Ljuset i tunneln?

Ojoj...vilken vecka hon haft, min lilla Höna!
Hon ligger just nu och sover i min säng. Igår på morgonen när jag ringde för att höra med hennes pappa hu natten varit fick jag veta att hon kräkts igen vid 00:30...och magvärken hade inte gett med sig. Så det blev att gå till chefen och meddela att jag skulle vara hemma idag, Fredag också. Kontaktade vårdcentral för ytterligare läkarintyg och fick tid idag kl 10:00 men vi höll inte ut...igår kväll var hon såpass ur form och hade så ont i magen så jag blev orolig för blindtarmen. Blev en tur till jouren men ingen blindtarm. Konstaterandes ett bakslag på magsjukan eller influensan. Läkaren var väldigt förvånad att ingen av oss som varit nära och tagit hand om Hannah blivit sjuka....än... :S

Idag har hon mått lite lite bättre och fått i sig en hel del vätskersättning och tre bett på en bit vitt bröd men nu sover hon som sagt igen.

Jag ligger bredvid henne i dubbelsängen och surfar runt på mobilen...går då och då in på denna sidan

http://www.saharasilver.se/happy-p-145-c-149.aspx

Det finns en ring som jag verkligen tycker om där.

Sen blir det en del Wordfeud och mobilspel också...

Vinkochhadetfint!

Hujeda...

Åh vilken vecka min lilla Höna har haft och fortfarande har!!
Var ju på väg till jobbet i Måndags när hon larmade att hon hade lite ont i magen...bad henne komma upp och äta lite frukost innan jag åkte för att kolla om hon bara var hungrig? Åt några bett men hade ingen mat lust...
...tog en liten stund till och sen satte det igång...

Vinterkräksjukan med full sula! Vilken tur att jag inte hann åka...på bara några timmar var hon helt ras och orkade inte ens gå från badrummet in till mitt sovrum utan somnade med kudde och filt på badrumsgolvet...och det hände flera gånger under Måndagen.

På natten hade hon sjukt hög feber och var riktigt riktigt dålig och smärtan i magen var outhärdlig!
Tillslut chansade jag och gav henne ett halvt glas vatten och två Alvedon i hopp om att hon skulle få behålla det så länge så att det hann verka innan hon mådde illa igen....
Då somnade hon och sov hela natten...men vaknade med magont och nu huvudvärk på det.

Igår kväll åkte hon till sin pappa och idag verkar hon ha studsat tillbaka lite i alla fall...lyckats äta en del och druckit men har fortfarande huvudvärk och lite ont i magen.

Blähhh vad jag inte tycker om när de blir sjuka! vare sig de är 1 månad eller 13 år!!

Sååå...nu går jag här och undrar om jag kommer att bli sjuk själv?? Vågar i alla fall inte sätta mig i en buss till Trysil med 52 andra IFALL det bryter ut på väg upp, där eller på väg hem!!
Så jag avstår...jag ryser vid bara tanken att bli sjuk och inte kunna komma hem på ett vettigt sätt!! URK!!!

Visst, man kan inte förutse alla sjukdomar, tro mig jag vet! men nu vet jag ju vad som skulle kunna hända och jag SÅG och tog hand om Hönan och då går det inte att slappna av helt enkelt!

Så det blir att vara lite orolig för att det bryter ut ynka 8 mil hemifrån istället! ;)
För på jobbet får de stå ut med mina spritade händer ! :P


Oj, nu verkar Henk vara klar vid sin dator och har satt sig i soffan för att softa...bäst att hänga på!
Vi har gjort matlådor och lite annan nytta idag så nu får man schlappa lite!!

Pusspåer!

Krya på dig ♥-at så ses vi imorgon!! ♥♥♥♥♥

Stackars, stackars!

Min lilla Hannah är så sjuk, så sjuk!! Feber, har spytt sen i morse och har inget kvar att spy men fortfarande verkligen hemska magsmärtor. Just nu ligger hon och sover i mitt knä på badrumsgolvet...hon kan inte slappna av i sängen när hon mår så illa hela tiden. Va fasiken gör man!? Mer än att badda pannan, hålla undan håret och se till att hon får i sig en tesked vätskeersättning då och då?
Och vad är det för jäkla magsjuka? Den verkar helt vidrig att få ju! :(

Får ta en Acetylsalisylsyre tablett och hoppas att den inte biter på mig?!

Håll tummarna för att det vänder snart!!

Pusspåer! Eller nja vink kanske är bäst idag?
;)

Sol, match och huvudvärk

Önskar jag orka summera helgen men jag fick huvudvärken från helvetet när jag satt i solen och kollade Hannahs match. Får bli en annan dag...kör lite randombilder istället.

Somnade...

Somnade visst på soffan....längtar efter att Hannah ringer så jag kan hämta hem na'....vill sova i min säng.
Är lite lessen känner jag och vill bara sova till allt är bra igen....

Pussågonatt

Fredagkväll...och lite allvarssnack!

Sitter i soffan...det har varit en händelserik vecka...både ups and downs....och så blir detta blogg inlägg
idag med så ni som inte klarar lite spy galla kan sluta läsa....;)

Inser i alla fall vad som betyder något när det väl gäller...och det är familjen!
I dagsläget önskar jag av hela mitt hjärta att det fanns något jag kan göra för en person som står mig väldigt nära och som jag tycker väldigt mycket om och som alltid funntis där för mig!! Vill att allt ska bli så bra det bara kan!!
Jag tycker att det inte är mer än rätt att något BRA händer nu! Skulle utan att blinka göra allt jag kunde om jag visste vad jag skulle ta mig till.


Nu till något annat...jaja..jag vet... jag kanske har gnytt över att jag har fått en del oförutsedda utgifter...däck, tandläkarn och ljuddämparn och det är kanske i mångas ögon I-landsproblem....men för mig, min livssituation och min oro så är det stort...just nu! Jag gör mitt bästa för att alla runt mig ska må så bra det bara går och försöker att tänka positivt...men ibland är jag inte mer än människa jag heller....och något överflöd efter att bensinen är betald är det ju inte heller!

Det är en evinnerlig tur att jag trivs så himla bra på jobbet för Gud ska veta att jag är trött när jag kommer hem! men jag har heller inget val...jag kunde inte sitta och vänta på att ett bättre, närmare tillfälle skulle dyka upp....då hade jag fått ta tjejerna och flytta och nope...det är inget option!!

Så nu gör jag det bästa jag bara kan och har haft en ofantlig tur att jag hade is i magen att tacka nej till två andra tjänster som gav en dålig magkänsla....jag måste trivas på jobbet!

När jag väl är på plats så är arbetsdagen kanon!! Det är faktiskt sant! men givetvis är jag trött på kvällarna och jag hinner inte allt jag vill och framförallt inte träffa mina vänner och min familj så ofta som jag egentligen vill!

Min prio ett är att komma hem till tjejerna så tidigt det bara går de veckorna de är här.

Jag är ingen pengakåt människa men jag vill kunna försörja mig, känna att jag gör nytta samt trivas! Det är viktigast för att jag som person ska må bra...
och har jag ju börjar få många goa kända ansikten runt omkring mig på Chassi oxå!
Anders Knutsson, Mikael Ekström, Anders Sultan, Stefan Olsson, Rizwan Ullah, Johan Lundin, Jan Westerberg och nu sist Håkan "Stygge Stigge" Stigsson!! Så vi är många som rullar och far längs 45:an...och låter livet fortsätta...med nya intryck, lärdomar och många goa skratt!! För det finns många goa gubbar i Götalabörj!

Såpp....det var det!

I Torsdags var jag ute på en spontan löprunda med Pia...så himla nice! Hoppas verkligen det blir fler gånger! :)
Vi sprang runt i härlig pratfart och det var precis som förr....jag tjötade och tjötade!! ;)

Ikväll är Hannah och hennes klass iväg och håller i disco för låg och mellanstadiet...bra där! Entrepenörer!
Ska hämta henne kl 23:30...ville inte låta henne cykla hem vid den tiden!

Själv har jag har låtit en tvättid gå helt åt fanders...orkade helt enkelt inte!

Sitter och kollar film just nu...Ninni har precis kommit hem så hon håller mig sällskap.
Ser Niceville...jättebra!! Hemsk och underbar!




Pusspåerfrångnällmaja!

Swischhhhh...

Så säger veckorna nu för tiden!! Poff så är det redan Torsdag imorgon....
Fick mail av en av mina vänner idag...vi försöker få till att träffas för en AW men jag verkar vara en riktig bromskloss just nu. :(

Vill ju inte gå ut jämna veckor när jag har döttrarna! och det är helt mitt val...inget de begärt men vill ändå vara med dem när de är hos mig.

Nu har jag skickat ut en fråga om Fredag v19...vet att det är långt fram men v13 åker jag till Trysil och v15 är Hannah hos mig ♥ p g a Ninni ska på läger och v17 tror jag att vi skulle till Lidköping, Henk å jag?

Killen som ska kolla på min trasiga diskmaskin kommer imorgon redan, puh! Hoppas han kan laga på studs...eller sätta in en ny kanske om det nu behövs?

Känner mig lite orolig för min lilla Gittan! Börjar låta oroväckande mycket som en folkracebil...ljuddämparen eller avgassystemet...kan inte skillnaden....ger i från sig lite väl mycket ljud...skulle bara fattas det...mer utgifter!

Börjar bli lite segt nu...nya däck krävde sitt, tandläkaren kommer att gå på totalt 2800:-, bensinräkningen från helvetet p g a pendlingen och nu det här med ljudet...kan man laga om det är hål i skiten tro? eller behöver man köpa NYTT??? Måste ju köpa konfa present till min lilla konfirmand också! Det är ju trevligare än ett avgasrör!!

Tur att resan, boendet och maten Trysilhelgen är omhändertaget av firman så jag har möjlighet att åka med...hade ju aldrig kunnat åka iväg annars...och jag är baske mig värd det!

Här ska vi bo!



http://www.radissonblu.com/resort-trysil/gallery

Känns helt OK! Hoppas bara det finns någon snö kvar...hörde från Idreåkarna att det börjar ta på't!

Nu sova...måste vara på plats hos Terje på jobbet kl 07:00 imorgon!

Han är en helskön herre...fick dessa två filmsnuttar av honom på mail härom dagen...helt min humor!

Puss på er!





Glömde...

Glömde förresten!! Nu är det slut! Inget mer godis å skit!! Mat, frukt och Fredagsfikat får räcka för mig och mina tänder!!!

Å så skulle det kanske inte skada I'm jag kom ut i spåret eller upp på Crosstrainern heller?!

Pussigen!

Lunchtime

Nu är det lunchdags men jag är inte alls hungrig!! Vågar knappt äta...i alla fall inte efter besöket hos tandläkaren, som förövrigt var toppenbra! Har ju fått ny tandläkare för Louis la av hastigt p g à sjukdom hörde jag? Nu har jag Fares och han var kanonbra! Lugn, saklig och förklarade allt som hände och vad jag behöver tänka på! Erbjöd sig att göra två ingrepp på en gång då han såg i papprena att jag jobbar i Gbg!
Det var omtänksamt! Men så tjänar han ju storkovan på mig oxå! :-/

Well, inget att göra mer än att ta till sig det han sa och fortsätta livet..några tusen fattigare!!

Idag är det riktigt vårväder! Firar det med att ta på mig vårskor! Lär väl snöa när jag ska hem med den turen jag sitter på denna veckan?

Nu kanske bäst att äta lite i alla fall så man inte blir grinig och dan...

Pusspåer

Vilken konstig dag!?

Dagen började bra! Kom till jobbet, hade det bra där, gick till godisautomaten för att köpa en enkel Daim...vad händer...när jag trycker koden och sprialen börjar snurra fram så puttar den till Kite Kat:en i raden brevid så jag vann jackpot!! Två för en liksom! ;)

Uppe på avdelningen sa de att jag borde köpa en Triss...min tur dag verkade det som!
Sen börjar det, ställer mig i kö på Jet för att tanka...när jag kommer fram har kortfunktionen slutat fungera...bara att byta kö och börja om från början...kommer hem, går till Ica och handlar...då slocknar Scannerjävel efter att jag nästan handlat klart...jamen kul att behöva packa upp allt som vid en avstämning och göra om allt...spara tid liksom?!

Sen hem och börjar plocka in i diskmaskinen...då ser det sattyget ut så här!!!

image description

Skitaäckligt och den vågar man ju inte köra igång...liksom!

Har ju funderat på om det var ett bra ekonomiskt beslut att ta en diskmaskin via hyresvärden för en
fast månadskostnad...just nu känns det beslutet så himla RÄTT!!!

Då var det bara att sätta igång och handdiska...jamen vad händer då då!?!?
Gör sönder ett glas...glad att jag är så sjåpig att jag diskar med handskar annars hade det blivit blodbad!

Men mina hjärtan hjälpte givetvis till och Ninni slängde ihop en blåbärspaj...lite fusk men såååå god med vaniljsås till!! :P

image description

Nu nyduschad i soffan. Imorgon ska jag till tandläkaren kl 08:00 så jag kommer komma seeent till jobbet och nu blir det x-tra tråkig vecka för Agneta är iväg och åker skidor och min Henk är heller inte på plats...boooooring!

I helgen var jag iväg och fixade två nya sommardäck...två av dem var riktigt bra enligt däckexperten så jag sparade lite kosing där! Puh...får la se vad tandläkarn lyckas hitta imorgon så jag behöver nog inte oroa mig för de pengar som blev "över"?!

När jag hade tvättat Gittan så var hon riktigt schnögger!! här kommer ett smakprov!

image description

Idag blir det sängdags tiiiiidigt...senast 21:30 ska jag ligga i bingen har jag bestämt!!

Pusspåer och finaste Henk...ha en underbar vecka med dina hjärtan!! ♥


Teenagers in da house...

Nu är det Wii och Just Dance 3 för hela slanten...med Hönan och Matilda.

Härligt!! 😄

Greven visar upp kandelabern... ;)

Chateau Stamkullevägen

Nu är min fina 40-årspresent på plats!! Är superduper nöjd!! Tyvärr gör inte bilderna verkligheten rättvisa.

Har hänt en del sen jag skrev sist...
Igår kväll firade vi Annelie som fyller 40 på Tisdag.
Vi överraskade henne hemma hos Anneli (utan e) med Italiensk buffé och så fick hon en digitalkamera. Efter middagen så gick hela gänget (13st) på Night flight på Folkets hus. Riktigt bra!

När kvällen var över kom en krasslig Henk och hämtade mig. ❤ Söting!
Gick hem i tid för lilla Hönan kom vid 9-tiden imorse.
Ninni är iväg med damlaget och spelade match i Åmål, som de vann med 1-0 och efter skulle alla äta middag på STIP. Så nu har jag kört Hannah och Matilda till Överby och är lite halvslö...skulle kunna tänka mig att slumra en stund!

Ikväll ska Henk och jag kolla på film, en komedi, " A night at the Roxbury" . Henk har sett den förut och eftersom vi har samma sjuka humor så tror han att jag kommer att gilla den! Sehr schpännt!! 😃

StorLördagspösspåer!

Vändning...

Första natten utan att pendla mellan frossa och svettningar och halsen kändes lite bättre så jag
kände hunger på riktigt på morgonen...känns som jag inte ätit på flera dagar.
Blir till att packa ned alvedon och C-vitamin och åka till jobbet imorgon!! LÄNGTAR! Astråkigt att ligga hemma!

Imorgon måste jag hinna handla lite inför Fredagens planer som jag lovat min vännina!
Sen kommer det svåraste?! Vad ska man ha på sig?
Känner mig inte på topp direkt, nere i energi, blek och otränad!

Skulle vilja att klänningen från Bubbleroom hann komma...Ninnis kläder har redan kommit så har jag tur så hinner den landa under Fredagen så får jag ha en "back up plan" om den inte sitter som den ska?




Nej, nu får jag försöka komma på något att äta...frukost var lättare!

Pusspåer!

Längtar sååå tills Fredag!

Ska bli så kul på Fredag! Ser verkligen fram emot vad som ska hända då!! Vill må helt bra tills dess bara!! 🎉😃

Det är så att kvällens huvudperson är lyckligt omedveten ön så länge så jag får rapportera på Lördag eller under kvällen! Wihoooo!!

Den 28:e April konfirmeras Ninni.

Jepp, Ninni valde att konfirmera sig och det är en stor trupp så de har fått dela på dem.
Några ska till kyrkan kl 11:00 (Ninnis grupp) och några kl 14:00 Lördagen den 28:e April.

Så släktingarna är givetvis välkomna till kyrkan på Lördagen. Sen har Ninni valt att fira med sin pappas sida på Lördagen och hemma hos mig med min släkt på Söndagen...nästa helg ska vi göra fina inbjudningar och posta ut.
Det kommer att vara mycket folk i kyrkan så man får välja hur man vill göra men det vore kul att samlas och ta en konfa fika på Söndagen...hoppas på fint väder och vår.
Så här fin kommer hon vara....när hon har kåpan på sig blir det vit T-shirt och tights...sen blir det fin klänning och vita Converse...å lite annat lullull...

Fint underNo tattoo!!Söt klänningUnder kåpanSnygg-verse!




Blev lite inspirerad (och är lite uttråkad) så jag loggade in på Bubbleroom jag med idag och fick visst handlat lite jag med....det som är kul är att det inte är så dyrt! Faktiskt!
Nu blir det spännande att se om det passar?

79:-129:-249:-149:-


Blev väl inte lika vitt och skirt som dotterns beställning men så är man ju typ 26 år äldre!! :P

Nån som vet om de där Strepsils halstabletterna funkar för halsen gör att jag har NOLL matlust och studsar väl inte tillbaka direkt förrän jag får i mig lite näring...det enda jag är sugen på just nu är Sushi!? Strange!
Henk lovade ta med det hem innan han sticker och fikar med sin polare Mats.

Nu ska jag rota i kylskåpet och se om det finns något jag kan tänka mig att äta?!
Igår gjorde Ninni iordning ett glas med vanilj youghurt (laktosfri) med hallon som hon tinat upp!
Det var sååååå gott!! ♥

Pusspåer!

P.S: Nu har min 40-års present från syster med fam landat...ska bli så spännande och se om den passar där jag tänkt eller om jag måste möblera om lite? Jag tänker däremot inte ha spetsiga ljus i som bilden nedan har...vet inte varför jag inte tyckte det var fint?! men jag får ju välja själv som tur är. ;)



Grattis på födelsedagen!

Idag önskar jag min bästaste svåger Leif stort GRATTIS!! på födelsedagen! Solen skiner för dig idag! 😃☀

Himmelsk röra...

Min älskade Ninni överraskade mig med lite glass...fick två kulor Himmelsk röra från Triumf glass...för det har hon hört är bra för onda halsar! Undrar vem som kommit på en sån fiffig meducin? 😉

Blev mycket glad och tacksam! ❤🍦

Knäckande!

Gud vad jobbigt det är att ligga här när det är så fint väder ute!! Vill ju bara kunna snöra på mig skorna och ut och springa!! men det är väl det sista jag bör göra med en hals som gör så här ont?? :'-(

Pösspåer!

Värme och kyla

Fy f-n! Ena stunden fryser jag som en hund och nästa svettas jag som i en bastu! Halsen är tjock och huvudet sprängs snart...har bara en dos Alvedon kvar men känner att det snart är läge att ta den...inte hungrig, inte törstig...inte sugen på nåt...bara på att sova bort skiten...har inte tid att vara sjuk!



PussfrånenynkliglitenSuss

Mjukt vs hårt

Inser att i dagens samhälle går hårdvara och omflashning av objekt långt före mjukvara som omtanke, kärlek och medkänsla...dagens krassa insikt...

Tipspromenad, våfflor och fotbollsmatch!

Om en timme och tjugo minuter ska jag till STIP med Anneli och ta hand om försäljning av det ätbara på Tipspromenaden som TFK anordnar varje Söndag.
Ska bli fint väder idag så jag antar att det kommer att behöva gräddas en och annan våffla! 😃

Vid 15:30 idag är det dags igen! Ninni ska spela match med damernas andra lag! Gissa om det var en nöjd dotter som somna gott igår natt! Hannah verkade också nöjd för de hade haft jättekul hos Katarina!

Nepp, upp å fixa te sig och lite frulle på det sen kör vi! Go, go, go!!

Pusspåer!

P.S: De busigaste kuddkrigsbarna finns i Upphära'! ;)

Härlig Lördag!

Idag har det hänt massor!

Ninni blev uppringd och fick frågan om hon kunde tänka sig att spela match med damernas A-lag i TFK! Hon blev jätte glad och jätte nervös!
Samling 14:15 med matchstart kl15:30.
Vid 13:30 träffade jag äntligen min goa Anneli och tog en lång promenad ned till Slusscafeet och tillbaka. Det var så mysigt att få träffas och prata lite om livet och allt som händer. Tycker så mycket om henne! ❤

Sen drog jag hem och laddade med långkalsonger, mössa och vantar innan jag gick till Edsborg för att kolla Ninnis A-lagsdebut! 😃 Me so proud! Hon gjorde verkligen inte bort sig!! Spelade på topp och la upp några riktigt fina passningar och målförsök. Hon fick gå in och spela efter halvlek så hon arv riktigt taggad! Jag fick läsa det fina sms:et från huvudtränarna efteråt, bra beröm blev det! ❤

Efter vinst mot Valbo med 2-1 så drog Ninni å jag till Landet där vi blev bjudna på grillat och gott till det. Vid 20:00 satt vi samlade i soffan för Mello. Mycket bus å mys med Alfred och Stella...det var en riktigt härlig kväll!! 👍❤😃

På vägen hem efter Mello, som förövrigt vanns av Loreen, sp åkte vi vägen förbi Hullsjön och plockade upp Hannah som varit på Mellofest hos Katarina.

Nu sova och ladda för en förmiddag på STIP med våfflor, kaffe, korv å bröd med Anneli på Tipspromenaden .

Gonattpösspåer!

SNÖ!!!

Hujeda....vaknade imorse och det var alldeles vitt ute! ORKA!!
Vill inte ha mer snö nu! Vill ha långa, ljusa dagar med sol och blå himmel som gör att man får energi att hålla sig vaken längre än 19:30!

Idag prata jag med Kicki! Så skönt att höra hennes röst...inser att mitt nya liv gör mig VÄLDIGT osocial. Blir mest barnen, Henk och jobbarkompisarna man träffar...

Men på Fredag nästa vecka blir det att gå ut med stort tjejgäng och fira lite...och sista helgen i Mars blir det att åka till Trysil med Condesign. Jag hoppas på strålande sol och gnistrande snö!!

Lite tråkigt att inte ha något planerat till semestern i år. Har ju inte vågat då jag inte visste hur det skulle bli med arbete och pengar...och så åker ju tjejerna till Turkiet med sin pappa.

Jag hade tänkt att ta en restresa samma vecka bara för att ha ngt att se fram emot och jag vet att jag kan leva billigt om jag åker själv men nu vet jag inte om jag får ledigt i o m mitt nya jobb så det får bli som det blir....

Pusspåer!

Tröttare än trött...

Energin ligger på NOLL, Zipp, Nada!!
Har varit lite för mycket de senaste dagarna....
Leguanen tvärvände och bytte färg helt! Hur fan kan man vända på en femöring på det sättet!?

Sen så skulle jag på utvecklingssamtal med Ninni på Måndagen....stämmer av i Unikum på morgonen och när jag läser Svenska lärarens text så inser jag att något är FEL!!
Blir förbannad, ledsen, upprörd och skriver ihop ett mail på studs.
Det är som jag anar....Ninni har bytt lärare och det visar sig att man inte gjort någon avstämning om resultatet från specialpedagogen i höstas...d v s den nya läraren vet inte om att Ninni har Dyslexi.
Toppen...det typ mest utsatta ämnet...och hon vet inget!!

Gissa om jag blev förbannad!!!!! Det går ju bra för Ninni i skolan...inte underkänd i ett enda ämne och hon kämpar och står i...därför har ingen uppmärksammat hennes dyslexi förrän förra året (förutom vi föräldrar då förstås) då Engelska läraren lyfte upp sina misstankar till ytan.
Ninni fick komma till Eva som är specialpedagog och det visar sig att hon har dyslexi, vilket innebär att hon nu ska ha rätt till hjälp och verktyg som underlättar hennes inlärning och skolvardag....sen "glömmer" visst svenskaläraren som slutar att lämna över till den nya....fetplumpiprotokollet!!!

Har varit på 8 timmars utbildning idag...kul men ovan att sitta i skolbänken så många timmar...har nog aldrig varit så trött och slö någon gång innan när jag kört hem!?

Nu sitter jag med en go' ansiktsmask i soffan och slökollar TV. Längtar lite till Onsdagkväll nästa vecka...då ska jag utnyttja hälsopengen och gå på en två timmar lång avslappningsmassage på Massage och Vatten-bolaget här
i Trollhättan.....ska bli så skööööönt!!


http://www.massageovatten.se/

Pussågonattpåer!!



Nu kan våren komma!

Ligger i soffan ute på landet och kollar in hetingen när han går loss med snabeldraken (dammsugaren för er som inte visste;). Har varit en go' helg med en hel del löpning! Känns i kroppen nu ska ni veta!
Har legat på under 6min kilometern två ggr i rad och är väldigt stolt för det. :)
Börjar komma tillbaka så sakteliga efter den krånglande vaden och se ryggen på det.
Tillåme Henk var lite impad över farten och kände att träningen tillsammans med mig verkligen ger nåt. Behöver inte bara "springa med" om man säger så utan han får sig en genomkörande han med.

Köpte vårjacka och vårskor igår, bild på skorna kommer nedan...hmmm...kanske hittar bild på jackan med förresten.
Igår klippte sig Henk, efter det gick vi och sa hej till Elli och så köpte jag skorna hos henne. Vi mötte även Anneli och Anders som var på stan en snabbis innan de skulle vidare till Småland. Annelis mamma bor där.
Sen strosa vi ned till Strandgatan och tog en fika...supermysigt! :)
Gittan hann bli badad och vi köpte lite käk och sen kolla vi Mello hemma hos mig. Åt Ytterfile av nöt med sallad å bea till...å så ett gott rött till förstås och till efterrättgav vi oss på Toblerone fondué och vi fick faktiskt till det!! Smaka gudomligt med honungsmelon, jordgubbar och minimarshmallows (stavning?) .

Idag var det att pallra sig upp med kudden under armen och dra täcket efter sig och lägga sig i soffan och kolla Vasaloppet. Sen handla vi inför veckan och stack ut och sprang....härrrrrrrrrrligt....som Ranelid säger (eller sjunger eller vad det nu är han gör?)

Sen åkte Henk till Landet i förväg och fixa med lite här medan jag röjde klart hemma och kom efter sen.
Vi måste ju ändå ha varsin bil imorgon.
Jag åker hem redan 14:45 för jag ska på Ninnis utvecklingssamtal kl 16:15. Det ska bli spännande och roligt! :)
Nepp, nu dags att borsta tanden och börja gå ned i sleeepmode.

Pösspåergodingar! ❤

 

 

 

Kan det vara vår på G redan?

Alltså...man får ju upp hoppet om att våren är på väg!! :)
Bara att tacka och ta emot i så fall!
Det som är lite segt är att jag måste (enl bilbesiktningen) köpa nya sommardäck...pratade med min morbror igår som har däckfirma och eftersom jag kör så mycket nu för tiden så är det inte bra att köpa dåliga däck...många kronor blir det...men jag har ju inget val liksom...till jobbet måste jag ju. Får se till att alltid spara undan till oförutsedda och förutsedda bilkostnader...har inte behövt tänka så riktigt förut.

Veckan gick jättefort och så är det Lördagmorgon igen! Fick lite sovmorgon! Vaknade inte förrän 06:05 första gången...en hel timme längre än vanligt.

Idag blir det att bara vara, starta en tvättmaskin eller två, Henk ska till stan och klippa sig och jag ska köpa en vårjacka och ett par vårskor. Får väl ekipera mig lite, tycker inte det är så kul att köpa kläder längre bara?!
Älskade att bara gå runt och strosa, känna och prova...nu känns provrummen som värsta hånet och jag får en stress och rastlös känsla i affärer.

Trivs bättre i spåret, på ett fik eller mot annat mysigare.

Tillomed överväger jag att köpa en likadan jacka som Ninni ( har givetvis fått OK fr henne) måste bara prova om den sitter lika bra på mig som på henne? Tveksamt!

Nu börjar jag bli hungrig och riktigt kaffesugen!! kanske ska gå till ICA och köpa nybakat bröd, apelsiner och ägg?

HaenfinLördag!