Söndagsmood

Varit hos pappa och nu till alla Söndagsmåsten! Tvätta, städa och handla innan det blir kväll!
Varken hinner eller orkar på vardagkvällar så det är bara att ta tag i det! och sen är det ju så fantastiskt skönt när det är gjort!
Time to work!

Pössåhejpåenstund!


Natti

Blir att sova nu. På världsfrontren råder intet nytt!

Pussågonatt

Då får vi tänka om...

Vet att jag inte bloggat på några dagar men fokus har varit på min Henk som inte mår bra. Han har varit dålig sen i Torsdags FÖRRA veckan och det vill inte riktigt ge med sig?! Han har varit på vårdcentralen i två omgångar och igår blev han sjukskriven hela nästa vecka och de tog nya prover. Han är inte dålig hela tiden utan det kommer kramper i magen i skov och han mår inte illa heller utan det är "bara" hemska smärtor/kramper i magen.
Så segt när man inte kan göra nåt för att hjälpa!!??
Så helgen i Gbg strök vi givetvis och får ta igen en annan gång. Får se om det blir att åka ned och kolla Lenas föreställning och sen åka direkt hem igen? Antingen om han chansar och åker med i o m att jag kan köra eller så hoppar vi. Kommer fler tåg.

Har varit sjuuuuukt mycket att göra på jobbet också! Önskar dygnet hade fler timmar! Men samtidigt är det kul! :)

Ska strax gå till Jätten och köpa Flora till frukosten, börjar redan kurra i magen för vi denna tiden har jag ju hunnit äga i två omgångar på vardagarna!

PussåfinLördagochhålltummenattHenkblirbrasnart!!!

Åhhhh!!!

Typiskt mig! Andra gången jag lyckas! Första gången pajade jag cigarettuttaget när jag ville ladda min mobil i Henks bil...nu fastnade knappen till stolsvärmen i "på" -läget när jag satte på den imorse! I fortsättningen kommer jag be Henk manövrera allt i hand bil. Skäms och vet inte hur jag ska fått lagat den! Blähhh!

Men varm om röva var jag i alla fall!

Pösspåer!

Segt och mörkt

Har noll disciplin när inte Henk är här! Kommer inte iväg i tid som jag borde på morgonen. Inte blev det mer lockande att gå upp när man hör regnet mot takfönstren och att bilarna utanför skvätter runt sig av pölarna...å så är det möööööörkt. Dags att väcka mina små damer.

Fick träffa en ny kompis till Ninni igår. Kompisen var lång minst sagt! 185-190 minst! Till och med Ninni såg kort ut...bredvid honom ;)

Gäsp och godmorgon!

Till min Henrik <3

 
 
Love U baby!
 
Puss

Söndagskväll och dags att sova

Märks att det varit Söndag idag...tråkdag!
Hannahs TFK spelade oavgjort mot Järpås så de slutade som 2:a i serien.
Nu ska jag plocka fram kläder till imorgon och sen sova. Är jättetrött!

Gonattochsovgott!

Godmorgon

Sitter i soffan och har varit uppe sen 9:00. Ninni gick upp lite tidigare än så för både hon och jag har lätt för att få huvudvärk om vi sover för länge.
Vet inte varför men så är det?!

Det är grått väder ute idag med....och dessvärre speglar vädret av sig...och sen är jag förvånad och lite besviken...
Men ibland är det bra att få se en persons verkliga jag...trots att det är en sida man inte riktigt tycker om. Men det är bra för då vet man ju vart man har personen...eller som i det här fallet, inte! och då är det bättre att veta det!

Idag blir det att ta tag i verkligheten igen för mig! Räkningar, städ och tvätt står på agendan.
Sen blir det spännande när Hannah spelar sista seriematchen för i år.

Efter det ska vi äta Söndagsmiddag tillsammans. ❤

Over'nout!




September-Lördag

Jodå, det är riktig Septemberdag idag. Grått och regnigt ute.

Ninni och jag tog långfrukost framför TV:n imorse vid 10:00, såå skönt att inte behöva stressa iväg med en gång.
Vid 11:30 stack vi ut till Överby för att köpa en present till till Alfred. Hade redan köpt ett presentkort på iTunes för han fick en IPad av sin farmor och farfar Åke (Åkes gamla) så då kan han med presentkortet köpa appar som kostar pengar.
Nu hittade vi en byggsats (typ mekano) och en liten prutt-pipa 😝 på Beginners.

Efter att vi handlat så åkte vi till Bilprovningen och lät Gittan gå en "Rond 2" då Leif hjälpt mig att byta vänster spindelled samt en parkeringsljuslampa. Det hick toppenbra! 😄👍
Vi var där i max 4 min och Ninni lät intresserad på riktigt när hon lät Besiktningskillen förklara var en spindelled sitter och vilken funktion den fyller! 😉 Är säker på att hon är ett socialt fenomen, min lilla Ninnis! Nästa gång låter jag henne åka med redan första gången så kanske jag slipper ombesiktning!! 😜

När vi fått det tomma pappret utskrivet så drog vi ut till Landet och Alfreds kalas.
Ylwa och Åke var på plats och Stella mötte i dörren. Vi hade ju med en påse med skor till Stella från Joline som hon dök rätt ned i. 😊

Sen blev det paketöppning, fika och "Cam-wow" fotografering med många skratt. 😄

Vid 16-tiden smsade Hannah att hon var på G hem så då åkte vi hemåt och lagade Lax, pressad potatis och honung/limesås.

Vi tände massor med ljus, lät TV:n vara avstängd och satte på Spotify medan Hannah gjorde Ninni fin i håret. Älskar såna kvällar!
När Ninni var klar körde jag bort henne till Carro och nu har Hannah och jag häckat i soffan framför Körslaget. Tycker inte att det är så bra i år faktiskt?!

Fotona nedan kommer som vanligt i "randomordning".

PussåhaenfortsattfinLördag

Konspiration!!

Hmmm, jag skrev ju att jag var lite trött igår kväll!? och det visar sig att jag somnat gott i soffan och det är ju hur lugnt som helst...tror jag!!??

När jag vaknat till, borstat tanden och bettskenan så tar jag mig till den lite mer normala platsen att inta sömn, sängen m a o...och i och med att jag redan knoppat en stund så är jag ju inte så väldigt trött längre så jag lägger mig och surfar mig trött. Vad hittar jag då?! På Instagram!!
Jo, nedan inlagda bild av min älskade Henk som hela kvällen befunnit sig 20 minuter sydost, bland kobajs och ladugårdar!!

Det luktar konspiration lååång väg! Ska man behöva sova med ett öga öppet i fortsättningen alltså? 😴😑😶😉

Hannah har precis dragit iväg på TVG hela dagen. Ninni och jag ska ut till Överby och köpa en liten present till till Alfred, har redan köpt en. Sen ska Gittan på återbesiktning kl 13:20 så jag får väl åka förbi högtryckstvätten vid bussgaragen och spola av det värsta pendlardammet innan det.
Efter det åker vi ut och firar A innan det blir dags att köra Ninni till stan och kompisar igen.

PussåfinLördag ❤

Test igen

Nu då?!?! Bilder krånglar igen!

Test

..

Lite trött

Nu hemma på plats i soffan efter en dag på Grupputvecklingsarbete på Hagabadet (hyrde konfrum där). Det har varit mycket jobb och många diskussioner. Väldigt kul men samtidigt lite läskigt för mycket av det vi diskuterade är saker som varit i luften i mitt tidigare arbetsliv! 
 
Idag skänker jag en liten tanke till en vän som inte mår så bra just nu. Får inte tag på henne men jag hoppas hon hör av sig om hon vill och behöver!? ❤
 
Näe, nu är det nog dags att ta en lite tupplur i soffan! Trött så jag ser stjärnor! 
 
Pösspåer

Wihooo!!

Mammsen!!!! Vet du vad som snart börjar på TV igen! Vårt "Cougar Town"!!
Äntligen! Så tråkigt bara att vi missar vår summeringsstund dan efter!!

Saknar alla mina goa "gamla" Saabare. Fikakulturen gjorde att vi kom varandra nära och teamade ihop oss. Den stunden ska företag inte förakta...ger nog mer än den tar ur företagssynpunkt. Om man vill tänka "business".

Pusspåeralla!

Helomvändning

Jag vet, det har varit tyst några dagar men det har nog varit lika bra det. Är inte på topp och det har varit tunga dagar men det är ingen annan än jag själv som kan påverka hur det är och hur det ska bli och det kommer att krävas en helomvändning, klarsynthet och fokusering! och kan bara göra av mig med stöttning och peppning av mina älskade runt omkring mig.

Just nu sitter jag i soffan och ska strax ge mig iväg på föräldramöte i Ninnis klass. De har bakat och ska sälja fika till oss föräldrar.
Sen blir det hem för snabb dusch, plocka fram kläder och sen kolla det där bakprogrammet! :)

Imorgon ska jag in till Gbg. Vi har utvecklingsdag med gruppen på jobbet och ska hålla till på Hagabadet där de hyr ut konf lokaler. Näe, det blir inget bad!
På kvällen ska några av dem iväg på AW och middag men jag styr kosan hemåt till tjejerna!
På Lördag ska jag besiktiga bil och fira Alfred som fyllt år.

Offandawaykissfromme!

Nöjd! :D

Klockan är bara 18:15 och jag har hunnit massor med saker efter jobbet! :D
Tankat bilen, hämtat upp tjejer och väskor, fått hjälp av snällaste Leif att byta parkeringslampan på bilen (som nu spelar lite spratt med mig!!), startat två tvättmaskiner, lagat och ätit mat och fixat tre matlådor samt en tallrik för Hannah att värma när hon kommer från Edsborg och sitt uppdrag som boll-Kalle vid FCT's match.

Så nööööjd att klockan bara är (nu) 18:20! Jag brukar aldrig vara klar förrän tidigast 20:00?!?
Så nu blir det att starta två nya maskiner, hänga tvätt, bestämma kläder till imorgon och sen ta en go dusch!
För det är jag faktiskt värd!

Idag när jag kom till jobbet hade flyttlasset gått, vi har flyttat ihop för att göra plats till 140 st till i vårt hus! Gissa om vi sitter som packade sillar nu.
Känns väldigt mysko att det är OK att sitta så trångt arbetsmiljömässigt? men faktum är att redan första dagen så hade man lärt känna några av dem runt sig lite bättre och det var himla kul! :)

Nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik från appen "Absolute radio" och 80-tal.
Blir på så himla gott humör av bra musik, blå himmel, städat hem, snälla barn å en schnögg man. ❤

Näpp, dags att ta ett kliv ur soffan.
Ninni bakar så snart sprids den underbara doften av nybakt i lyan ❤

Förresten, provade laga nåt nytt idag! Blev kycklingfilé som jag skar i mindre bitar och stekte med lite grillkrydda. Sen hällde jag creme fraichê, curry och sju grönpepparkorn i pannan och lät kycklingen puttra. Man kan ha i gul lök och paprika också men jag vågade inte labba för mycket så Hannah inte vågar smaka. 😝

Ninni tyckte det var gott och åt snabbt upp allt på tallriken! Då blir mamman glad.

Nu ringer Henk!! ❤

Näääääe, nu dags som sagt!

Tchüßundaufwiederhören ❤





På väg..

På väg ut till bilen hem!! Det behöver min täta näsa och jag!!

Pusspåer! ❤

Natti!

Snorig, trött och med en bil som krånglar väljer jag att dra täcket över huvudet och säga godnatt! Ni som har bilar som bara funkar som de ska; Njuuuuut!!! :P

Pussånatti

Förkyyyyld!

Vaknar asförkyld denna Söndagsmorgon! Vill bara ligga kvar under täcket men är samtidigt väldigt hungrig.
Vill ha STOR frukost med färskpressad apelsinjuice, goda mackor med massa olika pålägg och färsk frukt.

Vi hade tänkt att åka ned till Hotel Oscar och prova deras erbjudande med brunchbuffé men det får bli en annan gång när man känner alla smaker och mår lite bättre. Näst nästa helg ska jag ju dessutom få utnyttja min julklapp som jag fick i julas! Bo på hotell och gå på Lena Philipsson på Rondo!! Såna julklappar gillar jag...såna som man blir glad för TVÅ ggr! Första gången när man öppnar det och nu när det blir av!! :)

Då blir det ju hotellfrukost på Café Riverside! Det gillar jag!

Nu dags att äta lite!

Lördag och hemma igen

Igår var det ju Fredag och då är det ju Fredagslunch som gäller! :)
Agneta hade skickat ut mail i veckan och frågat om vi skulle slå på stort och åka till Långedrags värdshus och det var vi inte sena att hoppa på.

Ligger alldeles vid hamnen och havet och det är jättefint där.
Salladsbuffén är bland de bästa jag vet!
Igår stod det Confiterad anka på menyn och det var utan tvekan det vidrigaste jag ätit. Vi var inte många som tyckte det var speciellt gott men nu har man provat i alla fall.

Miljön går i alla fall inte av för hackor och maten brukar vara riktigt bra annars men man kan inte vara nöjd jämt. Undrar så här i efterhand om man skulle lämnat feedback på att potatisen var översaltad? Vet ju inte hur Confiterad anka ska smaka så jag kan inte uttrycka mig om den men den ugnsbakade potatisen var så översaltad så man vred sig i stolen (jag tycker att det är helt ok med salt i mat och vill gärna ha det).

Efter jobbet åkte vi till Fröluna torg och gick omkring och kollade där. Det shoppingcentrat är kanonfint och massor med roliga affärer!

H köpte födelsedagspresent till Alfred som fyller år imorgon och jag köpte ett par nya skinnhandskar på erbjudande då mina gick med i tvättmaskinen i vintras och inte är sig själva sen dess.

Sen köpte vi även en bukett solrosor till Mange och Sonja för vi skulle på middag till dem på kvällen och även sova över där.
Gillar dem skarpt och vi har alltid lika kul när vi ses! ❤

Imorse blev det lång frukost med dem och sen drog vi hemåt vid 11:00 för att hämta upp Henks bil på landet.
Idag blir det en skön slappar Lördag och inget mer!! Aj lajk!! 😃

Pussåhadetfint!

Äckligt nöjd med arbetsdagen!

Idag körde jag min första Timing Workshop på 1 1/2 år! Underbara känsla! Var lite nervös för jag kan inte "VDP:n" eller VPP:n som det heter på Volvo till 100% ...än...men jag är på G! ;)
Det gick såååå bra och det var så kul!!

Får dessutom ett mail ifrån en av deltagarna i TWS:en under tiden jag jobbar där det stod:

Du gör ett jättebra jobb!!!

Fatta!! En person som jag precis börjat jobba med, som inte vet vem jag är eller vart jag kommer från yrkesmässigt.
Fatta att man blir stolt och glad! :D

Finns INGET annat jag gjort i yrkeslivet som ger så mycket men också tar...energimässigt är man som en urvriden trasa efteråt för man har lyssnat, frågat, skrivit och förhoppningsvis gett lika mycket energi som jag känner när jag går in och köööööör!

Pussfrånlandet

Ärligt talat?!

Vad är kraven för att få jobb på Mc Donalds? Analfabet och lida av svår Alzheimers?!?!
Tredje gången jag dubbelkollade beställningen och de gjort fel trots rätt på kvittot!!!
Hur satans svårt kan det vara? Idag var vi dessutom två som stod och väntade på specialbeställningen som fick gå in med fellevererad mat!!
Denna gången var jag fasen arg när jag gick in!! Hon frågade mig om jag ville ha något som kompensation? Näe, sa jag, jag vill bara ha RÄTT mat!!
Så jäkla trött!
(För er som undrar så var tjejerna hungriga efter derbyt så de fick chicken wrap.)

Derbyt förövrigt slutade med tre mål av TFK mot noll av Uph. Vi behövde inte skämmas för stadsborna m a o! 😝

Nu dags att lägga sig så man orkar gå upp när klockan ringer. Blir lite "sovmorgon" imorgon och är hemma och väcker mina tjejer!
Har varit så lyxigt att ha dem så här läääääänge!! Love it!! ❤❤❤❤❤❤
men nu antar jag att deras pappa längtar efter dem!
Full fart i veckan och på Fredag åker vi till Mange och Sonya! Ska bli riktigt nice att träffa dem för vi har alltid lika kul och mysigt när vi ses.

Pusspåerminavänner! ❤


Lite körigt!

Oh, what a night. Vi gick å la oss allihop vid 23:30 för familjens nattuggla skulle upp och springa kl 9:00 så hon ville i säng i tid.
Vaknar vid 04:38 av att Hannah ropar! Blev jätte rädd först innan jag insåg att det var hon, misstänkte att hon var törstig eller hade ont i magen? När jag frågad henne vad hon sa svarar hon:
"jag pratar inte med dig!!! Jag pratar med Julia!!"
"Vilken Julia?" undrar jag. "Christensen! - hon står ju där!" säger hon och pekar rätt ut i mörkret.
Sen lägger hon sig ned och somnar om! Jösses!

Nu har i alla fall Ninni stuckit ut med Carro för att springa.
Själv är jag jättehungrig och funderar på att äta havregrynsgröt med rårörda lingon...å så macka med jordnötssmör och marshmallowfluff!! :P blir liksom lite nyttigt och ganska mycket onyttigt! Hehe!
Hittade både Marshmallowfluff och jordnötssmör på Jätten igår och berättade för Hannah att det fick man på smörgåsarna när jag jobbade som Au-pair utanför Boston 1990. :) bara 22 år sen! Gahaaa!

Sen ska vi alla tre röjja i våra garderober. Fina sommarkläder ska packas ned till nästa sommar. Urvuxna och annat som inte ska behållas ska packas till de som behöver hela och rena kläder men inte har och så ska höst/vinter kläder, ytterkläder och skor gås igenom för att se vad som kan användas i år igen och inte?

Kommer nog ta sin lilla stund tror jag. Sen ska tjejerna plugga inför kommande vecka och prov innan vi sticker ut till landet och kollar fotboll. Uph-TFK ikväll kl 17:00.

Lite derby för Fam Annorlunda.
Som avslutning skickar jag med ett recept på en smarrig höstpaj. Om ni provar kan ni väl höra av er om vad ni tyckte?

PussåfinSöndag

Brasklapp på ordningen på bilderna för receptet. Kan ju inte bestämma det själv i den här usla appen!

Sep. 08, 2012

Lördagssummering

Hannahs match slutade 2-2 och den var väldigt jämn. Hannah var dock inte sig riktigt lik på plan idag och hon kom hem visade det sig att hon hade en sprängande huvudvärk. 😞
Hon tog två Alvedon och la sig och stensomnade medan jag lagade middag.
Väckte henne när det var färdigt, idag serverades det hemmagjorda köttbullar med gräddsås och hemmalagat potatismos.
Hade Per Morberg smakat på mina köttbullar idag hade han gråtit som ett barn av lycka för idag överträffade jag baske mig!! Jag är ingen kock precis och har inget bra självförtroende alls när det gäller matlagning men när det gäller köttbullar...då äger jag baske mig! 😉😄

Sen har jag tvättat och vikt tvätt medan Hannahs huvudvärk fick värka över. När hon sen studsade tillbaka och blev rastlös så åkte vi till pappa och provkörde hans nya pärla! Underbar att köra! Saab 9-3 (den nyare modellen än min) är baske mig hur go som helst att köra!! Som en gokart och följer kurvorna hur gött som helst!

Är superglad för pappas skull och så tacksam för att Leif hjälpte honom och att det löste sig så snabbt! Han var så nöjd lilla pappsen!

Nu sitter jag och Hönan i soffan och Lördagsmyser med tända ljus och sorlet från dumburken i bakgrunden.

PussåhaenfortsattfinLördag! ❤

Dagens citat

Väntar...

Sitter i bilen och väntar på Hannah och hennes lagkompisar som byter om på STIP. Ska köra dem till Slätthult och kolla på matchen.
I det här laget suger föräldrasupporten! Samma skara föräldrar varje gång som kör och samma jäkla skara som ALDRIG kör! Ibland har jag baske mig lust att säga till de ungar vars föräldrar att om inte deras föräldrar börja hjälpa till så får de gå! Men det är ju bara som jag tänker...de stackars barnen kan ju inte hjälpa att deras föräldrar är lata egoister som tydligen inte väljer att ställa upp på barnen de satt till världen?!

Hur kan man betala medlemsavgift till kidsen och tro att det inte krävs att man hjälper till och kör till matcher?!
Kanske för att man kommer undan!! Näe, en körlista borde skickas ut så man får dra sitt strå till stacken. Basta!

Nog rutet!
Lär bli en blåsig stund på Slätthult! Det tar riktiga tag i bilen av vinden.

Pusspåer!

Vaken

Vaknade 06:37 och låg vaken ett bra tag men lyckades för omväxlingsskull somna om...för att sen bli väckt av en felringning?! Strålande! Tack för det Televerket.

Snart dags att går upp och fixa frukost till Hannah som ska vara på STIP kl 10:30. Sen drar Ninni, hennes skadade tå och jag till Slätthult kl 13:00 för att kolla Hannahs match mot Arentorp.

Pussåtrevliglördagpåer!

Sep. 07, 2012

De vann!

Ninnis TFK vann över TBIS med 3-0 och Ninni gjorde tredje målet! ❤

Första timmen var härlig i solen och jag satt på läktaren med Karin och Anneli.
Sen när solen gick ned blev det skitkallt!! Blev pizza till Fredagsmys och mamma fick sig ett gott glas vin! Det var jag vääärd!

Fick beröm på jobbet idag! Det gjorde mig väldigt stolt och glad! och givetvis energi och inspiration att fortsätta som jag börjat!
Och vet ni vad?! På Torsdag kör jag min första Timing workshop på Volvo!! Om jag är nervös? Inte för själva verktyget men lite för att jag inte kan Volvos utvecklingsplan på mina fem fingrar! Saabs hade jag ju järnkoll på!
Hoppas verkligen den går bra så att de får mersmak?! Saknar't! ;)

Nu sitter Ninni, Hannah och jag i soffan och myser! Love it!! ❤

Saknar dock min Henk! Vet att han har mys med sina hjärtan så vi har det väldigt bra båda två! ;)

Här kommer en förhandskopia på lilla Stellas skolfoto...vet att upplösningen inte är den bästa men sötisen äger i alla fall!! Såååå söööt!!
Har precis beställt mina hjärtans skolfoto så jag hoppas att de dyker upp på min mobil som mms snart?!?

Pussågonatt

Dagens citat!

Man blir inte renare själv för att man kastar skit på andra!

Nu ska vi iväg och kolla Ninnis match i Strömslund!

PusspåerFredagsbarn!

Harmoni!❤

Sitter i soffan och kollar inspelad Robinsonfinal.
Har varit ute i 7 km med Anneli. Blev en pratrunda och skönt tempo. Mötte Ninni som också sprang, fast med Carro som sällskap på cykel. Hon såg äckligt oberörd ut! 😃👍. Vill ha med henne ut på Lördag eller Söndag. Sen hem och stekte pannkakor till kvällskäk.
Satt och åt med tända ljus och bara pratade. Vi stängde av TV:n och spelade in Robinson. Älskar verkligen de stunderna när vi bara sitter och pratar mina hjärtan och jag. ❤

Känner inte av pendlarstress ikväll heller! Imorgon är det Fredag och sen är det HEEEELG!
Måste åka och kolla in pappsens nya pärla som Leif hjälpte honom att köpa efter att bilen blev utdömd efter stöldförsöket.

Vad jag tycker om att Mirre vann Robinson?! Det tycker jag inte om alls!!

Pussågonatt!

Puh!

Sitter och väntar på att klockan ska bli 18:00. Då ska jag ut och springa med Anneli. Har ingen lust att springa men vill så gärna träffa Anneli så jag får väl ta det onda med det goda! ;)

Sen blir det hem och steka pannkakor till barnen som också tränar. Hannah fotboll och Ninni ska också ut och springa men med Carro.
Ska försöka få med henne en tur i helgen, Ninni alltså.

Sen är det Fredag imorgon! Häääärligt!
Ninni har match på kvällen mot TBIS och Hannah på Lördag (vet ej mot vilka?). Sen ska vi röjja i garderober, tvätta höstjackor och byta ut lite sommarskor. På Söndag blir det att kolla TFK som möter Uph ute på Landet.
Innan dess två underbart efterlängtade sovmornar!!! Yeah!

Pusspåer!

I kö

Gokväll! Sitter i telefonkö hos Telia. Vi fick en uppdatering igår kväll och sen dess har inte tv:n funkat! Suck!
Var bara sjuttio före i kö så jag tog en dusch när de räknade ned till 50.

Idag har jag träffat Pia!!! Så underbart roligt, skönt och harmoniskt att sitta och prata med henne...men samtidigt så sorgligt för jag blir smärtsamt medveten om hur mycket jag saknar henne och mina andra vänner som jag inte hinner träffa så ofta som jag vill och behöver! Längtar tillbaka till Trollhättan som arbetsplats något grymt!
Trivs jättebra med arbetsuppgifterna på Volvo, det är inte så men det är ingen livskvalitet att resa tre timmar om dagen! Sen är det väl inte kul att vara arbetslös heller, det inser jag, men jag lääääängtar efter att få ett jobb här
i Trollhättan!!!

Nu är TV:n fixad, krävdes en systemåterställning sen var det klart!

Pussågonatt! ❤




Tisdag till sin ände...

Då var denna Tisdag till sin ände. Ganska skönt och en helt ok dag...
Massor med möten på jobbet och en myyyslunch med Agneta!
Sen på hemvägen stannade jag till ute på landet och hälsade på Fam Busing. Myspys! Vi hade löptävling och Stella delade ut medalj till vinnaren! Hon sa "gattis" och tog i hand! Härlig tjej det där! ❤

Sen kom Alfred och Samuel. Alfred hade gjort en vurpa med hojjen och slagit upp knät men han sa inte ett knyst när pappa tvättade rent och plåstrade om. Sen satt han och Samuel och jämförde sår och skador efter vurpor. Riktiga tuffingar...å söta som få!
De hade varit i skogen och byggt koja med två killar i 5:an och nu var de lite sura för kojan skulle vara en hemlis men en av killarna var tydligen en tjejtjusare och hade röjt hemlisen för att locka dit tjejer!
De är väl för sköna! ❤😃

Sen åkte jag hem och fixade käk till mina hjärtan som varit så omtänksamma och kramiga med mig idag. De visste nog vad jag behövde utan att jag behövde säga nåt.

Pratade länge med Anneli i telefon oxå. Hon gav några goda råd i ett ärende som förbryllat mig mycket den sista tiden!
Imorgon ska jag bryta ett tråkigt mönster och jag ska vara SOCIAL!!
Pendlarlivet är kass när det gäller att ta hand om sina vänner och familj...och då menar jag inte barnen för de går först! Alltid! ❤

Well, vem ska jag då förära min sociala sida imorgon...de ni!! det får bli kvällens cliffhanger!! 😝

Pussågonattfrånlillamig!

Som man bäddar...

Hehe, så här fick Ninni se ut när hon gick till skolan idag!
Hon förlorade ett vad som hon var ganska kaxig över att vinna i Fredags. Det handlar givetvis om ett vad med sin kompis...inte mig.

Som man bäddar får man ligga.
Som man sår får man skörda...osv.. ;)

Pusspåer

Underbart!! :)

Vilken dag!! Vi kanske inte fick det bästa vädret men jäklar vad nöjd jag är med resultatet, med klacken och med den goooda middagen med det goda vinet!
Sprang milen på 57:13!! Klarade mitt mål med råge och är sååå nöjd!
Nästa år vill Ninni springa med, hoppas det håller i sig!

Har lite fler foton på riktiga kameran...kommer imorgon! ;)

Nu sitter vi på Grevinnans väg och kollar "Dårfinkar och dönickar".

Pussågonatt!