frys"-humorn.
Så jag skrattar så mycket jag kan när jag tycker nåt är kul!

Men det var väl det...nu över till dagen!
Fick väcka Henk vid 06:30 och fråga om han inte skulle jobba idag? God damn vad fort han kom ur sängen! :D
Snart god frukost och sen hämta Ninni.
Vad gäller tjejfesten så har jag ingen lust alls längre så jag hoppar nog det denna gången.
Det kändes igår, när jag ringde och kollade när och var, som om planerna strandat lite p g a det tråkiga vädret? så jag sparar mig till nästa gång tror jag bestämt.

HaenfinFredag!❤

Höll planen!

Jepp! Jag höll planen! Har inte gjort ett uns mer än absolut nödvändigt så som att gå på toa, äta och dricka idag!
Är så avslappnad så det finns inte!
Så nu fortsätter jag med att ta en god natts sömn och sen vrida på tempot lite imorgon.
Om jag vaknar i tid och känner mig i form så sticker bag nog ut på en liten löptur innan frukost och optikern.

På kvällen blir det att träffa Anneli och hennes kollegor från fsk Lyckan. Blir nog en sväng på stan och se vad som händer!
Men nu natten!

Sovsöttminafina! ❤

Myror i brallan

Hade inte ro att ligga kvar! Slängde på mig träningsläger och tog en power walk på dryga timmen i ett underbart väder. Det var verkligen jättevarmt och skönt!

Nu tillbaka hemma och har ätit frukost med Snyggve. Gjorde smoothie igen på kiwi, frusna hallon och en matsked grädde. Smarrigt värre! :P

Blir att sitta i soffan en stund och bara chilla framför TV:n nu en stund.

Hannah är på Liseberg idag med Lisa, Savannah och Frida. Hoppas de får en kanondag!

Pusspåer!


Kan det vara så enkelt?

Oj vad nice det var att komma hem och få bli mött i hallen av min Henk med den största och längsta kramen på länge! ❤
Tror vi hade längtat rätt bra båda två!?
och efter tandläkarbesöket fanns inga måste så det blev att Henk gick och handlade lite mys medan jag tog en varm go dusch efter en lååååång dag.
Sen blev det varsitt glas vin, chips å dip och Shelock Holmes (eller vad serien nu heter?) som fanns i programbiblioteket! Love it!

Vaknade vid 07:00 idag med av en fågel som kvittrade sjukt högt men det går ju liksom inte att bli lack för! :)
Såg även nu när jag smet upp en sväng att björken utanför fått rediga musöron! :)

Skittråkigt väder men det positiva med det är; att det då är helt ok att inte göra nåt alls! Att bara vara! Så jag siktar på minimal insats till och för omvärlden idag! Ska göra så lite så jag får riktigt dåligt samvete! Sen tar jag igen det imorgon! ;)
Då finns det lite mer att göra på agendan.
Optikern med Ninni, hem och starta tvättmaskin (ja, tyvärr låter min egen som om den ska explodera så den vågar jag inte använda och har inte råd att ta hit reparatören heller helt enkelt!) i tvättstugan, äta lunch med mitt ❤ på Saltes och sen fixa inför kvällens tjejmiddag! Jag är nämligen ledig men inte Henk så då åker jag och träffar honom på lunch.

Nu ligger jag nedkrupen under täcket igen! Mys!

PussåfinTorsdag!

Snaaaart så....

Toppar det här vädret med ett tandläkarbesök!
Längtar nu tills det är gjort för då har jag klarat av det, ett viritual build event och inte en utan TRE grindar på jobbet förutom tandläkarn! Är ganska mör nu! men glad för jag har gjort ett bra jobb!! Det fick jag nämligen till mig både verbalt och via mail...med min chef som cc!! Känn riktigt bra!

Snart får jag äntligen träffa Henk också!! Längtar massor nu!❤
Pusspåer!

❤❤GRATTIS HANNAH!!❤❤

Idag fyller min Hannah 14år!! Eller hon har redan fyllt egentligen, hon är nämligen född 01:40 på natten.
Hon hade bråttom till världen min lilla Höna! Född 18 dagar före beräknat datum och det tog exakt 1,5 timme från det att jag lades in på förlossningen till hon var född! Plopp skulle man kunna säga! :D
Liten som bara den; 2495gr och 48cm lång och nu är hon redan en fjortis!! hur go och söt som helst! Jädrars vad tiden går fort!!

Hon verkade bli glad för presenterna från familjen också. Av Henk och mig och barnen har hon fått nya vita Converse och Spotify värdekort. Hon fick värdekort till Spotify av Ylwa och Åke också. Vet att det är uppskattat för hon lyssnar mycket på musik!

Snart låååååååånghelg!! Ska bara jobba och till tandläkaren först!!

Pusspåer!!



Hupp!!

Tog en snabb titt på mina senaste inlägg...jag är ingen muntergök precis! ;)
Well, bara att rida ut dippen så vänder det väl? Har i alla fall skrattat gött med mina hjärtan nu ikväll! ❤
Hannah kom hem från skolan hur solbränd som helst. De hade varit i Gbg med fotbollsklassen och spelat match där...gjorde den klassiska vårmissen! glömde smörja in sig...har ju ingen direkt solvana efter den här frånvarande våren!

Nu ska jag lägga mig och kommer att duscha imorgon och äta frukost hemma imorgon bitti för min goding ska firas på morgonen!! ❤❤

Vårväder

Äntligen börjar vädret arta sig! Önskar att jag också kunde göra det!!
Vill sprudla av vårglädje, känna energi och må så där underbart men av någon anledning så gör jag inte det?

Det är så synd att detta fina väder inte ska hålla i sig över långledigheten för det hade jag verkligen behövt!
Har ont i huvudet och känner mig så trött, så trött.
Nu dags att sätta sig i bilen hem. Hämtar upp Ninni på vägen och lämnar av pappas mobil som jag fyllt på kontantkortet på.

Hade nog baske mig behövt en löptur idag! Undrar om jag ska släpa mig ut på en sådan?
Imorgon bitti blir det att fira min älskade lilla Höna som fyller fjortis!!
Älskar dig såååå mycket min lilla Hannah! ♥

Pusspåerivårvädret!

Åhhhh!!!

Fy vad DÅLIG jag är på att gå upp i tid!
Nu sitter jag här vid frukostbordet igen och låter tidbanken förfalla!
Hur sjutton ska jag komma upp i tid? :(

PussåfinTisdag!

TRÖTT!

 
 

Trött så ögonen går i kors! Ska gå och lägga mig kl 21:00 idag!
Var inte hemma förrän kl 18:00 idag. Måste se till att komma iväg till kl 06:00 så att jag stämplar in vid 07:00!!! Är en riktig sjusovare! Men Torsdag är det sovmorgon! På Fredag ska jag gå med Ninni till Optikern! Se om det är ögonen som gör att hon haft huvudvärk till och från även sen innan smällen!?

Hon var så fin som arabisk prinsessa idag när de hade spexet! Så arabisk prinsessa man nu kan bli när man har rågblont hår och knallblå ögon?! 😊

Idag lagade tjejerna mat så det pannkakor till livs. Mumsigt värre! Tack mina hjärtan! ❤

Pussochnatti! ❤

Söndag

Bara varit hemma idag. Det behövde jag. Plockat, tvättat och lagat mat....och funderat....det har jag också behövt!
Livets väg är ju inte alltid spikrak precis. För första gången på väldigt länge känner jag inte lust att åka och jobba. Det har inget med jobbet i sig att göra eller nåt specifikt på jobbet! Älskar det jag gör och trivs bra men jag behöver lite ledigt och lugn och ro!
Är ingen superwoman och just nu känns det som om det krävs för att orka med alla måsten och allas behov. Veckorna är helt galna framöver och det är något måste varje dag känns det som?!
Förutom i helgen som kommer. Enda planerade är tjejmiddag hos Anneli på Fredag och det är något bra! Något positivt! ❤ Det behöver JAG!

Imorgon ska Ninni ha spex på skolan. Hon ska vara arabisk prinsessa. ❤

Nu ska jag gå och lägga mig, behöver sova då det inte blev så mycket sova i natt.

Pusspåer!


Insomnia

Usch! Kan inte somna! Ligger och tänker massor just nu! Är så ledsen och besviken!

:'(


Lördagskväll

Sitter uppkrupen i soffan med Ninni och kollar Coyote Ugly. Hörde en av låtarna idag när vi var ute och körde bil och frågade om nån av tjejerna sett filmen...det hade de inte.
Hannah åkte hem till Lisa så då bestämde jag och Ninni att se den. En klassiker! :)
Det har varit kalasdag idag med. Idag har vi firat Stella som fyller 4 år idag. ❤
Henk, Alfred, Stella och Ylwa åkte till Nygård på sammandrag i morse. Alfred spelar ju i Sjuntorp nu och de spelade först mot Vbg som de förlorade mot...sen mot TFK, tyvärr förlust mot dem med men då gjorde de mål i den matchen! :)
Sen VANN de sista!! Så kul och skönt att kunna avsluta med en vinst...de var så glada Alfred och Julius! :)

Vi hade med paket och ingredienser till tårta till Stella.
Ett klassiskt fiskespel...ni vet de där fiskarna som öppnar och stänger munnen och så ska man tävla om vem som lyckas fiska upp flest fiskar! Riktigt kul! :D
Sen fick hon ett par rosa, glittriga skor...de var så söta och hon blev VÄLDIGT glad! Det märktes! :)
Sedan gjorde bonussyrrorna tårta ihop.
Den blev så fin och Stella verkade väldigt stolt över sin fjärilstårta.
En bra dag på det stora hela måste jag säga!
En ganska mäktig känsla när vi satt alla runt matbordet!

Bara en enda detalj som ruckade min dag...men det får jag hantera en annan dag...tyvärr.

Pussochgodnatt.

Rise'n shine!

Pratade precis med Hunken i telefon. Nu var han, Alfred och Julius på väg till Nygård för sammandrag! Hoppas de får en toppendag! Vi ska äta frukost, slå in paket och en sväng till Överby. Där blir det också att köpa sista ingredienserna till tårtan som tjejerna ska baka ihop. ❤

Ska bli supernice med en dag ute på landet med hela familjen samlad! ❤
Längtar såååå tills vi äntligen är på samma ställe allihop. ❤

Nepp. Nu dags för frukost!

PussochhärligLördag!

FEMTIO!!!

LÄÄÄÄÄNGTAR!!!!

Fredagskv'll

Sitter nu uppkrupen i soffan under en go filt och har tänt ljus.
Vi kom hem för en liten stund sedan efter en spontantur till Uddevalla för att kolla in IKEA som öppnar på Torp på Onsdag nästa vecka.
Älskar bilturerna med tjejerna!
Vi var inte iväg så länge för Ninni känner allt av huvudvärken fortfarande men i och med att hon fick lov att ta Ipren så kände hon sig lite bättre en stund.

Före vi stack ut så firade vi Hannah. Bror och Joline, pappa och Yvonne och Christer var här.
Linda och Joakim fick stanna hemma för Joakim har feber och syrran jobbade tyvärr idag så de skulle komma på Söndag istället.

Tycker det är så nice att Yvonne och Christer har ställt upp husvagnen nu. Tycker om dem så mycket!

Imorgon blir det sovmorgon, förmodligen en promenad eller löptur sen åker vi till Landet och bakar tårta ihop med Stella som fyller 4år imorgon! ❤

Svärmor Ylwa har kommit ned så vi ska grilla och mysa...sen kommer Julius med också...ska bli mysigt!


Nästa vecka är det bara TRE arbetsdagar! Torsdag är helgdag och sen har jag tagit ledigt på Fredagen! :D
Siktar på att äta lunch med snyggingen och sen på kvällen ska vi ut båda två på var sitt håll...jag på tjejmiddag och utgång och Henk ut med jobbet på AW.
Ska bli så kul! :D

Imorgon är det bara FEMTIO dagar kvar tills vi åker till Rhodos!!! Aj lajk!
Längtar massor!

Men innan dess ska vi hinna med skolavslutning och Midsommarhelg! Får se vad vi hittar på för nåt skoj då?
Önskar verkligen att vi hade haft hus men men....

Nepp...nu dags att fixa lite! Lottogänget måste förnya sina rader så det är läge att ta tag i det nu så vi inte missar morgondagens chans att göra 6 damer snuskigt rika! :D

HaenfortsattfinFredag! ❤

Ojoj, startar dagen med en rivstart!

Hann komma iväg och fram till jobbet när Ninni hörde av sig och sa att hon inte klarade gå till skolan för att hon fortfarande hade ont i huvudet efter smällen när hon fick ett knä i bakhuvudet. Dessutom har hon vaknat av att höger handen varit avdomnad och utan känsel tre ggr på två nätter!

Ville kommit hem direkt och åkt till vårdcentralen men Ninni tyckte jag kunde ringa sjukvårdsupplysningen och kolla först.
När jag ringde dit och berättat hur hon mådde och vad som hänt säger sköterskan lugnt och sansat till mig: "nu tycker jag att vi lägger på och du ringer 112!!" Gulp!! Men...hon är själv hemma just nu....jag är på väg från Göteborg..."Då ringer du en vuxen och sen 112"!
Vi la på och jag ringde Ninnis pappa men han svarade inte...provade Henk och han stack hem till mig direkt!! Tack äskade Henk för detta!! ❤

Sen ringde jag 112...tyckte ändå att akutambulans kändes att ta i...hon hade ju inte varit avsvimmad, spytt eller så?
112 höll med och bad oss köra upp henne direkt till akuten så Henk körde upp henne och jag löste av honom.
Hon kom in ganska snabbt och de tog blodtryck, gjorde balanstest och s k stroketest. Allt gick bra men de ville ändå röntga eftersom hennes hand haft domningar.
Röntgen såg bra ut och man hittade ingen blödning eller svullnad, tack och lov!!
Så nu är vi hemma och hon får ta det lite lugnt helt enkelt.
Blir litet kalas för Hannah ändå och vi får serva Ninnisen. ❤

Men jag var inte så kaxig när sköterskan sa orden "nu lägger vi på och du ringer 112" ...för denna gången var jag inte så orolig eller uppjagad utan ville verkligen bara få deras guidning...vet ju att när det gäller smällar mot huvudet så ska man vara vaksam.

Nu tar i alla fall jag Fredag. Kan behöva det känner jag! 😄

Henrik!! Du är underbar! Min klippa! Jag älskar dig!! ❤❤

Snart helg! ;)

Middagsbjudning

Idag har vi varit på Lyrfågelskolan och blivit serverade middag och efterrätt. Innan det fick vi bubbel och snittar.
De hade fixat tipspromenad, musicquiz och lotteri. Givetvis vann vårt lag musicquizen! :)
De har varit hur duktiga som helst och maten var jättegod!
Kyckling, potatisklyftor, supergod sås och sallad.

Sen åkte vi och fixade kalasfika för imorgon för då ska vi fira Hannah. Hon blir fjortis nästa vecka på Onsdag men på Onsdagkväll och resten av veckan är hon ju hos sin pappa så då får vi fira imorgonkväll.
Sen blir det ut på landet på Lördag för att fira Stellis som blir 4år...jepp, nästan på dagen 10 år mellan bonussyrrorna. :)

Sen fick vi precis veta att matchen på Söndag blev inställd. Stackars tjejerna, de var så taggade! ❤

Nepp, nu dags att njuta i soffan!

Pusspåer!

Plötsligt vänder det..

Vill tacka mina barn!! ❤ För en underbar dag, från start till slut! Åh vad vi behövde denna! ❤
Älskar er till månen och tillbaka, även de dagar vi inte är överens!

Först mysig frukost imorse, sen 5 -årskalas med hela fam Annorlunda! ❤
Stella och Alfred var så goa ❤ och tjejerna är väldigt omhändertagande när de ser att de mindre är lite vilsna!
Jättegott fika som svägerskan bakat och fint kalasväder!

Sen vidare till Alingsås där tjejerna tog hem segern i en asjobbig match!! Ibland segrar rättvisan. Alingsås spelade JÄTTEFULT både fysiskt och verbalt!! och som toppen på detta har det tagit in en domare som dömde så fruktansvärt orättvist så att till och med vår mest lugna och stabila tränare tillslut fick nog av orättvisorna och sa ifrån! Vuxna människor som ska vara föredömen för våra ungdomar!! Pinsamt!

De vann i alla fall med 2-1 och vi var så tacksamma och glada för detta!

Nu sova och dags för jobb imorgon innan vi sen ska på middag på Lyrfågelskolan. Hannahs klass har bjudit in och vi får trerätters för 125:-/vuxen och 50:-/barn. Spännande värre!
Sen kalas för Hannah på Fredag em. Lördag sovmorgon innanvä vi åker ut till Landet och firar Stella som blir 4 år! ❤
Vi ska baka tårta ihop med henne!

Pussånatti!

Ligger vaken


Ligger vaken och funderar lite. Hannah har haft svårt att komma på något att önska sig i födelsedagspresent men hon har önskat sig presentkort (bidrag) tillett par dyra gummistövlar som är väldigt poppis och detta var något som hon verkligen önskar.
Vi hade ett långt samtal igår om vad som är ok prismässigt och inte.

I samma stund som jag vet och inser att det är okristligt dyra stövlar så är det ju som hon säger, att det är ju hennes födelsedag och det är den dagen på året hon kan önska sig saker/upplevelser hon inte kan annars...och så är det.
De köper väldigt sällan märkeskläder, de har däremot önskat sig sponsring till skor i födelsedagspresent då och då mest för att de vet att de inte bara kan få hur som helst. Tro mig vi har diskuterat vilt men när hon varit bra ledsen sa att "på min födelsedag så kan man väl få önska sig det där man inte annars kan?" så insåg jag att det måste jag nog hålla med om. ☺ Visst har man lite var till mans önskat saker man inte får och kan i vardagen?
Kanske inte helt rationella ibland till och med. Kände mig lite dum att jag försökt "bestämma" åt henne vad hon ska och inte ska önska sig 😳 för det är ju precis vad det är..en önskan på sin dag inte ett krav. Men en mamma är bara en mamma, en människa som också tänker fel ibland. Att vara förälder är en djungel ibland.

Förlåt mig Hönan! ❤ Givetvis har man rätt att ÖNSKA sig det hjärtat vill på sin födelsedag!

Men nu är Onsdag och 1:a Maj! Först äta frukost, sen göra matsäckar, åka på 5-årskalas och sen en heldag i Alingsås för en spännande DM-match.

Pussåhej!