Blandad dag

Igår var vi hos fam Apple (syster m fam) och hälsade på. De hade hittat lite Dvd:er som de inte använde så Henk fick ta dem till sig och hipp som happ kom de på att de hade en 20" TV på vinden som lilla Stellis kunde ha och kolla Pippi och Emil på...gissa om hon kommer bli en glad tjej! ❤ Sov såååååååå länge imorse! Gick upp och åt frukost typ 12:00 och sen blev vi sittandes i soffan framför OS sändningen. Till slut fick vi lite fart och tog på löparkläder och gav oss ut på en löptur. Jag var lite ilsk idag...inte på Henk eller barn...bara så ni vet...men så där lagom irriterad så jag kände lite jävlar anamma i löpsteget! Det gav bra resultat, 6km på 34.33. Gött värre och då har jag ändå haft en spökande vad de senaste veckorna. Är lite spänd på Tjejmilen o hur det ska gå? Är ju inte direkt van vid stora lopp och så...hoppas inte nerverna sätter stopp för ett bra lopp?! :-/ Nu har vi ätit jättegod mat och tagit ett glas rött. Det första jag druckit sen magsjukan i Turkiet och det smakade gott! :) Idag ringde telefon och på Lördag kommer svärmor Ylwa och svärfar Åke hit till mig och Henk. De har aldrig varit här hos mig i stan så det ska bli så kul att få hit dem! Tuuuuuur att jag precis städat i skåp och lådor...hihi! På Söndag drar vi till Hörlycke på en golfvända med dem...stackarna kommer ju att känna som om de kommer till en golfbana i Ulanbator om man jämför med fina Kallfors. Kan bli x-tra spännande då vi inte spelat något alls denna sommaren. :P PussåhaenfinTisdag!

Foto från höjden

 

Hälsat på Elli ❤

Hannah och jag tog Gittan på tur till Max och köpte varsin lyxshake sen så åkte vi runt en stund och Hannah ville kolla vart Elli, Vickan, Ida och Linus flyttat. När vi körde förbi såg vi att bilen stod hemma, vi trodde att de var ute på kusten...så vi ringde på och blev kvar i nästan tre timmar!!! 😃
 
Så underbart kul att ses igen...det var verkligen länge sedan!
Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord ❤
 
Hannah, Vickan och Linus spela lite fotboll på baksidan och vi drack kaffe...förmodligen därför jag fortfarande är vaken?! 😉
 
Myyys var det! Hannah ska vara med Vickan imorgon så jag kör upp henne när Ninni o jag åker ut till Överby för
Att lämna in hennes mobil på lagning.
 
Pusspåerochgodnatt! ❤
 

Ny design IGEN....

Nu så!
Nu är jag lite nöjdare! Denna sida ser lite annorlunda ut i mobilversion men man kan använda förstorningsmöjligheten och det var prio ett! Hoppas syster är glad nu? ♥
 
En riktig rensar helg har det varit men nu är det färdig för idag....har lovat lilla Hannah det! :)
Blir till att damma, dammsuga och torka golv imorgon!
Dags för sista semesterveckan...hujeda! men det har varit en sköööön semester hittills i år!
Ingen oro om lön och jag är dessutom fastanställd på Condesign fr o m 23:e Juli! :D
 
Lever lite mer för dagen nu för tiden...går inte att planera framtid för stort längre! men en plan vi har Henk å jag är att ta med oss alla barnen på resa till värmen nästa sommar och det blir väl dags att sätta sig med katalog eller dator så fort Ninni och Hannah kommit hem från Turkiet v33 ;)
 
1:a September i år ska jag ju springa Tjejmilen i Stockholm...vill gärna ha tjejerna med så de kommer fråga pappan om de kan få byta helg så de kan det. Vi kommer att möta upp Henks syster, Jenny, som också ska springa och dessutom ska starta i samma grupp som jag. Sen ska Anneli, Jennifer och Jennifers kompis springa de med. Då ska Linnea B hänga med mina tjejer och Henk i publiken...Jennys Fredrik och deras lille Carl kanske också kommer med?
 
Nepp, nu ska jag ta en snabbdusch och sen hitta på nåt med Hannisen som är lite rastlös då alla polarna är bortresta just nu.
 
Pusspåer!
 
 

Genant! ☺

Jag brukar verkligen inte skämmas för mig, tycka saker är pinsamma och jag bjuder gärna på mig MEN en sak r sååå jobbig! Imorse när vi vaknat och skulle äta frukost så hade vi ingen yoghurt så jag gick ned till Ica för att handla det och så behövdes toapapper också. När jag handlat och går från affären så känner jag den där jobbiga känslan!! Jag vill INTE möta någon när jag kommer kånkandes på den där stora balen toapapper!!! Givetvis möter jag min kusin på parkeringen och känner hur jag blir knallröd i ansiktet för det enda som surrar i min hjärna just då är att alla jag möter tänker; Jahajaminsann!! Nu vet vi vad hon ska göra!!! Hon ska hem och BAJSA!!!!! ☺ Gahaaaa!!! Jobbigt!! För det vet ju alla! Fina flickor bajsar inte! 😉 Pösspåer!!

Ny design igen

Nu har jag bytt design igen för min syster nämnde igår att man inte kunde förstora bilden på iphonen eller paddan så texten blev synlig med den jag valt så nu provar jag en ny. Får byta bilderna i headern under dagen om det blir tid över?! Nu ska jag gå upp och starta en tvätt maskin och äta frukost! Pusspåer!

Landet och filmkväll

Efter all rensning åkte vi ut till Landet och mös med Fam Busing. Sen när vi kom hem hyrde Ninni filmen "Aquamarine", en riktig tjej/feelgood-film. Nu dags att sova. Imorgon blir det att ta hand om den överfulla tvättkorgen. Har tvättid först kl 12:00 så man får lite sovmorgon! 😉 Pussågodnattpåer!

Rensardag!

Så himla skönt!! Har rensat i förrådet i källaren och i köksskåpen idag. Hade ju köpt förvaringslådor på Clas Olsson för att kunna få lite lättare översikt vad jag har i skafferiet och skapa mer plats för köksredskapen som inte kan stå framme på våra små bänkytor. Det är så skönt när det är gjort och idag var en perfekt dag att kavla upp ärmarna. :) Det har regnat hela dagen och just nu åskar det också. Fick dra ut TV:n och modem m m ur väggen och koppla upp Knutte mot min mobil istället. Det funkar ju toppen!! 😃👍 Pusspåer

Har en sjuk böjelse!

Ääääälskar verkligen elektroniska prylar! Finns inget som gör mig så exalterad och euforisk som att lära sig nya funktioner på TV:n, kameran,mobilen och att följa med i utvecklingen! och med detta vill jag ju inte säga att det går att mäta med kärleken till mina älskade runt omkring, det är på klar första plats! Men igår gjorde jag en Suss! Så där spontant och wild'n crazy som bara jag kan men vad sjutton...man lever bara en gång! Så nu vill jag presentera vår nya familjemedlem! Paddan Knutte ❤ (Hannah har döpt den utan vatten inblandat!) Hannah har fixat med den oavbrutet sen igår kväll och vi fick hjälp av fam Apple att köra den mot 3G via min mobil. Tack!❤ Pusspåerochappleäger!

Testing

Hmm...mycket märkligt! Det gick inte att ladda upp bilder om man inte använde sig av appen och den är än så länge bara utformad för IPhone...strange!

Mätt å go'!

Nu hemkommen från middag på stan, O'learys levererade idag!! Så gott!! Här kommer lite bilder från vi myskväll!

 

Idag fick sötis åka hem

Imorse åkte Hannah, Ninni och jag till NÄL för att hälsa på lilla Stellis ❤ Vi hade med oss en liten mjuk, söt flodhäst till henne. Hon var i full gång att leka ute på gården på sjukhusets dagis när vi kom. Det var så skönt att kunna se hennes lilla öga igen!!

När vi varit där en stund kom en sköterska och sa att hon fick åka hem! :) Så vi hjälpte Henk medan han packade ihop deras saker och så fick hon en smarrig köttbullemacka innan hon åkte! Den var nog god för hon åt med god aptit!

Sen åkte de med oss hem för Henk hade haft matlåda med och han ville hellre äta den hos mig än på sjukhuset. 

Efter det åkte vi allihop. Henk och Stella till Landet och tjejerna och jag hämtade Carro och stack till Prässebo för att njuta av i stort sett sommarens första soliga dag! ☀ Henk och Stellis kom förbi en stund och svalkade sig de med.

Nu är vi hemma och fixar iordning oss...jag tar med tjejerna ut och äta idag! Vi har bokat bord på O'learys till kl 19:00. Det ska bli jättemysigt!! ❤❤

Pusspåer!

 

Ibland blir det inte som man tänkt...

I förrgår (Måndags) när vi kom ut till Landet för att prova att sätta upp vårt tält inför paddlingen så sov Stella middag när vi kom...de hade varit iväg på lekplatsen hela förmiddagen så hon var lite tröttis MEN när hon vaknade och kom ut och kröp upp i Hannahs famn så såg Ninni och jag att hennes högra öga var alldeles svullet (läs under). Det såg ut som hon fått ngt insektsbett/stick av ngt slag. Henk tog med henne till vårdcentralen och då åkte Alfred med mig och Hannah till Ursand. När Henk och Stella varit och hämtat ut medicinerna kom de ut till oss. Hon var pigg å glad "bara" ögat som inte var ok. Vi mös och åt "dudis" och Stella lekte kiosk i husvagnen och så fick hon rida ponnyridning. ;) Tyvärr så hjälpte inte medicinen så igår morse när de vaknade på Landet så såg ögat än värre ut och Henk kommit till oss med Alfred och åkte vidare till Vårdcentralen. Där fick de remiss till Barn på NÄL och blev faktiskt inlagda. Så Alfred, Ninni, Hannah, Hannahs kompis Lisa och jag åkte till Laxbutiken och åt lunch och stora glassar i glassfiket på samma ställe. :P Sen åkte vi och lämnade Lisa som skulle hem och hämtade Carro (Ninnis kompis) och åkte till Landet och hämtade badkläder och drog till Prässebo och badade. Igår var det tyvärr KALLT och det blåste rätt bra så det blev bara två badomgångar. Sen åkte vi till stan och lagade tacosmiddag. Vid 18:30 kom Henk och fick lite käk och hämtade Alfred. Stellas mamma kom och löste av på sjukhuset och idag ska Alfred hänga med sin mormor medan Henk är hos Stella på sjukhuset. Vi kommer säkerligen att åka upp och se till att Henk får käk och hälsa på den lilla som igår hade fått kortizon istället för antibiotika då hon inte har någon infektion eller har feber. M a o är tvådagarspaddlingen inställd, vi får köra det n annan gång. Liiiite synd är det för vi verkar ha fått bra väder de här dagarna men nu är lilla Skruttans tillfrisknande prio ETT!! Pusspåer!

Foton från Turkietresan

Jag vet att jag lagt upp lite foton då och då på plats i Turkiet men wifin var ju lite sisådär så nu tänkte jag lägga upp lite collage som jag gjort i Picmonkey från resan.
Tog nästan INGA foton med min kamera, använde den bara när vi var uppe i borgen...mobilen är däremot med
överallt så det blev att man fotade med den.
 
Här kommer lite smått och gott.
 
Pusspåer!
 

Längtan ❤

Längtar efter mina hjärtan så jag nästan går sönder!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤

Sista dagen i Alanya ❤

Sitter vid poolen. Har precis varit och lämnat väskorna i bagagerummet och handbagage och handdukar i duschrummet som var gigantiskt! Jättebra och STORA skåp där man kunde lägga in sina värderande och låsa. Nu blir det lunch vid 12:30 och sen poolen igen. Kanske försöker vi hinna ett mellis innan bussen går 17:20? Det tar ca två timmar med buss till flygplatsen. Sen går planet 22:05 mot Landvetter och Sverige. Ska bli nice att komma hem! Längtar såååå mycket efter mina tjejer!!!❤❤❤❤❤❤❤ och en kopp Gevalia! :P Alanya och jag fick ju en tuff start men nu är vi verkligen tummisar!! ;) Vet inte om jag kommer att åka tillbaka dock?! Måste erkänna att jag gillar resmål med riktig sandstrand istället för småstensstrand bättre så där väger Cypern och Mallis tyngre. Nåt att tänka på inför nästa års resa med alla goa kidsen! ❤ För det blir det! Henk har varit underbar att resa med men jag hade ju fått en liten försmak om detta redan när han överraskade mig med Romresan när jag fyllde 40!! ❤ Vi tänker ofta så lika att vi säger samma sak i munnen på varandra och så blir vi lite rastlösa oxå så vi vill gärna att det ska hända lite saker ibland! Tack för en underbar vecka i Alanya älskling och tack för att du tog hand om mig när jag var sjuk! ❤ Du är en klippa!! Jag älskar dig!

Ärligt?!

Nu börjar ju allt bli så bra!? Då är det dags att åka hem imorgon?! Just nu r vädret helt underbart! Klockan är 18:30 och det är hett i poolen och sååå skönt uppe i solstolen. Utsikten här ifrån terassen är fantastisk! Går inte att återskapa med foton!! Idag tog Henk och jag en taxi till borgen och sen gick vi hem. Nedför, i 3 km och stekande sol! Nice :D Men min vad har fått mer än den tål. Detta ihop med strandpromenixen...ojoj!!! Blir till att stå på Crosstrainern ett tag tills jag är bra igen. Löpning är nog risky just nu. Nepp, nu blir det en dusch, lite AC och ladda mobilen på hotellrummet innan middagen. Pusspåer!

Kolla in alla handdukar redan på plats 06:40! 😳

Morgonen

Sitter i en solstol och lyssnar på alla ljud runt omkring. Syrsorna är nästan öronbedövande...väldigt fascinerande. Henk är ute och löper. Avstod då mina vader bad om nåd efter gårdagens strandpromenad. Tyngre än man tror att gå i sand. Ska ta ett kort och lägga upp när jag kommer hem så ska ni få se hur ser såg ut när jag kom ut 06:40!!!!!!!! imorse! Dessvärre får jag lägga upp kortet när jag kommer hem för här funkar det inte. Ni som har Instagram vet däremot att man kunnat lägga upp bilderna där minsann! 😃👏 Verkar som om det blir en kanondag idag med! Börjar dock dra ihop sig. Imorgon är ju sista dagen här men bussen går inte förrän 17:20 så vi får nästan en heldag i solen igen! Hamamen igår var fantastisk! Man sköljdes av med varmt vatten och sen blev man skrubbad över hela kroppen. Efter det fick man skummassage...huden blev alldeles len! Idag ska jag tillbaka till Spa:t kl13:00 och få pedikyr, för 15 turkiska lira. 60 pickadoller i svenskt tänk. Aj lajk!! Men innan dess blir det frulle och nån timma i solen! Nu kom min atlet upp för trappan! Svettig och go! 😝 Pusspåerochvihörs!

Underbar ryggmassage!

Har precis varit och fått en halvtimmes ryggmassage...underbar!!! Hon var helt fantastisk! Vilka händer! Dessutom till det ringa priset av 23 Turkiska lira! Ta det gånger 4 så har ni vad det kostar i SEK! Jepp!! NITTIOTVÅ KRONOR!! Ingenting praktiskt taget! :D Imorgon ska Henk och jag prova Turkisk Hamam ihop! Spännande värre! Nu dags för ett dippdopp och sen promenix till stada...måste köpa ny bikini för den nya jag köpte på Stadium gick sönder i fästet imorse och var beyond lagning! Sen är det ju lagom kul att köpa bikini men det är bara att bita ihop! Pusspåer!

Morgonstund har guld i mund

Kl är 08:10 här i Alanya (07:10 svensk tid) och jag har en liten ensamstund vid poolen. Henk drog på sig löpardojjor och vattenflaskbältet och stack till stranden för att springa. Blir nedförsbacke dit och uppför hem! ;) Önskar sååå att jag kunde sprungit med men jag får nog snällt avvakta tills jag är hemma i Svedala igen. Vågar inte prova nu och är så tacksam att jag är pigg igen! ❤ Ensamstund förresten, det är jag, en tysk och miljarders miljarders syrsor! Jäklar vad de spelar och inte i takt heller! Idag blir det första dagen vid poolen, ska bli intressant att följa klimatet här! Finns säkerligen original som man kommer få sig ett leende åt. Vi har två fantastiska pooler som sköts minutiöst. Ph-värde och temp mäts tre ggr om dagen och poolkillen dammsög varenda millimeter när vi åt frukost vid 07:00!! Det är lite tråkigt för wifi klarar inte bilder så ni får hålla till godo med ord. Gomorgonpösspåer!

Lunch

Vakande med värsta huvudvärken imorse och fick sån ångest! Ska jag aldrig bli bra?! Sen gick vi och åt och då kändes det bättre...men då hade vi givetvis missat solstolarna vid poolen så då var det till att ta bussen till stranden. Det är ingen lång busstur ned och upp för backen till hotellet, resan tar max!! EN minut men dämn vad värt det är! Backen är brantare än "väggen" på Hundfjället! ;P Nu har vi ätit lunch på hotellet och ska ta lite sista tills bussen går ned till stranden igen kl 15:00. Det behövs för tempen kan man inte klaga på...solen ger verkligen järnet! Just nu när vi ätit har Turkarna gått loss i Minareterna här i Alanya. Lite Saudivarning är det allt. Som tur är spottar de inte på oss i bikini på stranden. ;) Kommer du ihåg Sis? Idag har jag fått sms om att mina hjärtan oxå dratt utomlands...till Danmark. Hoppas de får en toppendag! ❤ Love U girls! PussfrånTurkey

Kväll i Alanya

Sitter på terassen vid poolen i varsin solstol och bara är. Behagligt ute vid den här tiden. Jag har fått behålla allt jag druckit och det lilla jag ätit...kommer INTE att gå upp i vikt den här semestern det är ett som är säkert! Önskar bara att jag kunde studsa tillbaka energimässigt!! Orkar inget alls! Men å andra sidan är det precis ett dygn sen jag var dålig sist så jag får väl ge mig själv en chans. Kanske lättare om det inte varit riktigt så här varmt. Tur att vårt hotellrum har AC! Vi är inga partyanimals that's for sure! Nepp, hoppas på en godnatts sömn och får ställa klockan på ringning så man kan gå ut med handdukar till poolen före alla jä..a tyskar som går bärsärk på solstolarna. Pössåtidiggonattpåer

Kväll i Alanya

Sitter på terassen vid poolen i varsin solstol och bara är. Behagligt ute vid den här tiden. Jag har fått behålla allt jag druckit och det lilla jag ätit...kommer INTE att gå upp i vikt den här semestern det är ett som är säkert! Önskar bara att jag kunde studsa tillbaka energimässigt!! Orkar inget alls! Men å andra sidan är det precis ett dygn sen jag var dålig sist så jag får väl ge mig själv en chans. Kanske lättare om det inte varit riktigt så här varmt. Tur att vårt hotellrum har AC! Vi är inga partyanimals that's for sure! Nepp, hoppas på en godnatts sömn och får ställa klockan på ringning så man kan gå ut med handdukar till poolen före alla jä..a tyskar som går bärsärk på solstolarna. Pössåtidiggonattpåer

Lunch

Världens minsta lunchtallrik men det underbara var att det smakade...gott!! Tog en liiiiiten väldrillad kalkonbit, potatis och lite lite tzatziki. Gud så gott!! Hoppas det stannar i magen bara!? Är lite rädd fortf för bakslag som igår men får väl njuta de minuter det går istället! Vet också efter Hannahs hemska magsjuka hon hade i våras att man kan äta det man vill i lagom dos. Sen kommer jag inte utmana nåt. Pusspåeralla ❤

Lite om allt...

Sitter på flyget nu och inser att tiden går ganska fort när man är i luften ! Först kör de säkerhetsfilmen och sen berättar kapten om planen för resan. Idag sa han att det skulle bli bra blåsigt men när vi väl kom till ovädret så lyckades de köra "bredvid" !! Det tackar vi för! 👍😃 Sen drar ju dryckesbeställningarna igång å då gäller det att passa på. 😜 Bloch/eller GT och en Cooola!😃å så en påse Chips att skölja ner all dricka med.😉 Nu är maten på väg in...trerätters minsann. Laxsallad till förrätt, nån kötträtt med pepparrotssås och basilikapotatismos och sen en fruktkaka till efterrätt. Får se om det smakar lika gott som det låter? Hörs om en stund! Pöss Jodå, det gick allt att äta! Förrätten och efterrätten var kanon. Huvudrätten sådär men det är synd att säga att man är vrålhungrig? Det är väl resfebern som gjör't! Nu har vi ca en och en halv timmes flygning kvar innan vi börjar förbereda att gå ned för landning. Ska försöka sova lite för om jag inte missminner mig så var det ca två timmar i buss till hotellet? Pusspåenstund! 😘 Blev lite segare nu...en timme kvar och är lite mör...önskar jag kunde sova!! men flygvädret är bra och deeeet är jag glad för! 😃 Önskar man kunde sms:a från flyget till tjejerna! Vet att de inte tycker flygresor är speciellt kul! Pöss Jahapp! Kom fram till hotellet vid 01:00 och det var jättefint! Vårt rum ligger mer i "källardelen" med helt OK utsikt och det är väldigt svalt och skönt när det är 40!!! grader ute...det har Henk talat om för mig för jag har inte hunnit se hotellet än! Hann fram, ta två alvedon för en spirande huvudvärk efter bussresan på 2 1/2 timme och la mig sedan! Vid 04:00 har jag hämtat upp en redig magsjuka!! Jäklar vilka magkramper jag har haft idag! Spytt som en gnu och dessvärre har det drabbat båda vägarna (ledsen för för mycket information)! Men under denna hemska dag har Henk varit en klippa! Inte vikt från min sida en stund förutom när hämta cola, vatten och få i sig nåt själv förstås! Han kunde lika gärna dumpat mig här och sagt "ring om det är nåt"! men inte! Vill bara bli frisk nu! Har lyckats behålla vätska och lite vitt bröd och melon sen 12-tiden så snälla håll tummarna att jag är på bättringsvägen?! Känns lite overkill med All inclusive nu när man får i sig minimalt och bara vatten, Resorb och cola. Ska försöka mig upp till poolområdet om en stund och ladda upp det jag skrivit till er om det går? Ska se om jag kanske får i mig en brödbit till också? PusspåerfrånenklenSuss ❤

Nu är det nära

Sitter vid gates och snart dags att gå ombord! Inser att jag nog ändrats lite?! För några år sen hade jag gjort lista och tokshoppat i taxfreen, både smink, parfym och annat lulllull. Inte nu! Känner inget behov alls av "tröstshopping" ...ska bli sååå kul att bara vara och uppleva saker! Sen att all mat och dryck är betald är ju fetplus! Nu ropade de i högtalaren att det börjar bli dags att borda! Pusspåer

Väderprognos

Så här ser prognosen ut hela nästa vecka, bara nån grad och vindpust hit och dit som diffar....aj lajk! :D Dags att gå upp och revidera packningen! OM det finns Wifi på le Hotel så hörs vi! Annars så får ni ha en fin vecka! Pusspåer!

Gahaaa!

Galen resfeber just nu! Hur ska jag nånsin kunna somna?! 😁😣 Pössågonatt! P.S: Gissa om min bettskena är en riktig "turn on" !? NOT!

Jeeezee!!

Har med hjälp av Hannah ändrat header! Vilket pyssel men nu när man fått lite häng på det kan det nog bli bra!
Borde väl sova men resfeber'n ger sig till känna nu! Hörde att jag fick ett sms av kärleken så det är väl bäst att jag går och kollar vad han har på hjärtat?

Pusspåer

Nice dag!

Vaknade kl 8:00 imorse när klockan ringde och gick upp och kollade med min Ninni hur örat kändes?

Hon fick ont i det efter att vi badat i Prässebo igår med syrran m fam och Henk å hans hjärtan. Jag var i badet nästan hela tiden och tog inga foton. Sis tog några men inget fick godkänt av mina ladies för internet användning så tyvärr. :(

Det var i alla fall mysig kväll och innan det hade vi varit hemma hos syrran och ätit hemmagjord pizza. Helt underbart god!! :P

Det som var lite synd var att Ninni fick, som sagt, ont i örat men det var borta imorse när jag stämde av, annars hade det blivit en tur till Vårdcentralen. Jag gick och la mig igen och gick upp vid 10:00. Sen åt vi frukost i lugn och ro. Muuusigt! Sen drog tjejerna ut och fotade till sina nya bloggar. Då fortsatte jag att packa.

Sen stack vi till Clas Olsson där Hannah beställde en fjärrutlösare till kameran och så blev det ytterligare en tur till Apoteket. Idag tog vi lunch på Briggen och sen fikade vi på Ritz. Vi stannade också vid Knorren och fotade lite till. Nu ska vi till Hemmakväll och fixa Fredagsmys! ❤

Älskar mina tjejer!! De är helt UNDERBARA!! ❤❤ I år åker de utomlands med sin pappa men nästa år då åker vi tillsammans med Fam Busing! Kommer att bli toppen!! :D och alla 6 ser fram emot det jättemycket!

Pusspåer!

 

P.S: Jag packar strategiskt! Min älskling siktar på tokshopping så det är väl bara att hänga på?! ;) och i den gröna påsen ligger löparskorna! Vi får väl se om vi bränner lite asfalt i hettan? eller gymnar lite? Pöss

 

Ojoj!

Inte förberedd för 5-öre! Inte tvättat, inte gjort packlista, inte ens hämtat upp resväskan! Detta är inte likt mig! Får lägga på ett kol imorgon m a o! Pusspåer

Onsdagmorgon

Sitter i soffan och har fixat lite på datorn. Biljetter måste skrivas ut och så har jag betalt en räkning på Adlibris och lagt till Telia som e-faktura efter att de hotat att ta ut kostnad för pappersfakturan.
Jag är nog lite gammaldags. Jag vill HA pappersfakturor...men det är ju jag det och det är visst inte miljövänligt har jag fått HELT KLART för mig nu!! Så e-faktura it is!

Tejejerna sover än...klockan är 11:01! Snart så ska jag i alla fall väcka Hannah. Vi har tid hos frisören kl 12:30 innan det ska vi gå igenom vad vi ska ha med till Anneli och Anders. Tjejerna och jag åker ut till dem i Grundsund efter att Hannah har klippt sig.
Annelis dotter Linnea är där och även Anders Tilda så jag tror det blir nice för dem att mina tjejer kommer ut och hälsar på.
Blir ingen övernattning dock...vill vakna hemma imorgon känner jag. Skönt att kunna gå upp när man vill och bara skrota runt i myskläder och äta frukost i lugn och ro.

Näe, nu börjar jag bli hungrig!

Pusspåer!

Hej sommar Sverige!

Vi fick ett ryck! Packade kläder, badkläder och stora luftmadrassen för två och åkte ut till Fam Busing på Landet! Vi har spelat fotboll tills alla blev svettiga och då packade vi in oss i bilarna och åkte till Prässebo för ett kvällsdopp. Vilken underbar sommar kväll!! När vi kom hem grillade Henk korv medan Alfred och jag spelade Wii FIFA på hans "nya" TV i hans rum. Blev så himla bra och han är så glad för det. Tack syster å Leif! ❤ Tjejerna och Stella hjälpte Henk mellan bloggandet :) I natt ska Fam Busing inviga sitt tält medan jag och tjejerna kamperar i Alfreds stora fina rum. Tror alla tre är lite spökrädda ute i tältet så vi får väl se om de fixar hela natten? ;) Imorgon drar vi till Gbg och Lekobuslandet. Gonattåpusspåer!

 

Provar runt lite

Ville bara kolla hur inläggen fr mobilen blir?! Undrar om det fortfarande inte blir mellanrum mellan styckena?! Pusspåer

VARFÖR?!?

Varför funkar inte mellanrum mellan styckena jag skriver trots att jag trycker Enter flera gånger?


Mycket märkligt...testar här igen!

Blogg.se har uppdaterat sig.

Det var ju inte så konstigt att allt såg annorlunda ut?! Hela Blogg.se är uppdaterat. Jag gick in via datorn nu och allt var annorlunda. Tar nog ett tag att vänja sig och lära sig allt. Idag sov vi länge och sen åt vi en sån där mysig frukost som bara tjejerna och jag kan! När vi sitter och pratar om allt mellan himmel och jord...och skrattar....massor! Love it! Sen körde jag Ninni till Peter för hon hade inte packat igår och medan hon packade så åkte Hannah och jag och hämtade Katta och så körde jag dem till Överby. Efter det så åkte jag till Hälsokost och fyllde på förrådet med vitaminer till min minsta skrutta som inte äter frukt och grönt. Det har hon inte gjort sen dagis och det är inget att göra åt det. Så med Barnavårdscentralens samråd så ska hon äta x-tra vitaminer och nu när hon börjar bli stora damen så behövs lite annat tillskott också så nu har vi en sort som hon ska ta på morgonen och en på kvällen. Igår kväll tog Hannah och jag bilen ut till Landet efter att vi fått ett mms att Fam Busing provmonterat sitt tält! de låg inne i tältet och pratade när vi kom så gissa om de verkligen BLEV överraskade! :D Imorse så bestämde Hannah och jag oxå att vi skulle följa med Fam Busing till Lek&Buslandet. Det tyckte stortjejen lät kul så nu åker hon oxå med! ♥ Niiice! Sen åker vi med dem till Landet och grillar....är det uppehåll...(vilket det i o f sig inte ska bli)...så kanske det kan bli bad i Prässebo? På Onsdag tar vi sovmorgon och kl 12:30 ska Hannah till frissan och klippa topparna. Resten av veckan är oplanerad...förutom Torsdagkväll då jag måste tvätta och kolla av allt inför resan till Turkiet. Jepp...på Lördag drar vi! och så har jag kompisar som ska komma och bo i lägenheten så den kommer inte att stå tom. Det är bra det! :P Hit åker jag och Henk på restresa! Det är ganska långt till stranden men utsikten är riktigt schysst!
 
 
http://www.ving.se/turkiet/alanya/sunny-hill
 
 
Nepp, nu dags att starta två nya tvättmaskiner....undrar om jag inte ska ge mig ut på en löptur?! Pösspåer!

Bra vald städdag!

Jomensåatt...valde sommarens enda soliga dag att dra igång Suss städfirma! Skitsam, det måste göras och jag ser fram emot sol på Lördag och sju dagar framåt! Måste testa om bloggandet styrt upp sig? Såg att min layout ändrat sig...surprise!! Nepp, nu ska jag köra igång en tvättmaskin och så ta mig något att äta. Undrar om städning blir lite roligare om man skaffar städuniform? ;) Pusspåer!

Blä för uppdateringar!!

Blogg.se har uppdaterat sin App! Blähhh vad allt krånglar och även om man gör radhopp mellan styckena så hamnar hela texten som en enda klump och gojja av bokstäver! Urk! Pösspåerochlitemorroxå!

Bra start på semestern!

I Fredags efter jobbet tog Henk och jag bussen till stan och gick till Bishops för att äta och fira att det var semester. Vädret kunde ju varit bättre, regn men varmt i alla fall. Efter en halv Ceasarsallad med kyckling och bacon (Henk tog Hamburgare) och ett glas Hof gick vi ut och satte oss med ett gäng kändisar. Anders P, Nicko, Linus P, Kambo, Kalmertun och några okända från Combitech var också ute och firade semester! Vi hade jättekul och en kväll helt utan förväntningar blev toppen! :D På Lördagen vaknade jag som vanligt vid 05:00 men lyckades somna om och väcktes av Henk som varit och handlat och gjort frukost till mig! ❤ Sen ringde jag till syster Yster för de hade ringt upp mig tidigare i veckan och frågat om jag ville ha en TV. "Men jag har ju en TV, inte ska ni ge mig den?" svarade jag...men då säger hon "Jo men denna är nyare än din och då tänkte vi att Henk kunde ta din för hans är ju inte så bra" (läs Tjock-TV ;). Underbara snälla ni! ❤TACK!! "Pass it on" är en inställning som ger mer än man tror! Jag ger alla Hannahs urvuxna, väl omhändertagna kläder till en vän med en dotter som snabbt kan ha dem. Varför slänga när det finns användning för det? Delad glädje, dubbel glädje!❤ Och gissa om Henks Alfred kommer att bli glad när Henk flyttar in Tjock-TV:n i hans rum ihop med TV-spelet o DVD!! Nu kan han få spela och kolla film i lugn och ro med sina kompisar och Stella kan kolla film med pappa på den stora regniga dagar i sommar. :) och pappa Henk är så tacksam och lycklig över plattisen!! :D När vi fixat med TV apparater fick vi ut till Överby och köpa reseapotek...börjar dra ihop sig nu! ;) och så har vi bokat kanoter i Ed med övernattning (på en ö!) i två dagar med alla kidsen v30. Så spännande! På kvällen åkte vi ut till Grundsund och hälsade på Anneli och Anders som hyrt stuga och fått tillgång till den en dag tidigare. Så det blev att grilla och tjöta och sen tog vi en promenad till Rågårdsvik för ett nattabad! Såååå härligt med saltvatten och kusten!! Love it! :D Önskar av hela mitt hjärta att Lottoraderna ger utdelning så man skulle kunna köpa en stuga på kusten. Min absolut högsta önskan! ❤ Men det är ju inte så illa att hyra heller! Mindre utgifter och underhåll. ;) Nu siktar jag på att försöka somna om för det är "uppgångsförbud" innan 10:00 här tydligen. "Bara" två timmar kvar m a o! ;) Pusspåerminavänner ❤

 

ÄNTLIGEN!!!!

Seeeeeeemester!!! Wihoooo vad skönt!

Pösspåeriregnet! ;)

Det drar ihop sig!!

Bara TRE arbetsdagar kvar!! Sen är det semester!! Har nog aldrig längtat efter ledighet så mycket någonsin?! Allt kaos med Saab började ju till semestern förra året då vi inte fick vår lön. Fy i helvete...det halvåret är bland det värsta i mitt liv!!!

Nu blir det en mys-start-vecka med tjejerna som är oplanerad och sen blir det att resa bort en vecka med hjärtat och sen drar "stora familjen" å paddlar i två dagar veckan efter det! Nice!

Just nu ligger jag ihopkurad i soffan under mysiga filten och bara slöar! Sp sköööönt! Henk är på väg från Gbg, han och kollegorna har spelat strutfotboll(?) ;) i Slottsskogen på eftermiddagen så vi åkte var för sig idag.

Nu ska jag zappa vidare för idag är fjärrisen bara MIN. ;P

Pusspåer