Bilkörardag

Ojoj...idag är röven helt platt efter att ha suttit i bil praktiskt taget hela dagen!

Åkte till jobbet och var på plats till 07:15 och idag skulle jag med ett av projektteamen på Chassi och Aktiv säkerhet ut på ride. Så kul att äntligen få provköra produkten man producerar på företaget jag jobbar på!

Så idag har det rullat 10 Volvo bilar i karavan längs kustvägarna. Så fint väder och underbar miljö att köra i!
Bilarna har varit kanon att köra och alla nya spännande features är helhäftigt att få prova!

Det har också varit kul att få lära känna lite nytt folk som jobbar på Chassi. Vi var en blanad skara av olika roller som var ute och lärde känna produkten under ledning av vår DPL Terje.

Färjetur Utsikt färjaBilbyteLaxbutiklunch


När jag kom hem hade sötaste Hannah och hennes kompis Lisa STÄDAT här!
Plockat iordning och fixatåtrixat! Så snälla! Tack! ♥


Sen åkte vi ut och bytte mitt armband som jag fick i morsdagspresent till ett lite mindre som
jag inte riskerade att tappa. Fixade också färgpatroner till vår skrivare på Kjell&co så tjejerna
kan skriva ut sina skolarbeten osv.

Har varit i krig med Arbetsförmedlingen som skickat in information till Försäkringskassan att jag är arbetslös!
Jäkla inkompetenta sopor! Vet inte HUR många gånger som jag anmält att jag har nytt jobb????
Inklusive den gång jag skrev in mig för att få ut lönegarantin för de månader jag jobbade på Saab utan lön!!
Redan då gjorde jag ju klart för dem att min siutation var löst men jag tror att jag varit kontaktad minst TRE ggr efter det där de undrar min status osv!?
och nu hade de informerat Försäkringskassan om att jag var arbetslös efter ett tillfälligt jobb i tre månader så nu ville Försäkringskassan ha inkomstuppgift på mig!!!! Åh, vad trött och förbannad jag var när jag ringde!
Nu finns jag inte med i AF's rullar längre! Bad dem fara och flyga!

Nu är jag aptrött och ska gå och lägga mig. Upp tidigt och sen till banken efter jobbet direkt.
Hoppas på att komma i säng i tid imorgon!
Till helgen blir det Klassbollen för hela slanten! Hannah gör sitt sista år med sitt klasslag "Säg Walla".

Pussågonattpåer!







Morsdag i bilder

Här kommer en underbart somrig Morsdag i bilder.

Pusspåer

Morsdag

Morsdag och jag väntar på mina älskade döttrar som vill komma och fira mig! ❤ Underbart väder så det blir nog att ta ett dopp någonstans! :)

Älskar dem så mycket!

Haenfindagallagoavänner!

Tjejkväll och Premiärdopp

Igår var Lottogänget hembjudna till Kicki på tjejkväll. Vilket väder det var och så härligt att träffa dem alla!! Lite suspekt känsla att det troligen aldrig blir "vi" igen och när man tänker på det så är jag så himla tacksam för de åren som vi jobbade ihop. Något man alltid bär med sig!

Kicki fick en fotogenlampa av oss att ha på sin uteplats Den var kanonfin! Vi fick välkomstdrink, bubbel av fru Åberg igen!! :) och jättegod mat. Grillat kött i småbitar som lades i en lag och sen lade man köttet på ett grovskuret bröd o sen hemmagjord Coleslaw på det. Har nog aldrig smakat så god Coleslaw någonsin! Till efterrätt blev det smarrig rabarberpaj och vaniljsås! :P

Drack x-tra gott vin till maten. Mitt favvo! :)

Tack för en hääärlig kväll med många skratt och goda råd och livserfarenheter! ❤

Idag har det varit varmt och skönt och jag har varit hos syrran och premiärbadat i deras pool. De satte upp den i Torsdags och då höll den 17 grader, idag var det 22!! Gött värre.

Nu hemma igen och sitter och svalkar mig på balkongen och lyssnar på alla raggarbilar som kör förbi. Tydligen Crusing ikväll...får se om det blir ngn nattsömn m a o?! ;)

Ska lägga mig en stund sen blir det dusch och se om jag kan hitta någon film att se?

Pösspåer

Grillat

Så himla gött väder och på vägen hem stannade vi till och köpte kött, potatis och sallad å så grilla vi! Hade ju en hungrig liten Höna som skulle hit efter sin träning för storasyster är iväg till Alingsås för att spela match.
Så nu sitter vi mätta och slöa i soffan alla tre!
Hannah spelar på sin mobil och Henk på sin....lilla platt-TV. :D

Pusspåer!

Sömn please!

Åh, trodde jag skulle vara riktigt utvilad efter helgen men Lördag och Söndagskvällarna blev mycket senare än tänkt så jag ligger fetminus på sömnkontot!
Igår när vi kommit hem från jobbet och ätit lite så tog vi en lång promenad på Landet. Det var sååå vackert och härligt varmt väder! Hann få mig några myggbett till och med! 😃

Fick se vart en min goa vän Kicki bott tidigare, känna lantluften och blomdoft!
Sååå nice!

Ska till Kicki på Fredag och träffa hela Lottogänget! Ska bli sååå kul! ❤

PusspåeråhaenfinTisdag!

Mer foton från igår...och nu på morgonen...

Morr'n!

Ligger nedkrupen i sängen igen efter att ha kört bort Hannah till Peter då hon ska på träning i Helås med Västergötlands FF idag. 07:00 gick vi upp och såg till att hon fick frukost och sen gled jag i en lånad Ziperall och körde henne.

Snart ringer klockan igen för Ninni har träning kl 11;00 o jag ska starta en tvättmaskin eller två innan jag tar en långpromenad. Träningen har blivit snuskigt försummad denna helg...bara kört ett pass men har ingen lust?!

Har varit en del annat att stå i också.

Igår var vi ju på 1-års kalas hos min brorson tillika Gudson Joakim. Han är såååå söt! Lite allvarlig och svårflirtad med leendet men ibland spricker han upp :D

Efter kalaset åkte vi ut till Ursand och hälsade på moster och Christer i husvagnen. Händer en hel del där nu sen Bert tog över...bara det inte blir fööööör mycket jippo?
Men Vänern var vacker igår.

Sen drog vi hem till Ninni som hade soffan full med tjejkompisar här och kollade film. Min vän Anneli ringde och ville ses o jag blev sååå glad för det var ett tag sen. Så vi satt i köket och pratade om livet i flera timmar!❤

Sen fick vi vara lite föräldracoacher oxå till tonåringarna som var lite oroliga för en av sina vänner. Oro på en nivå som tonåringar inte ska behöva ens fundera över! så den pucken tog vi föräldrar hand om.

Ikväll vid 18:00 ska jag fika med den bästa vän och fotograf som finns! Ska bli så nice! ❤

Senare ikväll dyker också kärleken i mitt liv upp! Barnen har ju ledigt från skolan imorgon så de ska vara hemma med sin mamma och då hämtar hon redan ikväll. Mina tjejer är ju så stora så de får fixa att klara sig själva. ❤
Imorgon är det jobb igen m a o!

Pösspåer!

Vaknade med ett ryck

Huuuu!! Vaknade precis med ett ryck av en mardröm!
Det är så hemskt de första sekunderna innan man har riktigt klart för sig om det är dröm eller verklighet?! Pulsen ligger i topp och man måste göra något helt annat än försöka somna om för det går helt enkelt inte.
Sen undrar man ju lite VARFÖR man drömmer det man drömmer? Idag drömde jag om en av döttrarna och det är bara apjobbigt när ens barn är med i en mardröm! Blir lejonmamma direkt!

Läste igenom det jag skrev igår och inser att jag slarvar något fruktansvärt med stavning och meningsbyggnader! Jag är ledsen för det! Förstår inte varför jag lider av särskrivningsproblem? Ligger det engelskt blod och skvalpar i blodomloppet?

Ska låta tjejerna sova så länge det bara går idag för imorgon ska Hannah upp tidigt på TVG, vet inte vad förkortningen står för men den som undrar kan få info via länken här;

http://www.vastgotafotboll.org/utbildning-spelare/zon/flickor/vastra/spelare-fodda-981/

Hoppas i alla fall hinna ned till stan innan gudsonens kalas för att framkalla två foton samt byta en schampo flaska mot en balsam då vi fått med oss två schampo istället för en av varje.

Pusspåer

Fredagkväll och min älskling är saknad ♥

Sitter i soffan...det är ju underbart nog bara Fredagkväll...har varit ledig igår och idag för det är ju Kristi himmelsfärdshelg och jag valde att ta ledigt klämdagen.

Denna veckan firades Hannah när hon kom med lite fika på Måndagkvällen för hon fyllde ju 13 veckan hon var hos sin pappa.
Jag stannade till i Ale på vägen hem och köpte fika och ett Armband på Limit.
När Hannah kom hem från skolan var hennes rum iordninggjort med nya byråer och lite nya inredningsgrejer som jag och Henk fixat under helgen.

Sen blev det Fredagsfeeling redan på Onsdagen. Mötte upp Henk på Ale torg och fick en puss innan han och kidsen drog till Stockholm för att hälsa på barnens nya kusin Calle. Det är Henks syster Jenny och hennes Fredrik som fått sitt första barn. ♥

På kvällen var Ninni iväg hos kompis och käka middag så en annan fick ligga halvvaken till 23:30 innan hon kom hem...hem körd av en kompis mamma.
Det var kallt som bara den i början av veckan...storm och regn varje dag...på Onsdagkvällen tände jag ljus och mös med ett glas rött i soffan.




Igår stack tjejerna tidigt till sin kusin Victor på sin pappas sida på frukostkalas. Jag sov länge och åt seeeen frulle. Var inte på topp och ganska seg hela dagen...fick inte mycket gjort och tvingade mig upp på Crosstrainern i 45 min...ingen inspiration alls...men behövde det!

Idag har vi firat Hannah med familje kalas vid 16:00 tiden...efter det körde vi ut till Överby för att köpa balsam till det schampo som Hannah fått av sin moster och hennes familj. Ninni fick även en dockningsstation till sin mobil...en sån som Hannah precis fått av moster&co...kanonbra från Kjell&co.
Ingen som i panik letar laddare utan de finns där till hands!

Av morfar fick hon pengar och av morbror med familj fick hon ett par marinblå Convers.
Hon var sååååå nöjd och glad för alla sina presenter! Tack alla!♥

Har även fixat solskyddscreme inför sommaren till ansiktet...provar en ny i år. Brukar köpa Vichys på Apoteket.
Får se om denna är lika bra?
Ninni har fått sina B-vitaminer också. Hon gillar inte all akne hon fått så vi blev tipsade om dessa av en av hennes vänner.
Hoppas de hjälper!! ♥

Sötis ♥Nytt shampoooo...Ny ansiktscreme


Imorgon ska vi fira min gudson Joakim som fyller 1 år. En riktig söting!



Jo just det!
Var och fixade lite fär på mina fransar och ögonbryn...och fick de vildvuxna brynen plockade oxå!
Bild kommer en annan dag! Inte på fotohumör just nu!

Pösspåer!

Trodde jag hade koll?

Trodde jag visste hur de runtomkring mig mår och hade det?!
Tänk så fel man kan ha...och vad gör jag nu?


Göteborgsvarvet

Idag ska min kärlek springa Göteborgsvarvet så nu sitter vi i Gittan på väg ned till Volvo (jobbet) för att parkera henne där och ta gratisbussen in till stada.

Vi var på Bishops igår med mina allra goaste vänner men det blev inte så sent. Så skönt att träffa dem igen och allt är precis som vanligt även om man inte träffas lika ofta längre!
Love them all!! ❤
Igår hade Ponny med sig en hemlig gäst oxå!! Min allra bästa chef nånsin som vi hade när vi jobbade allihop på TFG.

Nu ska jag vara lite social ;)

Pusspåer.

Spännande lapp!

Igår var jag nära att skriva att det är fortfarande med ett leende jag konstaterar att

man får GRATIS kaffe på den här arbetsplatsen! Tur att jag inte skrev det! För idag sitter jag

med halsbrännan och magkatarren från helvetet och jag mår illa som om jag vore magsjuk.

 

Tack och lov så hade jag en Pepcid med i min Uph-väska. Får bara hoppas på att den hjälper!!

 

Häromdagen, när jag kom sent till jobbet…är ju hemma och äter frukost med tjejerna två mornar veckan

de är hos mig…så hade jag jättesvårt att hitta parkering. Fick ta en längs vägen hur långt bort som helst och

fick oväntad men uppfriskande morgonpromenad till huset vi sitter i.

I vilket fall som helst, när jag skulle åka hem så satt ett A4 papper på min vindruta och samma papper satt

på de andra bilarna som stod parkerade nära min parkeringsplats.

Gissa om jag blev förvånad när jag läste detta!

 

"DU STÅR FELPARKERAD OCH FÅR JAG SE ATT DU STÅR

HÄR IMORGON IGEN SKA JAG PERSONLIGEN SE TILL ATT DU FÅR BÖTER!

 

LÄS SKYLTEN DITT JÄVLA RÖVHÅL! DETTA ÄR EN

SKIFTPARKERING FROM 13:00!

 

PS. DET FINNS 100-TALS PARKERINGAR PÅ XXX."

 

 

Blev jätteförvånad för jag kollade verkligen efter skyltar innan jag ställde mig där…man är ju

ny och vill inte gärna göra fel…tittade mig omkring efter "Dolda kameran" men hitta ingen…däremot…

på staketet, det gröna, som vätter ut mot vegetationen stod en liten fjuttig skylt om att några av parkeringarna längs

vägen var skiftparkeringar. Ska ärligt erkänna att den har jag missat helt! och även andra här på avdelningen som parkerat

där flera gånger men utan att få ovan lilla kärleksförklaring.

 

Gissa vad vår enhetssekreterare tyckte om lappen? Den lär aldrig hamna på någon bil igen i alla fall…om vi uttrycker det milt!

 

Idag slutar jag kl 16:00 för jag ska städa min lilla lya så den är OK innan helgen. Imorgon blir det AW med järngänget och Lördagen

kommer jag att spendera som supporter till min Heting som ska springa Gbg varvet!! Me so proud! ♥

 

 

Pusspåer!

Prässebosjön magisk nu på morgonen.

Satt i bilen och tog dessa foton med Karlsson på taket bakom ratten...men de blev rätt fina ändå! ;P

Pusspåer!

❤❤ Hannah 13år ❤❤

Idag blir lilla Hönan tonåring!! 13!!! år.
Så då är man tonårsmamma till två! :)

Älskar dig till månen och tillbaka! ❤

Körde precis förbi Prässebosjön som var magisk nu på morgonen!
Där ska vi nattbada i sommar Hönan!! :D

Pussåhaenfinfödelseda!!

Lika pigg idag!

Inte bra!! Lika pigg idag och imorgon ringer klockan 04;50!! Kommet att vara ett vrak mot slutet av veckan!
Har haft en supermysig kväll på landet med Henk. Bara varit, inga måsten...pratat och fixat käk och slappat i soffan.

Nu försöka sova...ska bara kolla om nån vill spela Rumble först?! :)

Pussånatti!

Var är John Blund?

Läge att sova nu!! Usch! Kände ju mig SÅÅÅ trött förut, så trött så jag inte orkade träna! :-/
Nu är jag visst pigg och kan inte somna??!!
Borde sova för det är ju jobbdag imorgon. Jag har ju i o f sig "sovmorgon" ända till kl 06:00 (kan eventuellt bli 06:15) för det har jag alltid Måndagar när tjejerna ska till sin pappa på eftermiddagen. Vill gärna äta frukost med dem de Måndagarna! ❤

Men nu ligger jag alltså här, klarvaken! Suck!

Pusspåericyberrymden

Tungt...

Vet inte varför men känner mig ledsen idag...eller jooo...har en aning om vad det är men kan inte göra något åt det. Därför blir det väl extra segt?

Pussåkrampåer!

Pimpad balkong

Nu har jag förberett mini-balkongen för sommaren!
Hämtat upp lilla bordet, solstolarna och planterat blommor i krukor. Lite ambivalent...vill ha sol och värme men det blir ju så satans varmt i vindsvåningen här på tredje våningen! Hade kunnat kapa lillfingret för ett boende med liten gräsplätt som rymmer mer än en och en halv person som min balkong gör!

Snart dags att laga mat...

Pusspåer? ❤

Söndagmorgon och vaknar av musikkåren, tack för de!

Har ju äntligen börjat sova längre än till kl 05:00 på mornarna nu för tiden! Igår väckte grannens ettriga, ouppfostrade hundjä.el oss vid 08:00 och idag var det visst musikensdag så både jag och Ninni vaknade av musikkårens trummande.
Så nu har hon och jag suttit och slappat framför TV:n en stund. Siktar på att ge mig iväg till Ica Jätten för att köpa lite go frukost mat. Kämpar ju med att inte äta för mycket gojja och inte sent på kvällen så nu är jag aphungrig när jag vaknar!

Sen blir det att tvätta och städa idag...förhoppningsvis få lite ordning för här är inte en snygg syn just nu.
Hannah har match kl 18:00 så blir det att kolla förstås!

Har suttit och surfat hotellboende i Gbg på midsommar. Vi hade siktat på att bo kvar eftersom vi ska till Liseberg, Henk, jag och tjejerna. De är ju hos mig i år och de vill ha röjj antar jag? men det blir för dyrt helt enkelt med inträde och åkband o s v. Det blir till att köra fram och tillbaka för mig.

Nu till Jätten och köpa frulle.

Pösspåer!

3-årskalas på Landet.

Hej på er!

Idag har vi varit på dansuppvisning och tittat på min brorsdotter Joline som är med i Funky kids.
De var jättesöta och Joline var verkligen jätteduktig som kunde alla steg och rörelser...mycket bättre än många av de äldre tjejerna. :)



Sen åkte vi till Överby för att köpa en födelsedagspresent till Stella som skulle ha sitt 3-årskalas idag!
Jag hade redan köpt några innan; ett pennfack, Hello Kitty pennor, pennvässare, suddigum och linjal i ett paket samt Pippisockar.
Idag köpte vi en kickbike för treåringar. Jättesöt och hon blev faktiskt jätteglad!



Vi fick grillat attt äta...jättegott!! och Alfred hade ordnat 5-kamp! Jättekul! Vi gick till grusplan och spela "Gosa" eller "Kalleballe" som det kallades på Landet. :)
Sen gick vi hem och käka glasstårta och Stella fick lite fler paket av Farmor Ylwa och Farfar Åke.

En jättefin Lördag! Hoppas ni också haft det!



Pussågonattpåer! ♥

Före och Efter

Klippte ju mig igår!! Det var VERKLIGEN på tiden! Håret var sååå slitet. Här kommer Före- och Efterbilder (den osminkade versionen)

PussåfinLördag! ❤

Stackars Ninnis!

Ninni vaknade nu på morgonen av att det kliar överallt och igentäppt i näsan. Jo, nu är det pollensäsong igen.
Har försökt förklara att det är jätteviktigt att hon duschar innan hon går och lägger sig för det sitter massor av pollen i håret och det gör att det blir jobbigt även på natten men det köps inte som tips lixom ??!!
Så nu sitter hon nyduschad på morgonen istället efter full panik efter uppvaknandet. ;P

Nu dags att gå upp och göra frulle, sen hämta pappa Sven och åka och kolla kusin Jolines dansuppvisning!

Pusspåer!

Upp som en sol, ned som en pannkaka...

Ibland...livet...poff...wake up call!!

Scheisse!!

Pusspåer!

Väntans tider..

Sitter och väntar utanför ett mötesrum på att det ska bli min tur...så jag uppdaterar omvärlden vad som ska hända i mitt liv denna grå Fredag!

Fredagar är underbara! Massor med möten som gör att dagen går fort samt Fredagslunch och Fredagsfika! :D

Sen hem med lilla Gittan och sätter mig i stolen hos Maja på Ohlssons klipp för att äntligen klippa av mina slitna toppar!! Ska bli skönt!

Sen hem, starta tvättmaskin och ställa mig på Crosstrainern en timme...längtar!! :)
Tjejerna är på vift ikväll då det blir en soft hemmakväll men INGEN hockey!

Idag fyller Stella 3år så imorgon ska vi åka och fira henne på Landet vid tretiden. Innan det ska vi till Älvhögsborg och kolla in finkusin Joline som har dansuppvisning med Funky kids! Spännande! Blir att köpa nåt paket till också till Stellis...har några men hon får nog få nåt till. :)

Nu dags för möte med Evert och L-G!

Pösspåer

Huuuuu.....

....ngrig som ett vilddjur men jag står över det och går och lägger mig! Ser fram emot god frukost imorgon istället!!!
För då är jag så värd det! Men just nu tänker jag på mackor, chips, hamburgare å annat som gör att jag inte kan ha ett enda par av mina favvojeans längre...suck!

Pössochkurrimagenpåer

Nytta och nöje! :)

Står på Crosstrainern! Balkongdörr på vid gavel och hade givet mycket hellre sprungit men här chansar vi inte! ;)

Har ett mål! Vill till 48 kg igen....4kg dit...innan midsommar är målet! Häng med!

Pusspåer!

Vilken helg! ♥

Åh, vilken helg det varit! Så underbart fin!

Får försöka sammanställa så gott det går.
I Fredags åkte vi och handlade efter jobbet, Henk och jag, inför Konfirmationshelgen och efter det la vi
kyckling och kött i marinad till buffén.
Vi hade bestämt att vi skulle kolla Sällskapsresan 1 så den hyrde vi i Teliabutiken på boxen. Den är sååå skön! :)

På Lördagen var det dags för Ninnis konfirmation i kyrkan. Den var sååå fin och vacker!
Så stolt över min Konfirmand! ♥

Här kommer lite bilder:

Vackraste ♥♥♥♥Stolt mamma ♥Stolt Morfar ♥Mina ♥:an


Efter kyrkan åkte Henk och jag till stan. Han behövde klippa sig så vi passade på att
äta lunch på stan innan vi åkte hem för att laga maten och fixa inför att släkten skulle komma på Söndagen.

HairdoooerPhiladelphiabakStekare ♥


På Söndagen kom familjen och hennes komips Carro och firade Ninni.
Vi hade kall buffé och Philadelphiakaka, helt enligt konfirmandens önskemål. :)



På Valborg var det dags att åka och fira finkusin Joline som fyllde 4 år.



Efter kalaset blev det en tur till Överby där Ninni fick byta en ring som hon fått då den inte fanns i hennes storlek. Sen åkte vi hem och slappade en stund. Ninni åkte till Carro där hon skulle sova över natt....lugn...jag hade koll på kvällens planer och jag litar på min Ninni! ♥

Hannah och jag drog till Sjuntorp för att kolla Valborgsmässoelden där tillsammans med fam Busing. :)
Det blev spring i barnabena och jag mötte några välkända ansikten som min "gamla" chef Göting till exempel.
Sen ville Hannah åka till Prässebosjön och kolla hur varmt det var i vattnet och ta lite foton.



Idag är det 1:a Maj och på morgonen körde jag Hannis till sin bästa vän Vickan ute i Edsäter där hon skulle
stanna hela dagen. Ninni var ju kvar hos Carro och jag stack in till stan och mötte upp Henk och Stella som hade "Pappa-Dotter"-dag. (Alfred var med sin mamma på Mamma-Son-dag). Vi gick till Spikön och lekte på lekplatsen...jepp...du läste rätt...vi lekte! :D
Vi kollade fåglarna och gick och fikade på Strandgatan i solen...så myyysigt. Sen åkte vi hem och lagade lunch ihop med Ninni som kommit hem för att tagga första seriematchen för i år...mot Skepplanda.
Vissa blev väldigt pömsiga efter lunchen! ;)

♥Kallt?SötisBusisFikatimeNap time


Är så glad, harmonisk och lugn...njuter av det en stund... :)
Tack alla ni som hjälpt till att göra helgen precis så fin som vi önskat för Ninni!! ♥
och TACK!! min älskade Henk för all hjälp, all kärlek och alla skratt! Älskar dig för just det!!!♥♥♥



Nu ska jag se till att vi kommer i säng alla Skoglundsdamerna på Stamkullevägen...skola och jobb som hägrar imorgon...men vem kan deppa efter en sån helg och bara tre arbetsdagar framför oss innan helg igen!? :D

Pussipåerallihop!