Sakta men säkert!

Lite gupp på vägen men nu börjar väggens reglar osv ta form!

Rensat ytterligare lådor och börjat hänga upp kläder i vår walk-in-closet! 😄👍❤

Längtar tills vi håller till på ETT ställe!

Pussånatti!❤

Prio ett!

Prio ett just nu är hus, vägg, LÅDOR !!! Blogg får snällt vänta...hoppas ni gör't med!
Många här inne och läser nu! Välkomna! ❤ Spännande värre!

Pirrimagen!!!

Whieeeee!! 😄😄😄
Om ca en timme ska vi vara på banken och stänga husaffären och få nycklarna!!!

Här hemma och på Landet är det nu kaos!! Det är lådor överallt!! 😁Längtar efter att få börja ta tag i allt!!!

Wishusluck! ✌❤😘


Som man bäddar...

Ojoj! Blev en tung Lördag efter gårkvällen ute med Agneta!! och ändå kom vi inte hem sent alls! Lite synd för det var inte så mycket folk ute tyvärr men vi hade allt mysigt ändå.
Idag däremot...suck!! En hel dag i papperskorgen! Bara sovit och varit seg. Men efter all sömn så piggade jag på mig och vid 20:30 skrek kroppen efter skräpmat så det blev en tur till Donken och en Happy meal.
När vi kom ut för att åka dit så slog värmen mot oss...en så fin sommarkväll! Så när vi ätit så bestämde vi hastigt och lustigt att åka till Prässebo och ta ett kvällsdopp!
Hämtade upp Tildus på vägen för hon var hos sin mamma som bor nästan vid Prässebo.

Vilken kväll det blev. Vilket sommarminne! Underbart!!
Vattnet var alldeles ljummet och luften varm!

Nu ligger vi nedbäddade allihop i min säng! Lite vemodigt för det är sista natten i lyan tillsammans!! ❤
Vi har haft så fina år här ihop tjejerna och jag!! Kommit varandra så nära och verkligen lärt känna varandra!!!
Älskar er till månen och tillbaka!
Men nu är det dags för oss alla att bli fam Annorlunda på heltid! Kommer att bli nice att få vara tillsammans!

Henk och jag ska göra allt vi kan för att familjen ska bli trygg och att alla ska få utrymme tillsammans! ❤

Lovefromme! ❤

Fredag

Borde sova! Massor att göra idag! Jopp, det är redan Fredag och jag har inte somnat än!
Imorgon blir det löptur med Hannah (sprang 3km med Ninni idag). Kanske bad men sen städ och matfix.
Får ju besök av lilla pinglan Agneta! ❤

Vi ska ut och se om det finns någon groda till henne som går att förvandla till hennes prins? Det är dags nu! 👍😃
Ska laga min hunks, min och Ninnis favvorätt! Färsk pasta med räkor och gremolata. Har allt hemma utom färsk pasta och vin. Kör nog vitt till detta men ska kolla på Systemet vad de rekommenderar?

Sen en sväng på stan. Ska bli kul och hoppas på att det inte är helt dött? Det är ju ändå lönehelg så nån måste väl letat sig ut?

Sen blir det att röja och packa järnet på Lördag. Då ska tjejernas rum vara i lådor. Hannah drar till Vara på Söndag på sitt 4-dagars läger och Ninni till Peter på Måndag.

Kl 15:00 är det dags att skriva på huset och få nycklarna!!! Wihiiiieeee!!! 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

Ska bli så gott att komma in och komma iordning.
Först ska vägg upp och sen, allt eftersom ska kidsens rum tapetseras om. Kommer väl ta några veckor men Rom byggdes inte på en dag. När vägg, dörr och tapeter uppe kan vi bara bo!! Så gott!! ❤

De hade haft slutstäd i huset idag så jag var med säljarna och besiktigade. Det är så fint och i ordning! Knappt ett spik eller skruvhål i väggarna!

Tricket vi har är förvaring, hur vi ska ta hand om sex personers tillhörigheter utan att det blir kaos?!
Tänker be Sonia om hjälp där! Hon är en klippa! 👍❤

Nu försöka sova! Har gått in i någon slags andra andning. Är inte trött alls just nu trots minimal sömn natten som gick! 😳😣

Men det är inget som några försök i Candy crush värld inte råder bot på! 😊✌

Pussånatti! ❤

P.S: Badrumsmattan i Teak kom idag! Klockren! Så nöjd!👍

So little sleep....

Det blev inte mycket gullat med John Blund inatt! Precis när man trodde att åskan dragit över så kom den tillbaka...gärna med en lite starkare blixt och ännu högre knall!
Antar att ni förstår att jag inte gillar åska?! och då ska ni veta att jag skärpt till mig!
Har börjat tro på ödet i ärendet, slår den ner är det meningen liksom...men inte fasen utsätter jag mig för risker! Hade jag kunnat med hade jag kranat i bilen. Inte för att jag vet om det är säkrare men min morfar Folke hade en gammal Volvo PV ståendes hemma på gården där de bodde och det spelade ingen roll vilken tid det var på dygnet...åskade det, då satt han där. Var egentligen en märklig upplevelse att se en man som var far till nio barn och som jobbade på kalkbrottet bli så liten och rädd. Kommer nog mest ihåg ögonen från de gånger man höll honom sällskap...rädda men snälla. ❤

Nu är klockan 10:40 och vi har inte gått upp. Har en del att stå i helt klart och får väl hålla på till sena natten och sova länge imorgon med! Ska nån vända till återvinningen också.

Sen måste jag handla och fixa iordning för imorgon får jag besök av en pingla från Göteborg! Agneta kommer hit och vi ska ut en liten sväng men först mat här.

Nu på med Ullared-tischan och göra frukost...mmmmm kaffe!! 😛

Pusspåer! ❤


Shit pommes frites!

Nu är det nära!!! 😃😃👍👍😃😃

Onsdag

Vilket åskoväder vi har!! Det har varit halvdåligt väder hela dagen så jag har fått en del gjort! Fixat med elbolag, sorterat mina kläder...två stora sovsäckar ska doneras ..köpt flyttlådor, sprungit med Hannah, tvättat och lagat gött käk.

Inatt har vi nattgäst. Matilda är här hos Hannah och ska sova över! De gillar INTE åskan det är ett som är säkert! 😊😣
De kommer att sova i min säng så det blir att sova i Hannahs för mig.

Pussånatti ❤

På väg...

....ut i spåret med Hannah! Hon ska på läger i helgen och hennes pappa ville att hon skulle träna lite innan så hon inte tappar kondition. Passar bra för jag har verkligen duckat för allt som har med träning att göra och det är INTE likt mig?!

Nu ut...bara starta om två tvättmaskiner!

Pusspåer! ❤

Vilken heldag!!

Puhhhh!! Hemma och nedbäddad i sängen! Dagen startade kl 06:00 och 08:30 satt vi och åt hotellfrukost på Varbergs stadshotell! 😃
Lite efter kl 09:00 gled vi omkring i de olika relaxrummen, bastudelen och poolerna i våra japanska morgonrockar och tofflor. 😊
Vi gick till den "torra" delen först, innan tjejerna skulle få sin massage. Olika temarum som mörkerrummet, där man låg i tempererade vattensängar (33 grader varma) och lyssnade på avslappningsmusik. Ljusterapirummet, där de var inrett med bara vitt och massor av ljuskällor sen fanns också avslappningsrummet där det var som mys-soff-sängar.

Kl 09:50 var det dags för Ninni att få sin halvkroppsmassage med fokus på rygg och nacke. Hon kom tillbaka helnöjd och såg väldigt avslappnad ut. Efter massagen fick hon ligga och vila i en tempererad vattensäng. Det fanns massor med såna så jag la mig bredvid medan vi väntade på Hannah som gick in kl 10:15.

Henne var jag nog lite osäker på om hon skulle uppskatta det eller inte men oj vad nöjd hon var när hon kom tillbaka!! och det blev jag med. Tycker det är så viktigt att kunna ge sig själv hän och kunna njuta av massage. Vet många som tycker det är direkt obehagligt att bli masserad men jag tror nog att det är nån "skit i ryggsäcken" som gör att man inte kan slappna av?! Nåt emotionellt handikapp helt enkelt.

Efter massagen blev det poolavdelningen. En tempererad utepool med 40-gradigt vatten och en stor stor massagepool med olika stationer.
Där hängde vi ett tag tills det var dags att gå till bastu och kallbadsavdelningen och få gjort ansiktsmask och hårinpackning. 👍😄

När färdigtvagade och snuskigt rena så drog vi till klippstranden som låg intill stans strandpromenad.
Där njöt vi av solen i dryga två timmar samt knep med ögonen så att hela ansiktet blev som ett russin då vi insåg att bara 20-25 meter från oss låg nakenbadet!!! Receptionisten nämnde nakenbadet för oss men jag trodde i mitt stilla sinne att nudisterna hade barrikaderat sig bakom staket eller annan slags avskärmning me tji fick jag! Där låg de...i klasar...mest gamla gubbar med hela metmasken synlig!
Strande for med!

Heldagen avslutades med ett maratonpass i Ullared!
Blev lite smått som vanligt och så käka vi där.

Nu hemma och jag är så trött så jag orkar inte skriva mer idag!

Puss på er!!


Imorgon Tisdag...

Imorgon kl 06:00 ringer väckarklockan! Siktar på att sitta i bilen mot Varberg kl 06:30. Vet att det är tidigt men förhoppningsvis är det värt det!

Det ska ta 1:40 och köra från Trollhättan till Varbergs stadshotell och Asia spa!
Så då bör vi vara framme runt 08:10 om vi håller tiden? 😊

Checkar in på frukostbuffé och en halvdag på Asia spa!!
Hade inte tänkt göra något mer med tjejerna denna sommar, jag menar vi har ju varit på Rhodos och ska flytta till hus MEN saker hände som gjorde att både jag och tjejernas pappa tyckte att de behövde den här dagen. Så jag står för resan, frukostbuffé, inträde till spa och maten för dagen givetvis. Tjejernas pappa har fixat varsin massagebehandling till dem!

Så det blir att äta frukost när vi kommer dit, sen svida om till badkläder, krypa i badrocken och tofflorna som man får på plats och sen njuta av pooler, olika sorters bastu, ångduschar, massagepool och relaxrum i 4 timmar!!!
Medan tjejerna får sina massager ska jag bara chilla och läsa bok.
Efter kl 13 blir det lätt lunch och vidare till beachen! Siktar på att hänga där resten av dagen och hoppas på lika fint väder som igår och idag!! ☀😃

Sen kör vi hem på kvällen, förhoppningsvis lite mer omhändertagna, avslappnade och nöjda! 😊❤

Här kommer lite bilder på vart vi kommer att hålla till imorgon.

Nusovapusspåer! ❤

Semester!

Nu är det semester!! 👍😃
Sitter i min solstol i Prässeboo och tjejerna kanske låg på sin filt i max 10 min innan det var full fotbollsmatchmed killarna de träffade sist här. 😄👍
Nu är hela gänget i och badar.

Morgonen startade med mulet och ganska kall vind men nu är det underbart!!

Sitter och funderar på vad vi ska äta till middag? Önskar så att vi kunde startat en grill när vi kom hem och gjort en god melonsallad till!! Fick en jätteglad sådan hos fam Hörnström i Fredags! 😛
Sen funderade jag på att köra till Kalasboden i Vbg efter tips från Linda, min svägerska men vi hinner nog inte dit innan de stänger kl 18:00.
Får väl bli att göra steka hemmagjorda hamburgare som tänkt och inte är det synd om oss för imorgon ska vi ha det riktigt bra...är det tänkt i alla fall!! 😄
Vi får väl hoppas att vi inte skapat för stora förväntningar? 😊

Nu tillbaka till solen! ☀

Pussåhej! ❤

Pigg som en mört!!!

Vad sjutton är detta?? 😄 Klockan är 01:05 och jag är pigg som en mört!!

Har varit och hämtat Hannah nere i stan efter fyrverkerierna och nu är båda tjejerna på plats hos sin pappa.

Imorgon blir det sol och bad! Bäst att passa på för den tidigare ihållande högtrycksprognosen är ändrad! 😣

Önskar såååååå att det är fint väder söderöver imorgon Tisdag!!!!

Pussånatti! ❤

❤❤Vilken Lördag!❤❤

Vilken Lördag vi fick!!!! Ett minne för livet!
Go' sovmorgon, lång frukost, två och en halv timme på beachen med sol och bad, middag och sen färd ner mot Göteborg och konserten med Robbie Williams.
Vädret, publiken och stämningen var fantastisk!! Alla var så go'a och glada och osvenska!! Vi hade några riktigt härliga fans runt omkring oss som ryckte med oss allihop!!!

Olly Murs var förband och han var allt duktig men kom inte i närheten av Robbie!!

Vilken kväll!! Han vet verkligen hur man underhåller en!!!
Kan inte beskrivas med ord! Måste upplevas!!

Efteråt tog vi det lugnt och satt kvar på våra platser, jeeeeze vad fort det blev tomt på stadion och de satte igång med att plocka ned scenen direkt! De var visst klara kl 08:00 imorse! 😣😊👍

Hem i sommarnatten lyckliga som få! Den bästa konsert Henk varit på och fick smak på att göra om det! ❤

Bra julklapp m a o! 👍😃

Imorse sov vi länge så Henk skulle vara utvilad för efter att vi varit och handlat lite på Överby så drog han till Järna där barnen blivit avlämnade till Ylwa och Åke efter några dagar i Stockholm med sin mamma och hennes nya kille. Imorgon åker Henk och gnuttarna till Los och farfar Christer och Ritva.

Han kommer nog att stanna borta hela veckan för på landet är det mesta nedpackat.
Lite halvjobbigt för jag saknar'n redan!! 😣😳❤

Jag har varit och blivit ompysslad av Anneli och fått lite färg i håret! Sooo needed! 😃👍
Sen hem och laga middag. Fick sällskap av Ninni som var här och fixade i ordning sig inför Fallens dagar-avslutningen.
Jag ska ner och hämta Hannah och Matilda efter fyrverkerierna.

Imorgon blir det sol och bad!! Vet inte än vart vi åker men antingen Prässebo eller Nordkroken? Det beror på om tjejerna vill med eller inte?
På Tisdag blir det äventyr!! 😃😃👍👍❤❤

Pussfrånlillamig!! ❤

Planer för helgen

Idag ska vi ned och kolla på Henks förra kollega, Anders, när han springer Kraftprovet. Sen ska vi hem till en annan av hans fd kollegor och grilla i hans trädgård.
Deras kids vill dock ned och kolla på Saades uppträdande så det blir väl en promenix ner igen. Har lovat Ninni att hålla låg profil om vi stöter ihop. 😊❤

Imorgon blir det Gbg och njuta av Mr Robbie Williams uppträdande på Ullevi. Jag var på hans konsert med Terese 2006 och den var kanonbra! Vädret var toppen och stämningen helt underbar! Alla var så öppna och trevliga och alla pratade med alla runt omkring en i publiken när man väntade på honom! Vi hade inte sittplatser utan ståplats framför scen och jäklar vilket ös!! 😄😄

På Söndag vid 12:00 drar kärleken till Järna då barnen är på plats hos farmor Y och farfar Å. Sen drar de vidare till Los och farfar C och Ritva på Måndagen.

På Tisdag tar jag med mina hjärtan på lite endagsmys! Upp tidigt blir det men det är det förhoppningsvis värt!
Vi ska söderöver och kommer att bli avslappnade och goa!!
Hoppas på sol, bad och värme!

Pusspåer!



Stolt och impad!


Är så stolt över Ninnisen som satt upp ett träningsmål och står fast vid det även när det tänkta träningssällskapet sviktar!
Att sticka iväg ensam och träna på gymmet är ganska kaxigt av en 15-åring tycker jag!
Känner åtminstone en 36-åring och en 41-åring som skulle dra sig för det!

Är stolt över att hon är omtänksam av hela sitt hjärta men samtidigt rak när något görs som inte är rätt och att hon står för sin åsikt och sitt ord.

Hon och Hannah är mina Nemos!! Skulle leta över alla världens hav efter dem!! Love U girls! ❤

Pusspåer!

Ärligt!!

Låg och tittade på bilderna från Rhodos inatt när jag inte kunde somna och har bestämt mig! Om och när jag åker på solsemester igen så ska jag baske mig åka TVÅ veckor!

En är för kort! Precis när man hunnit landa med hur allt fungerar, ja då är det dags att åka hem!
Om jag inte har råd eller tid att åka två veckor så får det bli att åka nånstans där jag redan varit! Så jag har möjlighet att njuta från dag ett!

Puss ❤

1-2-3-4...jag är en arbetsmyra!

Inom kort svidar jag om från kontorsoutfit, till slänga- och röjjaoutfit.
Destination avkroken på Landet....säkert ett mysigt samhälle för de som bor med lite trevligare grannar än de Henk har....jeeeeze!!
Jag är ledsen....vill inte vara dömande men det enda jag kan beskriva med är white trash! Lite så man alltid går med ena ögat över axeln så det inte kommer en ouppfostrad pittbull farandes.

Näe....längtar tills vi kan släppa ut alla barn utan att vara så oroliga för lösspringande hundar och konstigt folk!

Pusspåer! ♥

Klart!! 😃😃

Då har jag klickat hem en badrumsmatta i Teak! Tack Pia!

Gillar vi den så blir det säkert ett snabbt klick efter en till!! 👍

Spännande!

Pusspåer! ❤

Efterlysning

Vill så gäääääärna få tag på en sån här badrumsmatta i trä som säljarna till huset har i sina badrum!
Perfekt till golvvärmen då man inte ska ha heltäckande mattor....men om man ändå vill stå på någonting när
man duschat/badat!
 
Hör av er om ni vet....i värsta fall får jag väl göra en själv....i teak!! :D I would love it!! Älskar doften av teak!
 
Pussigen! ♥
 
 

Favorit i repris.

När tjejerna och jag flyttade till vår vindsvåning från lilla lägenheten i stan sommaren 2009 så var veckan vi flyttade jättefin! Det verkar som om att veckan som ligger framför mig nästa vecka då det är dags att fylla lådorna kommer att bli toppen vädermässigt den med!! :D
 
Blir till att slappa, sola och bada på dagarna och sen packa lådor på kvällarna när det blir lite svalare och man kan ha tvärdrag. Det blir nämligen LIIITE varmt i en vindsvåning ska ni veta. ;)
 
Idag blir det fortsatt röj på landet. Ska försöka packa så mycket som möljigt...knixet är bara att Henk inte har ngt tidningspapper el dyl att linda om porslinet...var sjutton ska man få tag på det? Någon som har tidningar över som ni vil bli av med...hör GÄRNA av er!!! Hade varit toppen om ni drog ett sms så kommer vi givetvis och hämtar i så fall!
Själv har jag frågat syster yster om de kan tänka sig att spara sina TTELA ett tag åt mig.
 
Undrar hur vi ska få ordning på allt vi har!? Det är ju ett hyggligt stort hus vi köpt men vi har väldigt mycket dubbelt av saker som man inte bara kan slänga bort. Vi får väl se hur vi löser det?
Idag blir det att äta lunch solo. Siktar på Eriksberg och sushi...förutsatt att det är öppet?
 
 
Pusspåer!
 
 
 

Helt slut!!!

Jag är HELT slut!! I två kvällar efter jobbet har vi varit och rensat och packat hos Henk.
Vi körde ju även ett race här hemma igår kväll med hjälp av Ninni! Hon var i sitt esse och körde järnet med oss! 😄

Idag tömde vi Henks förråd. Det som ska sparas har vi packat om i nya lådor och burit in i lgh och det som ska slängas har antingen körts till återvinningen (vi hann en vända innan 20:00) eller så står det på förstukvisten och väntar på att bli kört till återvinningen imorgon.
Det bästa var att vi kunde göra sorteringen och ompackningen ute i solen!
Se före (fullt i gräset) och efter (tomt) bilderna.



Men nu är jag trött...så klockorna stannar!!
Mitt i röjjet så såg Henk att barnens mamma ringt. Det visade sig att Stella ramlat när de lekte och slagit i sitt bakhuvud så de fick åka en sväng till akuten.
Hon är i alla fall hemma igen, det var skönt!! A&S ringde upp Henk på skype för en stund sen. Nice! 👍😃
Det var gott att se att hon var sitt vanliga jag.

Nu sova, klockan ringer tidigt!

Pussånatti!

Nu närmar det sig!!


Idag har det varit jobbdag men inte helt vanlig...det är ju inte så det flockas av folk
på jobbet men några var det allt på plats.
Nu åker jag direkt från jobbet till Landet för att hjälpa Henk att packa. Han åker ju
till Los nästa vecka med barnen och då kan jag packa lite när som och hela dagar hemma hos mig.
Har redan börjat i helgen då jag tömde TV:bänken och röjde lite i garderoben i Ninnis rum.

Just det, Ninnis tå....den var ordentligt stukad och anledningen till att den var så blå är att
när man får en skada på foten så drar sig blånaden ner mot tårna.
Hon verkar inte fara så illa i alla fall för idag är hon med sina kompisar i Gbg och kollar Gothia-cup. ;)

Pratade ju med Elli igår...om allt mellan himmel och jord...även lite bekymmer som tydligen drabbar oss båda.
Skönt att kunna bolla med någon som förstår! för ibland kan man känna sig lite vilse.

Hon skulle dessutom kanske kunna fixa en flyttbil till oss när vi ska flytta...som tar in ganska mycket möbler.
Det lät ju toppen!! Nu gäller det bara att hitta ett gäng starka människor som vill hjälpa till att bära just den dagen
som vi kan låna den. ;)

Är ni sugna på att ge en hand eller två så är vi väldigt tacksamma! ♥


Segast blir väl att flytta mina möbler? :S Tre trappor och allt det där...Henk har ju bara en liten
trapp med tre trappsteg inne i lgh så där är det mycket bättre!

Gud vad jag längtar just nu!!! :D


Nästa vecka på Fredag kommer min kollega, Agneta, härifrån Volvo upp och ska stanna över natt. Vi ska en sväng på stan.
Blir inte jättesent för jag har ju tjejerna men de tyckte att vi skulle passa på. Vi har ju barnen omlottveckor så det
är svårt att få ihop och det är svårare för henne då hennes barn är yngre. Ninnis och Hannah brukar ju ha fullt upp
med kompisar själva så de tycker bara det är skönt när jag inte sitter hemma och ugglar själv.

Nepp....nu blir det att kasta in växeln på Sara och köra till Landet.

PussochfinMåndagkvällpåer! ♥







Jouren

Jahapp! Blir en tur till jouren med Ninni.
Hon spelade ju fotboll igår vid Prässebobadet och slog i tån. Idag när hon vaknade var den dubbelt så stor som den andra. Ringde sjukvårdsupplysningen och de tyckte att hon skulle komma upp och visa den då det är stortån som är viktigast för balansen.
Josåatt klockan 15:45 är det dags.
Håll tummarna för en stukning och inget brutet!!!

Pusspåer! ❤

Godmorgon

Vaknar upp i Hannahs rum denna morgon.
Jag bäddade ju om och lät Hannah och Vickan sova i min säng istället för att krångla med extra-madrassen.

Har drömt massor av konstiga saker...men mest om den nya barnfamiljen som flyttat in mitt emot oss i trapphuset.
Det var dem jag vaknade av imorse för övrigt. Att säga att det råder en trevlig stämning mellan föräldrar och barnen ca 3 och 5 år gamla är att ta i!
Det språket som föräldrarna och framförallt mamman använder till barnen är vidrigt! och de backar inte för att tala så till dem i trapphuset så att alla grannar hör?! Sen, vad vet jag men barnen kanske är oregerliga? men det borde gå att säga åt dem utan en svordom vartannat ord? 😳

Visst, jag kan bli jäkligt arg på mina med men svordomarna kommer inte lika frekvent...inte ens i närheten...och absolut inte när de var så små!

Jaja...bara att lära sig hur man INTE vill vara själv!

Idag vet jag inte vad som händer? Har tvättid ikväll och ska försöka skura av ALLA golv under tiden maskinerna går. Det betyder att tjejerna bör ha plockat iordning, dammat och dammsugit sina rum innan jag är redo med moppen.

Vet i alla fall att vi ska till hälsokost och kolla på Mandelolja till Ninnisen.
Sen blir det hemmagjorda hamburgare med sallad till middag.

PussåhaenfinSöndag!


Vilken dag!!!!!

Vilken vändning! Ninni kom hem ganska fort igen för F&S hade inte öppnat så hon satte igång och fixa frukost till mig och Hannah. ❤

Efter att vi ätit bestämde tjejerna att de ville till Prässebobadet idag så vi fixade frukt och vatten och åkte till Strömslund och hämtade upp Vickan.

Henk och gnuttarna kom också dit så det blev att alla slängde sig i plurret med en gång! Jättehärligt!
Sen kom Alfreds kompis Julius så då drog hela gänget till fotbollsplan som ligger vid stranden och huxflux så kom det killar från alla håll i olika åldrar! Jäklar vad kul de hade. ❤ Henk och jag bara satt och njöt av synen av glada, goa kids med fotboll i benen! ❤
Lilla Stella var också med första 20 minutrarna men sen kom hon och satte sig med Henk och mig och fikade lite. 😄
Tror de höll igång och spelade i långt över en och en halv timme innan de allihop gick och badade igen!

Givetvis har de hittat killarna på Fejjan och nu bestämt att ses där ute igen! Lyckad dag är bara förnamnet! 👍☀😃

Sen behöll vi Vickan hos oss så vi käkade middag ihop och stannar över natt hos oss! ❤

Det är lite märkligt för Vickan var den första som sov över hos Hannah när vi flyttat in. Tror vi bott här i max en eller två veckor...nu sover hon hos oss igen...två veckor innan vi ska flytta härifrån. 😊

Vi har myst med lite Lördagsgodis, vattenmelon och Hannah och Vickan har ätit B&J glass framför landskampen mot Finland.

Nu kolla film.

Pusspåer! ❤

P.S: Har köpt världens bästa lilla mopp till duschen!!! Ärligt, den var kanonbra! Det blev skinande rent på 5 röda sekunder. Det är Viledas "1-2-spray mini". Rekommenderar starkt. Jag har dusch med både kakel och glasväggar och det gick som en dans!

Suck

Medan Ninni gör sig i ordning för att träna så vaknar jag med huvudvärk som gör mig illamående...för andra dagen i rad och nej det är inte självförvållat. Drack vatten och Cola till maten igår och körde bil så icke sa Nicke...det är helt enkelt vanlig jäkla huvudvärk som jag får när jag fått i mig för mycket mjölkprodukter. Så nu blir det att se till att hålla sig ifrån det ett bra tag.
Symptomen är klockrena; Huvudvärk, illamående och magkatarr-känning. Blähhhhhh!!!

Pusspåer!!

Tjejkväll

Då var det Torsdag och ikväll väntar en sväng på stan med Pia och några av
hennes kompisar...och eftersom att jag är Pias kompis får jag också följa med! I like! :D

Vi ska egentligen samlas på Strandgatan klockan 17:30 men eftersom att jag sätter mig
i bilen hem nu från jobbet så blir det lite snärjigt för mig att hinna....vill ju hem och fräscha till mig lite.
Man är ju inte som en nyutsprungen ros precis efter en hel dag på jobbet och en timma i bilen.

Ska i alla fall bli trevligt och jag låter nog Västtrafik stå för limon idag så man kan ta ett rött med brudarna.

Imorgon jobbar jag från hemmabasen men måste ändå upp i ottan och fixa viktig rapport till chefsingarna. :)

På kvällen drar vi till landet för lite grill med Henk, barnen och svärisarna. Hannah hänger på vad jag vet...Linnéa
har lämnat öppet så hon kommer med om hon vill och kan.

Lördag blir det ut i solen om det är OK väder....vill inte slarva bort min dyrt införskaffade Rhodos bränna!! ;)
Sen blir det väl att ta resten av helgen till att packa lite lådor och framförallt att städa av lite....så tråkigt just nu men ack så nödvändigt!

Hoppas ni får en fin Torsdagkväll...det siktar jag helt klart på i alla fall!! :D

Pussarimassor





Fjärilar...

Ska gå och lägga mig...har en bunt fjärilar i magen....😊

Pussånatti ❤

Rhodos Chocolate song

Jaja...14-åringen tycker man är lite pinsam...men that's my job liksom! :D

Kul hade vi i alla fall!

 

Pusspåer

 

 

Bildbomb från semestern på Rhodos

Här kommer värsta bildbomben från vår underbara vecka på Rhodos!
 
 
 
 

 
 
 
 

Vad inbillade jag mig egentligen?

Hade bett om hjälp hemma. Snällt. Så som andra ber mig om hjälp ibland! Jag brukar hjälpa då....andra inte, tydligen!!

Varför ska jag tänka på andra om de ändå inte tänker och bryr sig om mig?

Smiter tidigt!

Sticker tidigt från jobbet idag och låter Silver-Sara få en dusch! Sen hem till tjejerna! Kanske en löptur på det!

U go girl!

Ninni kom hem överlycklig igår!! Det hade varit så kul!! och ibland är hon en av de modigaste jag känner!! Hoppas det ger utdelning denna gång på precis det sätt hon vill!!
Så modigt och helt underbart!!❤

Nuivägpuss ❤

Gäsp!!

Vet inte vad jag inbillade mig? Trodde att jag skulle kunna somna som ingenting även om Ninni var iväg till Gbg med tjejerna! Icke, sa Nicke! Här ligger jag klarvaken och klockan är snart midnatt och min väckarklocka ringer snart för att det är dags att upp köra till jobbet! Om jag kommer att vara pigg? Jajamen! NOT!!

Men huvudsaken är ju att kidsen har det bra. Två föräldrar hämtar upp och kör hem dem när i Thn igen. Skönt!

Pussånatti ❤❤😘😘

Jul. 08, 2013

Då var vecka 28 igång! och jag har 9 arbetsdagar kvar till semester!

Igår vaknade vi ganska sent (10:40) och skulle vara på plats på Kaggetorpsvägen för att gå igenom en del
med säljarna...hur allt funkar med tvättmaskiner, luftvärmepump, garageport och sen att mäta inför väggbygget.

Vi var där i nästan två timmar och de är hur trevliga och omtänksamma som helst.
De lämnar kvar en massa bra saker till oss och vi beslutade oss för att köpa deras fusk-öppna-spis! :D
Tror den kan ha en bra mysfaktor!

Nu blir det att jaga dörrmodeller, tapeter, byggvirke, fixa hemförsäkring, elavtal och allt annat som man inte
behövt jaga på ett tag!
Är så VANSINNIGT tacksam att huset är i fin ordning!! Nu kan vi bara BO och bli en familj med lagom nivå på pyssel hemma!
Love it!

Tjejerna är på plats hemma igen efter sina dagar hos pappa och Henk har sina på plats samt hans mamma Ylwa och Åke som
ska passa dem i veckan.

Ninni har varit på Liseberg i Gbg med några kompisar nu på morgonen och fixat biljetter till ett gäng tjejer som ska dit ikväll
och se ”Lotta på Liseberg”. Gästartister idag är Jill Johnson & Rascal Flatts, Tommy Nilsson, Dogge Doggelito feat. Rigo, Jasmine Kara.

Kanske inte mina favoriter även om Jill sjunger helt OK.

Det är väl själva grejen antar jag?

Hannah har varit på Gaddis men det var kallt och blåste storm så de åkte hem ganska fort igen. Synd!

För mig händer nog inte speciellt mycket mer än att laga matlåda och tvätta.
Kanske ställer mig en kvart på Crosstrainern också?...men bara kanske...blir trött bara jag tänker på det.

Pussåhej! ♥


Lördag

Åkte ut till moster och Christer i Ursand och var hos dem hela dagen. Så mysigt! Vi solade, tog promenad, åt gott grillat och pratade i massor! ❤ Love U!!

Sen blev det väl ett litet abrupt avslut på kvällen efter ett samtal från Ninnisen som behövde lite hjälp så det är klart man ställer upp.
Nu har vi dragit i alla trådar och det är inte så mycket mer att göra förrän imorgon. Det löser sig i vilket fall som helst. ❤👍

Borde sova 50 minuter till för kl 10:00 ringer klockan. Ska bort till huset och träffa säljarna för att ställa alla frågor vi kommit på samt mäta lite och så.

HaenfinSöndag ❤

Dåligt med uppdateringar...

Ojoj…jag vet…bloggen ligger tyvärr inte prio 1 just nu.
Det är jobb, hus, bankbesök och vila för hela slanten.

På jobbet är det tokgalet just nu p g a kritiskt skede i projektet.
Hemma är det kaos och saker överallt och jag har NOLL lust att röja
då vi ändå ska flytta….måste i alla fall kavla upp ärmarna och sortera allt som
vi inte ska behålla osv…men det får börjas med nästa vecka.

Ikväll ska vi ju ut…imorgon SOVMORGON superlänge!!!
På Söndag till huset en sväng och mäta och så…sen kommer Henks mamma och Åke för
de ska passa Alfred och Stella i veckan som kommer eftersom att Henrik jobbar.

Jobbar två hela veckor till men det ska nog gå bra. Nästa vecka blir det fortfarande lite att stå
i men v29 blir det nog mest att komma ikapp och städa osv….inte så många på jobbet då.

Pusspåer.

Freeeeedag!

Sitter och väntar på min punkt i ett möte...lite tid att döda m a o!

Idag är det Fredag och även denna vecka har susat förbi!

Ikväll blir det att ta en sväng på stan med goa vänner! Ska bli kul för det var vääääääldigt länge sen sist...långt över ett halvår sedan faktiskt!

Blir att vi samlas hemma hos Anneli och Anders för att käka ihop och sen vidare ner på stan! Wiheeee!! 🎉🍹🍷

Skålpåer!!

Utanför Ica Jätten

Sitter utanför Ica Jätten och väntar på att de ska öppna! Vill köpa TTELA idag av en speciell anledning. Se bilden!! 👍😃

Pusspåer!

Dåligt med uppdatering

Har varit ute och rört på oss två kvällar i rad så det är snålt med uppdateringar. Ledsen för det.
Ska skärpa mig...imorgon!

Pussånatti ❤