On the road

Då är vi snart framme i Järna! Vi ska sova hos Henks föräldrar i helgen...himla snällt av dem att låta oss bo hos dem. ❤

Är lite seg i ryggen, den gillar verkligen inte att åka bil det är ett som är säkert.

Börjar bli mer och mer nervös! Så himla tråkigt att ha nerverna på utsidan! Vill ju bara kunna slappna av och njuta av dagen.
Kanske skulle jag ta mig en liten hutt till frulle imorgon så jag schlappnar av?! ;)

Näe!! Så illa är det inte men inser att jag nog har hopp och förväntningar på mig själv som jag är rädd att jag inte klarar? Alltså ingen press från nån annan än mig själv.

Hoppas att jag kommer klara sova inatt så jag är utvilad åtminstone?!

Pusspåerfrånbilen

Tack! ❤

Fick ett jättefint "peppa"-mail av en vän idag! Gjorde mig väldigt glad! :)
Ska ha hennes ord med mig på Lördag.
Annars har det varit en bra eftermiddag, Henk har klippt sig, vi har hämtat hem bilen, ätit sushi, Ninni har varit hör och packat inför Sthlm och Hönan har spelat match, det blev 1-1.

Nu dusch och sen inspelat Robinson.

Pussågonattpåer!

Olika...och

Tänk så olika man är som människor!
Ska ju som ni vet springa Tjejmilen på Lördag och det är det andra 'loppet" i hela mitt liv som jag försöker mig på.
 
Det första var Vårruset 2010 och jag såg fram emot det hur mycket som helst...hade inte råkat ut för min vad-skada då så jag var i ruskigt bra form!
Väl där var jag jättetagga och stod bland de första startande med Annelis svägerska som också var jättetaggad! men sen....när starten går...då låser sig ALLT!! Jag har inte en susning om vad som  hände men fick VÄRSTA prestationsångesten och kroppen började krångla...andningen blev tung, benen kändes som stubbar och fötterna som bly! Ingen stuns i stegen alls!?!
 
Det är min största ORO inför Lördagen...de flesta runt omkring mig, inklusive Henk som sprang Gbg-varvet i våras, säger att OJOJOJ!! man lyfts fram av allt runt omkring!! Alla människor och allt som händer!
Tore, en kollega frågade vad jag hade för mål tidsmässigt och så nämnde jag ju att jag önskar att jag klarar mig under timmen...men det är ju så många omständigheter som man inte rår på...om det är trångt osv...
Då säger han att det kommer du att klara lätt för när man springer lopp...då presterar man ännu bättre!!
 
Tror han ja! man är tydligen olika för när JAG sprang Vårruset så gjorde jag nog mina sämsta 5km nånsin!
 
 
Sen hände ju nåt himla konstgt igår!
 
Henk å jag ligger i soffan och kollar Robinson på TV och så ringer min telefon...ser på displayen att det är ett Gbg nummer...så jag svarar förstås.
 
"Hejhej vi ringer från ett företag som gör undersökningar åt Göteborgsvarvet och i och med att du är
anmäld till Gbgvarvet 2013 så skulle vi vilja ställa några frågor!"
"Eh, jag är inte anmäld till Gbg-varvet 2013?!" Jag var anmäld 2011 men inte nu till 2013!"
"Jo, men du finns ju med i vår lista här på anmälda?!"
" Då har det nog blivit ngt fel för jag har inte anmält mig!" 
"Ojdå...ja då ber jag om ursäkt!"  Varpå vi lägger på och jag vänder mig till Henk och säger vad som hänt och attt jag tyckte det var konstigt....
 
"Älskling, du ÄR anmäld! och den där jäkla firman har precis förstört hela överraskningen!" Jag anmälde dig IFALL du känner att du är iform och sugen på att springa när det börjar dra ihop sig! Vet att du har haft skador och inte anmält dig för att slippa känna pressen så då tänkte jag att jag anmäler dig utan att du vet så slipper du tänka på det!...men nu är ju det liksom förstört!"
 
Henk hade gjort en gruppanmälan så att inte jag skulle få hem all reklam, tidningar och bös som kommer i brevlådan när man anmält sig...han hade verkligen tänkt TILL och tänkt på ALLT och så förstör de allt med sin jäkla undersökning!! Fy vad synd...men är ändå så himla glad för att han gjort allt detta för mig!! ♥
 
Tänker fortsätta träna och känna efter och Tjejmilen blir en liten vink om jag tror att jag klarar av det eller inte...är lite rädd för att springa så långt som 2,1mil och belasta kroppen så mycket så jag kanske drar på mig skador igen...vill hellre kunna springa hela året lite kortare än en gång långt och sen vara skadad resten...men vi får väl se? Nu är ju dörren på glänt så jag har alla möligheter! :D
 
PUSSÅTACKHENK!!! ♥♥
 
Tror att jag ska ringa arr till Gbg varvet och upplysa dem om att deras undersökning SUGER! och att den förstör överraskningar...lite fint... ;P
 
 
PussåhaenfinTorsdagpåer!

Lille Lördag

Då var det Onsdag och vi styr kosan mot Landet idag...ganska gött för det betyder sovmorgon!
Klockan ringer 05:00 istället för 04:50! Det ni! :D
 
Får se om det blir en liten löptur idag...bara för att känna på det lite!?
Gasade ju på ganska bra i Måndags och vill kunna känna en längtan efter att få springa på Lördag...vill inte vara stel och seg i benen!
 
Idag träffade jag Annika som jobbade på Marknad på Saab på Volvo. Hon hade börjat på Inköp hos Jörgen Ericsson. Första dagen i Måndags så hon var lite snurrig i bollen...jag försäkrade henne att hon snart var på banan...så mycket skiljer det sig ju inte!
 
 

Leif hörde av sig förut. Bilen var redan fixad! :D

Så imorgon blir det att åka och hämta hem åket! Hoppas det dröjer innan nästa grej!

Vet ju att jag måste köpa två vinterdäck innan det är dags att slänga på dem och det gäller väl

att vara förberedd när man pendlar så man inte halkar i diket för att man inte får tummen ur!

 

Börjar bli lite trött…hoppas jag piggar på mig om en stund? Blev i o f sig sent igår…låg å prata å skratta

hur länge som helst.

Imorgon blir det att förbereda Stockholmsresan! Spännande!

 

Å idag skickar jag en x-tra kram till Ulle!!

 

Pusspåergodingar.

Han ä galen! ❤

Fasen vilka skrattbryt han triggar, min hunk!! Har pratat å skrattat så jag har ont i käkar och magmuskler!! 😄

Love him! ❤

Pössågonatt! 😄

Down the drain..

Jamen ta å spola ned den här Tisdagen please!
På det hela en skitdag!
Upptäckte när jag satte mig i bilen att bilbesiktningstiden inte alls var 17:20 utan 16:20!! Blev till att lägga i fyrans växel å på sina sträckor femman mä!
Hann och gled in 16:14!!! 6 min innan utsatt tid!
Men inte fasen hjälpte det att jag var tidig! Åkte på en tvåa på vänster spindelled och de jävlarna kostade multum!! ETTUSENIOHUNDRA JÄVLA KRONOR! Laman till parkeringsljuset kosta nio spänn! Men det kom änna bort i mängden av de ETTUSENNIOHUNDRA JÄVLA KRONORNA!
En usel Tisdag på det stora hela...släng in lite regn på det oxå så har vi maxat den totalt!
Ligger i soffan och väntar på den obotligt positiva kärleken! Fattar inte hur han orkar?! måste vara för att han ä på väg hem till MIG?! För det finns ju liksom inga spindelleder eller bittra varelser i hela världen som kan ta udden ur den känslan!! Mowhahaahaaa!!

Nepp, det blir att värma te, tända ljus o mysa framför tv:n med regnet smattrandes mot takfönstrena!! ❤

Pusspåervännerdärute!

Krasst konstaterande!

Skulle vilja säga till min dotter. Det blir bättre när du och dina vänner blir vuxna!
Det kan jag inte! Det finns helt klart vuxna (föräldrar till och med!) som uppför sig som om de inte var en dag äldre än 14år!!
Som är falska och intrigmakande utan att förstå konsekvenser för sina egna barn!
USCH! så fruktansvärt egoistiska och bittra varelser!

Morrpåer! :(

Blähhh

En sån där dag när man bara kan åka med och inget påverka...en kompis till en av döttrarna bär sig så illa åt! Inte värd att kallas vän i mina ögon!
Sen blir det att avvakta samtal från älsklingen och se om han haft en bra start på Tisdagen? Håller tummarna för det!

Själv sitter man på läktar'n och kan bara finnas där för alla man älskar! ❤

PussåfinTisdag

P.S: Galopperade på lite extra i spåret igår för att se vad jag gick för? 6,4km på 34 min! På Lördag ska jag orka 3,6 km till...hujedamig!

Njuter av ingenting

Sitter i soffan med en stor kopp te efter en go' dusch. Tjejerna är på vift med polarna och jag har soffan, TV:n och Paddan för mig själv en stund.

Fick besök av fam Busing tidigare idag. Vi drog till lekplatsen en stund innan Alfred skulle hem till Samuel som väntade på honom.

Imorgon är det dags för jobb igen. Tar "sovmorgon" och siktar på att åka runt 06:30-06:45 så jag kan väcka mina hjärtan innan jag åker. Liten stresskänsla bara och det är så HIMLA svårt att få P-plats om man kommer efter 08:00. De håller på att bygga P-hus så just nu kan vi inte parkera där de bygger (givetvis!) det blir väl bättre men å andra sidan ska vi bli 140!!! fler i vårt hus. Vi ska tränga ihop oss och flyttar ned en våning Måndag v 36.

Tisdag är det dags att åka till bilbesiktningen med Gittan...hoppas hoppas hoppas att hon går igenom!! 😝

På Fredag åker vi hem och hämtar tjejerna för de ska åka med Henk och mig till Stockholm. 😃
Vi ska få sova hos Ylwa och Åke och det känns jättebra för jag är sååå nervös inför Tjejmilen på Lördag. 13:35 startar startgrupp 7 och det är där jag startar. Anneli, Jennifer och Mela ska också springa, de är i startgrupp 10. Så Linnea ska hänga med Ninni, Hannah och Henk.

Har packat Landet-väskan och det står en matlåda i kylen. Bara mackor som ska bredas. Borde köpa en ny termosmugg till morgonkaffet för den jag har nu har gått sönder.
Kanske ska ta en sväng till Jätten och fixa det nu?! Vem klarar sig utan morgonkaffet??!! 😝

PussochmysigSöndagkvällminagodingar! ❤

Söndagsfeeling

Fixardag idag. Blev att betala räkningar idag..hann inte igår. Sen så håller jag på att tanka alla foton från datorn till den externa hårddisken...bra där Suss! :)
 
Igår åkte vi till Landet vid 18:00, Hannah och jag. Först gick vi till ICA och köpte lördagsdudis! Mötte Stellas mormor på vägen och hejjade på henne.
Sen blev det fotbollsturnering med Alfred och hans kompisar Samuel och Julius...riktiga tuffingar! men de fick en hård match av Hannah och mig. När vi spelat en stund och Hannah fintat av dem både en och två gånger så ropar Samuel till Hannah..."Spelar du fotboll eller?" ...jodå...tjejern kan de med! ;)
 
Det blev en tur till lekparken intill med Stellis oxå där vi hoppade från gungorna...hon är jätteduktig lilltjejen och det är hon som sätter reglerna! :D
 
När vi kom hem var Ninni och Carro hemma...de bestämde snabbt att Carro skulle sova här över natten så de gick hem och hämtade saker som behövdes hos Carro och sen blev det att blåsa upp extra madrassen! Myyys att ha dem hemma här tycker jag! Önskar att jag hade det liiiiiite större så att de hade ett extra rum att hänga i med TV när kompisar är här då kanske de varit här lite oftare?...men men det får bli ett annat liv...  :P
 
Nu på morgonen har det som sagt varit lugnt och harmoniskt. Hannah stack på x-tra träning och jag ska gå ned till Jätten och handla Söndagsmiddagen samt posta mitt startbevis till Tjejmilen till Åke som ska hjälpa mig att hämta min nummerlapp så att den finns på plats på Lördag...blähhhh...ångrar mig...börjar bli nervöööös!!
 
Målet var att klara milen på under en timme....men så visar det sig att Hannahs kompis Matildas mamma också ska upp och springa och hon brukar springa på 53 minuter....det betyder ett tempo på 5,30 rakt igenom...hujeda det klarar jag aldrig så den drömmen får jag nog släppa!!
 
Nu får jag sätta fart...
 
PusspåerochfinSöndag! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Underbara sovmorgon ❤

Åh, som jag längtat hela veckan...på denna underbara morgon när jag slipper vakna av väckarklockan 04:50 utan får sova tills jag är utvilad!
Har legat hör en stund och surfat och bara varit men nu känner jag att kaffetarmen suger! Blir en go' dusch medan bröd tinar och ägg kokar å sen frukost med mina hjärtan!

Idag blir det att betala räkningar och trolla med knäna! Fick ju inte full lön då jag har haft obetald semester. Det var det i i f sig värt för jag har nog aldrig nånsin behövt semester mer än vad jag gjorde i år och jag lyckades verkligen komma i semestermode oxå.
Sen blir det kanske en liten tur till Landet senare idag? Hannah ville med och kanske Ninni med om det inte blev för sent? Blir så glad att de vill och själva kommer med förslaget! ❤
Längtar efter min Henk! Ibland längtar man sååå mycket av olika anledningar...nu är en sån gång!
Vill att han ska förstå hur mycket jag älskar honom! ❤
Denna tokiga, snälla, roliga, morgontrötta, känslostormiga och sketsnygga man!

På något sätt har jag landat i att allt i livet inte blir som man tänkt när man var yngre...allt är verkligen helt annorlunda! På gott och lite ont...men allra mest gott och det är så jag tror man måste tänka...livet är ingen rak autostrada som man trodde..och framför allt så lurar man sig när man tror att "alla andra" har det. Tror det finns sorg och vägbulor i allas liv och det är med dem man växer och blir stark och lör sig uppskatta allt det i livet som faktiskt är bra!
Går man och väntar på det som ska bli "bra" så är det ju livets minuter man offrar!
Här och nu och gör det bästa av det! ❤

Just det, upp å betala räkningar var det ja!? Wihooo!! ;)

Pusspåerminavönnerochovänner! ❤😘

Äntligen Fredag! ❤

Ligger i sängen och skriver...har en inhängande huvudvärk som inte riktigt vill ge med sig...när jag kom hem från jobbet åkte Hannah, hennes kompis Matilda och jag raka vägen till Överby. Tvättade bilen och fyllde på spolarvätska först, sen fixade vi lite smink till Hannah, Alvedon, ansiktscremé, schampo och gel till mig.

Skulle träffat Anneli idag men orkade helt enkelt inte...bägge tjejerna hänger med kompisar så jag kan med gott samvete lägga mig och slumra en stund så kanske Alvedonen kickar in och gör sitt?

I Onsdags passade jag goaste Busingbarnen! Henk går utbildning på jobbet och hann inte hem innan hämtningstiden. Jag hämtade upp dem på fritids och dagis och åkte hem och hade pannkakskalas...vi passade på att äta framför TV:n för den stränga pappan var ju ändå inte hemma! 😃😝

Igår var Henk här efter jobbet (han hade utbildning Onsd-Fred) då barnen var hos sin mamma över natten. Vi stack ut en löptur direkt när vi kom hem. Hade ingen lust alls men släpade mig med och som vanligt var det supergott efteråt! Sen blev en pratakväll då bägge tjejerna och Ninnis kompis Carro var hemma. Vi åt, pratade om livet och dess utmaningar ibland och mest skrattade vi...älskar de stunderna!
Henk å Hannah hängde vid paddan och surfade resmål till nästa sommar...får väl be till Fru Fortuna att lotto skräller till ordentligt!!!

Har fixat till naglarna oxå...blev en möööörk purpurfärg....nästan svart. Har inte så långa naglar just nysått det ser nog lite kaxigt ut?!

Nepp, nu dags att slumra lite...

Pösspåer!!

Bilder: Småttågott fr Överby. Två nöjda löpare. Hannah&Matilda. Fixade nails.

Craving!!

Plånboken är tom! Inte en sekin...bara kort tillgängligt och godisautomaten i foajén tar bara cash!!

Vill ha chåååååklaaaa!!!

Känner att jag skulle kunna gå över lik för en chokladkaka!!

Grrrrpåer!

Vardag igen

Då gör vardagen entré imorgon igen! För nu börjar skolan så då är det bäst att ta på strukturstrumpor igen.
Går inte att halvlalla längre!
Tjejerna ska ha koll på nästa dags läxor, böcker och om det är idrott eller ej? Sen gärna ha pejlat in vad de tänkt ha på sig helst! Blir lätt psykbryt och gigantiska klädhögar som tornar upp här och var i lilla lyan.
Man kan ju hoppas på lite mer av den varan i alla fall!! Struktur, alltså!

Idag har jag handlat inför veckan, tvättat och städat lite...men det syns inte så mycket av den städningen just nu pga alla tvättade kläder som ska sorteras och vikas...får bli imorgon det! Fanns inte tid över helt enkelt för mat skulle lagas och matlådor fixas och sen fick jag ju ut en sväng och springa också! Inte långt kvar till 1:a Sept och Tjejmilen i Sthlm! 😄

Fixade en kalender, lite pennor, ett sudd och en pennvässare var till tjejerna inför morgondagen. 😉
Nepp, nu dags att krama kudden!

Hälsar lille Ponny välkommen till Tosssssslanda imorgon! Dags att dra sitt strå till stacken igen! 😉

Pössågonattpåer!

Bilderna; dagens middag, schoolsupply och en svettig 40-taggare efter löprunda!

Välkomnande

När detta kortet tas är klicken 04:30 och Ninnis underbara vänner har varit vakna hela natten för att krama henne välkommen hem!! ❤

Snart kommer Hannah oxå från TVG träningen. ❤

Pösspåer

Landat!!

Nu har de landat på svensk mark! ❤
Nu ska väskorna hämtas och sen hem till Thn i bil.
Längtar och kan inte sova! 😄❤

Pössfrånenvakenmummy

❤❤ GRATTIS ❤❤

❤❤ Grattis till min finkusin Tommy och hans Sara till förlovningen idag!! ❤❤

Plötsligt!!!

Plötsligt ringer telefonen och världens underbaraste röst ljuder ur luren! Det är Hannah som ringer från Antalyas flygplats! Kärlek!!! ❤❤❤
Fick pratat en stund med både henne och goooooooooaste Ninni ❤, de lät så glada och nöjda.
Går omkring med ett fånigt smil och plockar och fixar så allt är ordning.

Nu är ni båda efterlääääääääängtade så jag nästan spricker!! 😝❤

Pussfrånerhönsmummy

Fin dag!

Det har varit en riktigt bra dag! 😃. Så kuuuul att träffa Tobbe m familj och Andreas och Mia!!
Har pratat nutid och dåtid, promenerat och skrattat i mängder! Andreas Mia föreslog att vi skulle komma en Lördag och stanna kvar och dricka vin och då kunde Tobbe och Maria komma med...lät toppen! 👍

Var ju förbi mamma med. Det var fint och iordning. Blev inte ledsen nu...mer samlad och jag berättade för Henk om tiden innan mamma dog och vad man förhoppningsvis lärt sig?!

Nu snart hemma!!! Inatt kommer mina hjärtan äntligen hem till Sverige! Ninni kommer till mig vid 04:00 då Hannah ska iväg på TVG imorgon bitti.

Ska bli skönt att få hem dem! LÄÄÄNGTAR!! ❤❤

Nu strax hemma igen, blir godis och film har vi bestämt.

Pusspåer!

På väg mot Råda och Lidköping

Nu sitter vi i WOJ:en på väg till Råda för att hälsa på Tobbe m fam. Innan ska vi bara göra en avstickare till Rådas kyrkogård och lägga en blomma på mammas grav.
Vet inte vad som hände idag när jag var inne på Monicas blommor för att köpa blomman? Bröt ihop fullständigt...fick lämna kortet till Henk så han fick avsluta allt...tårarna bara rann utan att kunna hejda dem?!

Det känns så konstigt! Sista åren med mamma var sånt kaos och hon mådde verkligen inte bra och det är faktiskt inte den mamma jag vill och väljer att komma ihåg!

Ska berätta min bild av mamma någon annan gång...och vid två tillfällen i livet har jag insett att man faktiskt inte lär känna en människa helt, även om man delar väldigt många år med dem!
Det är något jag tar med mig i framtiden och inser att det nog är så för alla...på gott och ont!

Ska bli sååå kul att träffa Tobbe idag! Kanske blir en sväng förbi Andreas också när vi ändå är på plats på bygden!


Idag vill jag skicka stor Grattiskram till Tova som fyller 9 år!! ❤ 🌻😄🎉🎁

PussåhaenfinLördag!

 

Äntligen! 😃

Fick äntligen sms från tjejerna!! De har det toppenbra!! 😃👍☀
Love them so much!

PusstillNinniåHannahfrånmamma

Äntligen Fredag

Hemma efter jobbet och är Fredags seg! Finns en som till och med är segare jag! Gissa vem som sover i soffan?

Fasen vad jag längtar efter tjejerna nu!! Har inte hört nåt sen i Onsdags och längtar längtar längtar efter dem sååååå mycket nu. ❤❤

Imorgon blir det nog en tur till Lkp som sagt.
Just det!!
Igår när min pappa vaknade hade någon gjort inbrott i hans bil!! Förstört tändningslåset, rattstången och elkablaget. :(
Men sopan hade gjort illa sig så det fanns blodspår i bilen samt kvarglömda saker så man kunde ta både fingeravtryck och DNA prov!
Så nu väntar pappa på försäkringsbolagets utlåtande om de löser in den eller om den ska försöka lagas?

Väldigt väldigt tråkigt i alla fall!

Idag blev det sushilunch med Agneta och Pelle på Sushi Eriksberg. Valde stor tallrik (12 bitar) varav 7!!! California-maki, muuums! 😝

Vet inte vad som händer ikväll? Om Mr Sleepy ens kommer ur soffan?! 😜

Pössochtrevlighelg!

I en snigels fart...

Jäklar vad denna veckan går sakta då?! Det är faktiskt första gången som jag har upplevt sen jag började på nya jobbet att veckan inte bara ruuuuusar från Måndag till Fredag?!?!
 
Undrar om det har att göra med att de små liven är i utlandet och att jag läääääängtar till Söndag när
jag får se hur bruna å fina de är och när de ska berätta om allt roligt de upplevt! ♥♥
 
Idag blir det Landet...blev visst stan både Måndag och Tisdag kväll...blir nog en löptur också minsann...ser
inte alls fram emot det just nu men så verkar normstatusen vara just nu!? Bara att bita ihop och komma ihåg hur skönt jag brukar tycka att det är.
 
Idag fyller mostern år!
 
Grattis älskade moster Yvonne!!
 
Sen har det väl inte hänt så jätte mycket denna veckan annars..gör ju väldigt sällan det de här veckorna när man jobbar  gruvskiftet (06:30-17:30) men till helgen tror jag bestämt att det blir en tur till Lidköping för att hälsa på Henks förra arbetskompis Tobbe, kanske blir det en sväng till Andreas också...en sak som är säker är i alla fall att vi åker förbi mammas grav och tittar till så att det ser OK ut där. Köper med mig en liten blomma också och lägger där tror jag bestämt.
 
Jag vet...jag har fortfarande inte berättat om min färd från jobbet och hem med hjärtat i halsgropen i Torsdags förra veckan men det kräver lite tid när jag ska skriva om det...så det får bli när det finns just..tid....över...
 
PusspåerallaochhaenfinOnsdagochhålltömmarna!!
 
 

Rättelse

Sover på Landet Tisdag och Onsdag....kanske Torsdag med? Vem vet?
 
Pöss igen

Inget nätverk

Idag har mobiltäckningen strulat på jobbet igen! Helt galet då de flesta nu har smartphones och bara nås
via dem. Jag som inte har en arbetsmobil utan en privat drabbas också och missade att vaktmästaren
ringt om tvättmaskinen (eller hade ingen täckning när han ringde upp mig) och han ringer från dolt nummer så jag kunde inte ringa upp heller! MORR!
 
Hoppas brudarna har det bra och njuter i solen!! Här är det grått och regnigt och ska efter vi packat hos Henk åka till stan och sova där i natt...har glömt min bettskena och klarar baske mig inte sova utan den.
Får bli att sova på Landet Onsdag och Torsdag istället.
 
Pusspåer! ♥

Dags att sova...så fort myggjäv.l är död!

Hur kan en liten jäkla mygga låta som ett helt tröskverk?!

Good night and sleep tight, where ever U are! ❤

Pussågodnatttilleralla

Min tekniska dotter! ❤

Hannah ringde precis på Viber!! Aj lajk! ❤
Hon är så in i bängen teknisk den tösa och det har hon ifrån sin.....mamma!! Just det serru!

Jag är lite bakvänd och gillar tekniska prylar som om jag hade en "Sturske Laban"! 😜

Sitter just nu i soffan och väntar in Losingarna! De var i Åsaka när jag ringde så de dyker upp vilken minut som helst! 😃

Imorgon är det jobb igen och då har jag, utöver jobb, två andra saker som måste lösas!
1: Se till att de där två kontantkorten som jag betalar för funkar till tjejerna.

2: Ringa varktmäskarn eller vad det heter och säga att det är stopp i avloppet till min tvättmaskin! För det borde väl ingå i hyran att de fixar sånt även om själva tvättmaskinen är min?! Det är ju deras avlopp det är stopp i!! 😝

Håll tummarna!

Nepp, nu harmoni att ha hört av att allt är bra med mina hjärtan!!

Pösspåer!

Rapport från Turkiet ❤❤

Fick precis sms-rapport från mina hjärtan i Turkiet! Blir så glad när jag läser att de har det bra!!❤❤❤;

God morgon!
Nu har vi precis ätit frukost och ska ner och bada!
Ringer sen ikväll någongång!
Vi har det jätte bra!
Älskar dig mamma!
Puss Hannah & Ninni 😘😘😘😄😄😄


Underbara tjejer! ❤

Själv ligger jag kvar i sängen och njuter av sovmorgon efter en veckas arbete. Var inte många på plats denna veckan så jag hoppas på mer puls nästa...men innan det måste jag studsa upp och äta frulle, städa, ta en löptur och sen åka ut till Landet och ta emot "Losingarna" som kommer hem. ❤

Jooo!! Du såg rätt! Jag skrev att jag skulle köra!! 😃 Leif har nu bytt mitt fläktrelä (gick på 15 min!!). Jag hann knappt lämna av Gittan innan smset kom att bilen var fixad!
Underbara ängel!! ❤ Jag har tur som har en så duktig, omtänksam och go' svåger!! Tack för hjälpen! ❤

När jag lämnat bilen igår fick jag skjuts till Anneli av Emelie! Hon körde jättebra och jag var supertrygg! 😃❤

Kvällen spenderades hemma hos min goa' Anneli o hennes Linnea. Vi grillade och gjorde efterrätt, jag var jättehungrig vid det laget så jag åt masssssor! 😝

Annelie J och hennes kompis Emelie kom förbi en sväng också. Jag drog hemåt vid 22:30 för jag hade lite huvudvärk och det blev tal om att dra ned på stan och det hade jag varken lust eller ork med. Ville bara höra från mina sötisar som vid det laget hade landat och satt i bussen på väg till hotellet. De ringde sen och man hörde på rösterna att de har det toppenbra!! 😃😃👍👍❤❤
Då kunde jag gå och lägga mig och sova! Tror jag somnade på stört faktiskt?!

Nepp, nu dags att gå upp och käka!

PussåfinSöndagpåer!

P.S: En x-tra kram till er som har gjort sista dagen på semestern och har lite jobbångest! ❤

Ha det bara BÄST!! ❤❤

Har vinkat av mina bönor som nu drar på härlig semester till Turkiet en vecka!

Hoppas de får underbart!! Massa sol, bus, bad och massor massor av snygga killar att spana på!! 😜

Själv ligger Anneli, Bellis och jag på Nordkroken och försöker hålla kvar i den lilla bränna som är kvar för att inte vara helt vit när Turkietresenärerna kommer hem.
Det går sådär...mest moln på himlen just nu. 😝

Pösspåer!!

Extra Extra!!

Min systerdotter Emelie har fått körkort!!!
GRATTIS OCH NJUUUUT AV FRIHETEN!!!!
❤❤❤

PössmosterSuss

Ojoj!!

Idag har jag varit med om ngt som skickade min puls käpprättåthelskotta!

Är helt slut, får berätta om det imorgon!
Men slutet gott, allting gott som tur är!!

Pusspåer

Skiiiiiiit

Jäklar vad jag hatar när bilen krånglar!!
En del känner inte för att pendla, jag känner inte för att åka tåg för det finns inget som passar mina arbetstider och min stressmage! Då kan jag lika gärna sjukskriva mig på stört!

Så om jag nu är ledsen för att den krånglar så kanske jag kan få vara det?!

Så imorgon blir det att rycka en säkring sätta sig i det gamla aset och hoppas att jag kommer ända till jobbet?!?!?!

Pussågonatttillallasommöjligenkanförstå?!

In-laws-weekend

Igår vid 17:00 kom Ylwa och Åke. De gjorde en snabbhusesyn och sen korkade H upp en flaska Rosébubbel och till det hade vi lite tapassnittar. Vi satt och småpratade och gjorde oss sen iordning för en tur till stan och middag på Butlers. Det var sååååå god mat!! :P Det enda jag inte höjde på ögonbrynen över var efterrätten och jag som älskar efterrätter blev lite besviken men som tur var var förrätt, huvudrätt och vinet till så gott så det fick gå! Efter middagen promenerade Ylwa och jag hem medan männen (läs kärrningarna ;) tog bussen!! Det var så varmt och gott väder och så nice att gå och prata om allt mellan himmel och jord. När vi kom hem var vi så mätta och goa så vi blev sittande i soffan framför OS som Henk spelat in. Idag vaknade vi vid 09:00 och gick upp och gjorde frukost sen stack vi till Hörlycke för en 9-hålsrunda, det gick faktiskt mycket bättre än vardag nånsin kunde tro då vi inte spelat någon golf alls i år! Y vann, H kom tvåa, jag trea och Å på en fjärde plats. Sen åkte vi hem och tog lite att äta och en kopp kaffe...borde egentligen sova lite för jag sov inte så mycket inatt p g à värmen! Kanske lite jobbnerver som spökar oxå?! Imorgon är det dags att åka till Volvo. Behöver dock inte vara på plats förrän vid 9:00 som tur är. Pössåhej!

Inte ett dammkorn!!

Det finns inte ett dammkorn kvar ihela lyan!! (kanske om man kollar under Ninni och Hannahs sängar för vi orkade inte röjja åt dem där!! För mycket personliga saker som vi inte visste om de skulle slängas eller ej?) På Landet är det också rent och fint!

Vi började 10:00 och slutade vid 20:30 nu på kvällen! Helt galet! Vi har bara gjort break när vi åkte in till stan fr landet, när vi åkte till återvinningen och fixade lunch samtidigt, vi delade på en tolvbitars sushilåda och nu på kvällen blev det "take away" igen...orka ställa sig och laga mat efter detta?!?! Nu blev det Kinamat och det blev över så vi har till lunch imorgon också, tjän liksom!

Har nu ont i hela överkroppen!! Helt stel! Undrar hur det kommer kännas imorgon bitti? Nudagsattsovapussågodnatt!

Hur ska detta gå?!

Godmorgon! Jag har sovit till nu!!! Jag bara talar om! Hur sjutton ska jag kunna komma upp 04:50 fr o m nästa vecka?!?!?! Hilfeeee!!! Nu upp å städa, städa, städa osv osv osv...tur att det regnar annars hade jag djeflar i mig lipat! Pösspåersköningar! ❤

IKEA

Blev som sagt nytt porslin på IKEA, modell Dinera. Köpte mattallrikar, assietter och djupa tallrikar. Köpte även djupa småskålar till frukostflingorna eller desserter. En lampa "Årstid" och nya påslakan "Brunkrissla" . Bifogar lite bilder så att ni får se. Kanske bäst att gå och sova nu så man orkar städa och fixa imorgon?! Pössågonatt! ❤

Mot Landet

Sitter i bilen och det blir att slappa ute på Landet idag. Myspys i ruskvädret. Imorgon ska vi städa och fejja både Henk och jag. Vi börjar hemma hos honom och fortsätter hos mig. Har fixat nytt porslin. Sånt som min moster och syster har. Förhoppningsvis blir det inte lika repigt och fult som det jag har nu!! Fixat en ny golvlampa till vardagsrummet oxå så nu går de trasiga Storm lamporna i bingen! Har fått ta en smäll för mycket från dammsugarmunstycket så de är långt ifrån hela .😝 HaenfinkvällDeskaviha! :)

På väg mot Göteborg

Jäklar vilket oväder det blev!! Spöregn och åska! Skönt att sitta i bilen i sånt väder! 😉 Klockan är 18:44 och jag tror vi får ge upp ett besök på Dormys och sikta in oss på att käka på IKEA istället. Får se vad vi hittar på i storstan sen? 😃 Är helnöjd med biltvätten hos "Angels rekond"!!! Blir att fortsätta att ta hand om bilen där! Luktade rent och var superfin! Me happy, happy!! 😃👍 Har varit och hämtat Ninnis mobil på Telenorbutiken. Hon fick en ny! Bra det! Hennes på och avstängningsknapp var trasig på den vi lämnade in och killen sa direkt att hon troligen får en ny! Nu är vi snart framme! Pösspåer!

Pömsig idag.

Hade en jättetrevlig kväll hos Mats, Helena och deras Linus. God mat, tjöt, kärleksgnabb ❤ och så spelade vi spel som Henk å jag hade med. Det hette "Helballa 80-talet" och var riktigt kul. Många glömda minnen som poppade upp. 😃 Vi var inte hemma förrän 02:30 och somnade inte direkt utan låg och pratade om allt mellan himmel och jord en bra stund. Det gillar jag! ❤ Idag har vi hämtat bilen som blev kvar hos dem, tömt min bil på tillhörigheter och precis lämnat in den på "Angels bilrekond" för tvättning inuti och utanpå. Ska bli intressant att se om det blir bra? Under tiden de tvättar så åker vi ut till Överby och strosar en stund. Kanske ska försöka få mig en kopp på Coffee house för jag behöver vakna till! 😜 Sen drar vi nog till Gbg och Dormys och kanske en middag på Ikea! Blir att sova på landet inatt. Pusspåer

Sushilunch

Vi åkte ned till stan och fixade middagspresent och växlade så tjejerna får med lite fickpengar till Side sen blev det sushilunch på Ischiban, favvostället innan man var tvungen att leta sushirestaurang i Gbg. Då tipsade ägaren här i stan om Sushi Eriksberg så där har vi ätit lunch nu för tiden...minst lika bra...om inte bättre!? för om man vill att alla maki ska vara California då får man faktiskt det!! 😃 Sen blev det att handla på SG interiör och Bokia innan vi åkte till Angels bilrekond och bokade tid till Gittan imorgon kl 16:00. Ska bli intressant att se om man blir nöjd? Men att få HELA bilen ren, både ut- och invändigt för 5:- mer än bara utvändigt som på biltvätten på Överby verkar ju riktigt bra! Tack för tipset Pia! ❤ Nu har en av mina kömpisar börjat blogga!! Ska bli kul att följa och se om hon fastnar för det? Lycka till Elli! ❤. Nu dags att fräscha till sig inför kvällens middag. Lite nervös som vanligt!! Pusspåergoingar!

Det går bra nu!!

Älskar Song pop! Det går bra nu!! 😄

Redan Onsdag?!

Hjäääälp!! Sista semesterveckan går ju apfort!! Redan Onsdag ju! Idag ska vi ned till stada en sväng. Jag ska växla pengar till mina små Turkresenärer så de har lite x-tra att handla för när de åker dit. De ville hellre det än att jag köpte nåt till dem den veckan jag var där och det kan jag förstå. Sen ska vi hitta ngn liten sak till middagsvärdarna ikväll. Henks kompis Mats hörde av sig igår och bjöd upp oss på middag ikväll. Ska bli kul, känner dem inte så väl för vi har inte träffats så många gånger under de här två åren som Henk och jag hängt ihop. Nu är klockan strax 12:00 så jag ska gå ned och starta en torktumlare med sängkläder. Pussåvihöres P.S: skickar med två söta bilder på mina hjärtan!! Hihi...

American Pie Reunion

Vi har precis kollat film! American Pie reunion! :D Vi har verkligen samma sjuka humor, Mr Runing å jag! Love it! Pussågonatt