Söndagskväll

Så var denna helgen snart slut! Shit vad fort tiden går!
Idag sov vi till lite över 10:00 inklusive den extra timmen som man fick p g a vintertiden.
Åt gooood frukost och sen åkte vi och grattade syrran som fyllde år i Måndags. Blev fika där och sen åkte vi ut till Överby och köpte doppresent till Henks systerson Calle. Blev en svart Brio lära-gå-vagn.
Sen åkte vi hem och åt lite innan vi for vidare för att veckohandla. Henk åkte sen ut till landet för att lägga om till vinterdäck på WOJ:en. Jag packade upp, kramade om döttrarna som kom förbi med väskorna sen en städsväng med dammtrasan och snabeldraken (som Elli döpt dammsugaren till ;).
Nu har jag åkt ut till Henk på Landet och tittat på honom när han tränat.
Ska ta en dusch innan Solsidan och sen blir det väl att dejta John Blund så tidigt det bara går?! Tidig morgon imorgon så 04:50 ringer väckarklockan. ZzzzzZzZzzzz

Pusspåer! ❤

Vintertid

Då var det dags att ställa tillbaka klockan. Vintertid igen! Mörkt redan vid typ 17:00 antar jag? Det betyder mörkt när man åker till och från jobbet.

Har varit en seg dag idag även om vi var hemma i tid. Tåget fr Gbg gick ju 22:12 så vi var i stan vid 23 och hemma vid 23:30. Det var en kanonkväll både på Incontro och på tåget hem!! 😄👍
Sov till 10:30 och vid 12:00 åkte vi och hämtade två vinterdäck till Henk, sen fick Gittan sina vinterlagg.

Pratat med moster en sväng och kollat hur det kändes då hon gör sista helgen på Hasselqvists. De har sålt affären och nu blir det nya utmaningar i livet. ❤

Idag hade "Så mycket bättre" säsongsstart. Det är såååå bra det programmet! Bästa Feel good program ever! Darin imponerade mest med Miss Li hack i häl.

Nu se färdigt på Paycheck och sen sova.

Pusspåer! ❤

Afterwork

Sitter just nu i baren på Incontro och har beställt in första ölen denna After work kväll i Götlaborg. Ska hänga med Condesignkollegorna och inser när jag sitter här i min ensamhet att även om det skulle trilla in nån kollega så skulle jag inte känna igen honom/henne!!!
Förutom cheferna, Magnus, Jonas, Per och Camilla....än så länge inte ett känt ansikte i sikte men det känns OK ändå faktiskt...har ju min mobil...och er!!

Haennicekvällfördetskajag!

Spännande Tisdag...för omväxlingsskull.

Åh, det är allt en lite spännande Tisdag idag i alla fall!! 👍😄
Ska på litet benchmarkbesök hos bekanta ikväll. Efter att vi först hämtat Ninnis nya skor som redan är på plats på Jätten för hämtning!
Hade gärna sprungit en sväng ikväll också men jag har förmodligen sträckt låret för jag har ont som satan och det känns som om lårmuskeln bara "fladdrar" när jag går??!! Strange!

Hade urtrevligt sällskap på lunch idag då Agneta kom upp och käkade med mig! Vi hade ju massa roligt att uppdatera varandra med då det hänt saker både här och där!😄

Nu i bilen på väg hemåt och Henk vid ratten idag! Betyder att jag kan chilla me andra ord! Gööööött!

Pussåhej!

Strategiskt rätt!

 
Åh, vad rätt det var! Att städa och tvätta på Lördag förmiddag istället för på Söndag som jag brukar.
Efter att jag var klar igår så kunde man med gott samvete ta en riktigt mysig Lördagkväll och idag har man kunnat göra precis vad man vill!!
 
Igår kväll efter att vi ätit så åkte jag och Hannah till Landet en sväng och skrämde livet ur Henk som stod och diskade när vi kom! Hehe! Jösses vad han hoppade till när Hannah knackade på fönstret.
Så vi mös med dem en stund och Stella och Alfred var pratsjuka om allt som hänt sen vi sågs sist...de är verkligen goa!
Sen åkte vi hem och kollade dumburken en stund medans vi surfade och helt plötsligt ramlade på lite info och ett ansikte som Hannah kände igen BUMS! Hon har ett minne som är utöver normalt....detta var något hon kom ihåg från hon var 8år!!
 
Idag sov vi till ungefär 9:30 sen stack jag till Jätten och handlade mysfrukost!! Idag var det x-tra gött för man visste att det inte fanns en massa måsten efteråt! :D
 
 
Blev sittandes länge länge länge vid frukostbordet som vanligt...det är så härligt att prata om himmel och jord med tjejerna!! ♥
 
Efter att vi käkat så drog vi ut till Överby. Hannah och Ninni hittade varsin jättesöt topp och lite annat smått och gott. Ninni hittade ett par jättesnygga skor som vi fick beställa hemifrån sen för hennes storlek var slut. Själv fönstershoppade jag bara! Jag har ju köpstopp till mig själv.
 
Denna köpte Hannah:
 
De här stövletterna har Ninni beställt:
 
Sen köpte Ninni en topp som jag bara var tvungen att prova...skulle allt kunna tänka mig en sån själv! :D
 
 
Lite partypaljetter behövs nu när det är flera partyhelger på rad på gång! ;)
 
 
När vi kom hem lagade vi Tacos och käkade ihop innan Ninni stack till Carro och pluggade.Vek lite tvätt medan maten fick landa och sen stack jag ut och sprang! Så himla gött...gillar't skarpt!
 
När jag springer och har riktigt bra musik i lurarna så drömmer jag mig verkligen iväg...idag blev dagdrömmarna så nice att jag fick tårar i ögonen! :D
 
Nu nyduschad å avschlappnad i min One-piece i soffan framför Solsidan och Hellenius Hörna.
Idag är Loreen med i Hörnan....sitter och funderar på om Ola Lustig har rätt eller inte? Har hon peruk? Jäkligt maffigt hår har hon i alla fall....:)
 
Nu är jag sugen på lite honungsmelon...får bli några skivor tror jag bestämt!!
 
PussåfinSöndagkvällpåer! ♥
 

Full i skratt...

Ojoj! Är minst sagt lite full i skratt ikväll! Hannah och jag har klurat ut en sak och vi har legat å garvat framför datorn hela kvällen!! :D
Hannah är oslagbar på att komma ihåg ansikten och idag var hon helt outstanding!
Jaaa...vad ska man säga?! Jag är glad att jag har vett att stå upp för familjen ibland för vissa får sina infall fortare än en gris blinkar som Linus-Ida i Madicken säger!

Har inte kunnat komma till ro och sova! Fick plöja igenom höjdpunkterna och är helt stum och förvånad! Det var nog det sista jag skulle trott! Jag VET...jag är kryptisk men så är det ibland!

Önskar jag kunde dela med mig men det ger sig nog av sig själv på det ena eller andra sättet!! :D

Pussågonattpåer!❤😄

Sooooovmorgon deluxe!

Ligger fortfarande i sängen! 😄 men nu är det nog dags att gå upp innan huvudvärken blir värre än vad den redan är...får ju alltid ont i huvudet av att sova för länge??!! Nu är jag väldigt hungrig också! Dags för frukost och sen tvätt och städtid mellan 12-16! Gööööött!

Pusspåer! ❤

Fredagsmys ♥

 
Jösses vad denna veckan gick fort?! Har haft såååå mycket att göra på jobbet! En stor utmaning framför mig men jag säger bara...AJ LAJK!! :D
 
Fasen vad jag gillar att jobba med människor! Igår var det leverantörs möte och det är baske mig det roligaste jag vet! Får man tycka och känna så? På något sätt får jag så mycket energi och hela jag är som ett energigivande batteri! Älskar mitt jobb där och då!
 
Idag fick vi veta att Volvo valt att sparka VD:n Stefan Jacoby som fick en stroke för ca en månad sedan.
Så vi får en ny VD, Håkan Samuelsson. Jag vet inte vad detta innebär? och jag har insett att framtiden är lite osäkrare än för 10 år sedan yrkesmässigt. Men jag har bestämt att leva mer för dagen och ge allt jag kan och har!
 
Som vanligt på Fredagar åkte vi ut och åt lunch! Vi är ett härligt gäng och har jäkligt högt till tak och många skratt blir det!
Man lär sig så mycket om oss kvinnor när gubbarna sitter och berättar om sina fruar och flickvänner! Patrik berättade idag om att han i våras var på Shell och tankade och då delade de ut små krukor med påskliljor....han tog med krukan hem till sin fru och lämnade den till henne utan någon x-tra kommentar....efter ett tag fick hon veta via reklam att det var Shell som delat ut dem "gratis" till sina kunder och inte alls Patrik som handlat den med henne i åtanke....jääklars vad förbannad hon blivit! :D
 
Fick lite andra storys typ att Mikael och hans frus gräl är 99.9 % initierade i bilen för när Mikael kör bil vill han vara koncentrerad, koppla av och bara köra bil....han klarar helt enkelt inte att lyssna  och köra bil samtidigt....och när hans fru pratat en lång stund och hon inser att han har inte lyssnat på en enda bokstav så blir hon aplack och så är grälet igång, han berättade dock att en monolog klarade han hålla...han fixade dock inte att lyssna...jäklar vad jag skrattade i bilen till Ullevi när han berättade detta!
och så blev jag väldigt tacksam för Henks och mina stunder och samtal i bilen på väg hem från jobbet udda veckor är det bästa som finns! Vi kan prata allvar, flamsa, gräla, skratta, diskutera vilt och sjunga och precis ALLT det är så mycket underbarare än att sitta tysta och önska att man var någon annanstans!
 
Nu sitter jag och Hönan i soffan och kollar X-factor....när jag kom hem stack jag ut och sprang när Hannah ändå var iväg och tränade. Så skönt med regn, bra musik och massor av positiva tankar i skallen....och det gör ju att man är x-tra värd det där goa Fredagsmyset!
 
 
 
 
Idag när jag sprang såg jag helt plötsligt nya platser....som jag egentligen sprungit förbi 100-tals gånger men aldrig reflekterat över förut....varför kanske jag berättar en annan gång!! Hihi..jag vet...elakt av mig att lämna en sån cliffhanger men så får det vara just nu!
 
Nästa vecka är det dags för AW med Condesign på Incontro...spännande! :) men allra mest ser jag fram emot Fredag v45...då ska vi ut här i stan...vi ska träffa Stefan, Tommy och Pia...vi har med lite bonusgäster från Varaslätten...Tobbe och Andreas ska med ut och sova hos oss! :)
Sen ska Anneli ut, och Anders med Combitech så det läääär bli många kända ansikten och RIKTIGT party den helgen!! Aj lajk!! :D
 
Sen fortsätter vi Lördagen med Anders, Anneli och Vinmässan! Hujeda mig...undrar om man orkar med detta?
Ser i alla fall fram emot detta hur mycket som helst! Hoppas ni andra gör't också?! ;)
 
Ninni är iväg med tjejerna hos Carro...idag skulle de tydligen möta upp lite pojkar oxå...hmmmm...får ringa lite
senare och stämma av läget :D
 
Ikväll tänker jag lite x-tra på en vän som är iväg på RIKTIG date för första gången sen hon separerade! Är såååå glad för hennes skull och jag hoppas det blir precis som hon önskar och hoppas! ♥
 
HaenfortsattfinFredag! ♥
 
Puss till halva Fam Annorlunda som håller ställningarna på Landet! Miss U all!! ♥
 
 
 

Godnatt ❤

Vill bara önska godnatt! Torsdag imorgon och en dag närmare en efterlängtad helg. Sötepötingen Hannah har haft feber nu på kvällen så vi får väl se om hon kommer iväg till skolan?

Jag är trött och har världens utmaning framför mig de närmaste veckorna! Min chef, Filip, sa att jag ska ta min vanliga ambitionsnivå och sänka den två snäpp...annars kommer jag inte att överleva mentalt.
Tror honom faktiskt! Vill dock klara detta med gott resultat!
Får väl se om jag lyckas?

Krampåer! ❤

Liiiiiite mycke nu....

Nu är det mycket!! Lite väl även om vissa saker är väldigt positiva ❤ så känns andra lite väl mycket som en dålig såp-opera-repris!!
Har bara lust att skriiiika till vissa "Vaaaaaakna!! Snäpp upp er innan det är försent!!" Likgiltighet och apati! Jaja!! Been here, done this!
Men man är bara en liten kugge i ett maskineri.

Får se vad framtiden har för oss?!

Lite varma positiva vindar oxå!! :)
Håll tummarna!

Var helt slut efter jobbet idag...är för engagerad, vill för mycket...som vanligt.
Ska tydligen sitta på annat ställe som uppbackning på begäran av högsta chefen. Ska bli intressant och jag tänker ta chansen och se om jag kan åstadkomma en förändring av mindset?!

Fick slumra en halvtimme efter att tjejerna och jag kom hem från stan...gjorde gott! Sen blev det att laga middag.
Nu har vi kollat Hollywoodfruar! Gunilla Persson är ju inte klok!!?? Stackars hennes dotter!!

Pussågonatt!

Längtar efter Fam Busing!! ❤

Söndagsblues

Ingenting går som det ska idag! Massor att göra och ingen lust att göra ngt överhuvudtaget!
Skulle åkt och handlat runt 12:30 men då gick strömmen så det blev att stanna hemma och se till att tvättmaskinenerna kom igång som de skulle igen.

Önskar att det var Lördag...helgerna känns så korta när man alltid måste städa på Söndagarna 😞

Pusspåer!

Oj, vad tiden går....

Shit, har inte skrivit sen i Måndags. Dagarna denna veckan när vi jobbar "gruvskift" går verkligen fort!!
 
Idag är det Lördag och Henk och jag slappar i soffan efter att ha ätit lite sen lunch. Laddar för en löptur om en stund. Är glad att jag får någon minut till....är lite seg idag....varför får ni reda på snart. :)
 
I Tisdags var vi här i stan och tog en löptur när vi kom hem från jobbet. Efter det åkte vi ned till pappa med mina nya vinterdäck som får vara där tills det är dags att lägga om dem. Det ska bli plusgrader hela veckan så jag avvaktar nog en vecka till.
 
På Onsdagen mös vi ute på Landet, riktigt nice!
 
På Torsdagen stannade vi till på Ale-Torg och handlade och sen åkte vi till mig...blev en slapparkväll och Ninni kom förbi en sväng och fick presenter av Henk, barnen och Ylwa och Åke. Hon fick presentkort på både H&M och Kicks samt en mobilhållare som hon kan ha när hon är ute och springer. Hon blev jätteglad! ♥
Henk hade givetvis busat lite med henne också! :D
 
Igår åkte vi direkt till Emelie och firade henne då hon fyllde 20 år den 7:e Oktober!! Fasiken, hon är ju VUXEN nu!! Får ju gå på Bolaget till och med! Inte för att hon kommer springa ned dem misstänker jag men hon får om hon vill! ;)
 
 
 
Vi blev kvar hos syster&co en lång stund efter alla andra åkt och satt och pratade om livet, känslor och framtid. Många ord värmde och stärkte! Tack! Love U for it! ♥
 
Vid 20-tiden styrde vi kosan till Idrottsvägen och hem till Anneli och Anders som bjudit hem oss på mat. Vi fick Kalv, Potatisgratäng och jättegod sås! Till efterrätt fick vi Annelis jättegoda havreflarnstårta :P
Lite vin till detta och så satt vi och tjöta och skratta hela kvällen!
 
Anders hade fått ett jättefint halsband av Anneli i födelsedagspresent och han skulle ta av sig det för att titta lite närmare men fick inte av sig det så Henk fick hjälpa honom....de hade en liten ovanlig taktik när det skulle av....lite gullig faktiskt :D
Vet inte riktigt hur man ska tolka det!?  Hehe!  ;D
 
 
 
Vi blev kvar till 01-tiden och kom i säng ganska sent så vi sov ganska länge idag! Skönt!
Jag gick upp tidigare än Henk och gjorde frukost till honom ♥
 
Vid 12-tiden drog vi till Återvinningen och slängde lite skräp som Henk hade med hemifrån och sen släppte han av mig vid Casmara Salong. Jag hade bokat ett massagepaket där ansiktsbehandling ingick så det var riktigt nice. Vi har ju en hälsopeng på totalt 2000:- per år på företaget jag jobbar på som jag kan använda och i o med att jag inte har något träningskort så utnyttjas de till massage istället! Riktigt nice.
Var asspänd i nacke och rygg och Lena gav mig en riktig genomkörare! Det var helkroppsmassage och idag blev jag inte lite ställd då även "hyllan" fick sig en duvning! Det har jag aldrig varit med om förut?? :-O
Det var väl tur att det var en kvinna som gjorde´t annars hade jag nog fyrat av en snyting i ren reflex!
 
Well, när det var dags för ansiktsbehandlingen så frågade hon mig om jag hade klaustrofobi? Näe, det kan jag väl inte påstå...då berättade hon att masken som jag skull få skulle även ligga över ögon och mun så jag kunde inte öppna ögonen eller munnen under tiden den verkade.
Men jag sa OK och så la hon på den....den var jättekall till att börja med! och sen hur behaglig som helst! När jag låg där så ångrade jag lite att jag inte frågat hur länge den skulle verka?? skulle jag ligga där i 10 minuter eller 30 typ?
När den skulle av så bara hon rullade av den! Fick även ögonbrynen formade med vax! Känner mig riktigt fräscher nu! :D
 
 
Snart dags att byta om och ge sig ut och springa....längtar INTE ut när jag tittar ut igenom fönstret! Blåser och ser grått och kallt ut! Brrrr....
Blir väl nice sen när det är klart och man fått en varm dusch antar jag!?
 
Hörssnartigenpusspåer!♥
 
 
 
 
 
 
 

Trött, trött..

Sitter i soffan. Kom hem vid 19:45 efter att handlat blomma till bror och Nadia&Frank, åkt och hämtat pappa för att uppvakta bror som fyller år idag och sen hämtat upp vinterdäcken.

Hannah drog till FCT matchen med kompisar så nu väntar jag på att hon ska komma hem för då ska vi köra väskorna. Sen blir det att mysa framför TV:n.

PössåhaenfinMåndag!

Dagens glädjepiller! ♥

Fått lov av Henk att lägga upp lilla prinsessans insats ifrån igår kväll när hon och Hannah satt och kollade "Världens bästa fritids" på Alfreds Ipad.
 
 
 
Man kan ju inte bli annat än glad när man ser detta!
 
Jag mår lite bättre efter middagen (tack o lov) hoppas att det håller i sig!
Imorgon är det Måndag och min minsta höna har valt att stanna en natt till. Stora hönan drar till far sin då hon bestämt att ha en kompis på övernattning i sitt nya rum.
Vi, Hannah å jag, siktar på att hämta upp pappa för att gratulera bror som fyller år och sen ska jag hämta upp mina två nya vinterdäck som en kollega hjälpt mig att fixa. Priset var oslagbart och värmde min stackars plånbok.
Är så glad att jag har "två-däcksintervall" på både sommar och vinterdäcken för att inte ruinera mig totalt.
 
Ikväll blir det att bara ta det lugnt...kör en tvättmaskin med min och kärlekens vinterjackor för det börjar bli lite kyligt på morgonen nu. Jag hade 4!! grader när jag åkte till jobbet en av mornarna förra veckan.
 
Hoppas jag får sova i natt!!
 
PussochfinSöndagkvällpåer!
 
 

Summering och status quo.

Har nog fått i mig lite väl mycket mjölkprodukter ett tag....och så lite stress och oro på det. Kan bara
sluta på ett sätt antar jag?
Blähh! Ville sprungit idag men får nog dessvärre skjuta på det. Är så himla glad för min svåger Leifs skull! Vet att han gillar att springa, precis som jag men han har fått hålla upp ett långt tag p g a problem med vaden. Han fick för några veckor sedan låna boken "Born to run" av Henrik och nu har han investerat i ett par nya skor som gör att han var tvungen att ändra löpstil. Han har varit ute några vändor, både på mjukt och hårt underlag och han har hittills inte känt av någonting! :D Håller nu tummarna för att detta var vändningen och att han får kunna njuta av löpningen igen!
 
 
Vi hade ju kalas för Ninni och mig igår. Ninni hade bakat kanelbullar och vaniljkakor och jag och Hannah hade gjort Philadelphiakakor.
Sen givetvis, som alltid, så hade Hannah gjort iordning kalasgodispåsar till alla barnen (alla kusiner). :)
 
 
 
 
När kalaset var slut så drog Ninni ut med kompisar och hade på sig sina för dagen nya Palladium dojjor som hon fått i födelsedagspresent.
 
 
Jag och Hannah tog med fika och godispåsar ut till Landet då lillskruttan kommit hem från dagis med feber på Fredagen.
 
Där blev jag uppvaktad av Henk, barnen och svärisarna som fixat present de med via Henk.
 
och här är lite andra fina presenter jag fått.
 
Tack alla för en finfin Lördag! ♥
 
Nu måste jag vila för jag mår urk!
 
PusspåerdennasoligamenillamåendeSöndag.
 
 
 

Vilken natt!!

Vaknar kl 02:00 av att jag mår fruktansvärt illa. Misstänker magkatarr för det kändes lite av den sortens ont i magtrakten. :(
Upp och tar en Pepcid och hämtar en hink i fall att men jag klarade somna om. Mår fortfarande lite illa nu på morgonen så det är väl bäst att gå upp och äta nåt så det inte blir värre. Hatar magkatarr!!

Pusspåer!

Fredagkväll

I morgon blir'e kalajs. Så Ninni hade lovat att baka bullar.
Det har hon, Matilda och Carro nu gjort! :)
Strax ska jag göra två stycken Philadelphiakakor men först ska jag kolla lite X-factor och ta ett glas rött innan tjejerna dyker upp igen för nu är de och hämtar pizza på Mysingen.
 
Här kommer en bild på två av mina små bagare!
 
 
Anneli kom förbi idag! Det var kort men ack så ljuvt! :D Åh, vad jag gillar mina vänner! Träffar dem alldeles för sällan!
Det som var ASKUL var att hon berättade att de ska ut Fredag v45 och det ska "Fyrklövern" och Runing med!! :)
 Tydligen har Combitech stående AW andra Fredagen varje månad på Pitchers samt att Andreas Eriksson fr Lkp aviserat att de vill häråt på AW...kan bli en RIKTIGT rolig kväll!!
Det behöver jag!!
 
Nästa helg, v41 är oplanerad förutom att jag bokat tid för massage för min hälsopeng på Lördagen! Nice!
Sen är VARJE udda helg fram till v49 bokad på Fredagar!
 
V43 är det AW med Condesign på Incontro och då har Henk AW med sin avd i Gbg han med! :D
V45 är det AW med ALLA mina goaste vänner!!!
V47 ska Henk, jag, Martin P Andersson och Malin Husar till min och Malins kompis Karin och Fredrik Overgaard som bor i Torslanda. Vi drar dit direkt efter jobbet :)
V49 blir det Julfest med Condesign
 
Tur att jag har barnvecka varannan vecka så Partypinglan hinner vila upp sig! :P
Näe, detta behöver vi! Så jäkla osociala som vi blir av pendlandet så behöver vi ut och träffa våra vänner!
 
Idag var vi på Texas Longhorn och käkade lunch! Jäklar vad gott och vad kuuuuul vi hade!!!
Så skön blandning av människor och alla låg dubbelvikta av garv emellanåt! Nästan så man trodde
 man var på AW! Att skratta är verkligen det bästa som finns! :D
 
 
Idag är jag glad för Agnetas skull!!! Volvo visar att de lägger märke till hennes arbete på det enda rätta sättet, via lönekuvertet! ♥
 
Ni skulle se mig nu!! Sitter i soffan med tre 15-åringar och en 13-åring. :D
Har snällt erbjudit mig att gå in i mitt sovrum och surfa och läsa bok men jag fick vara kvar!
Tack för det sötongar! ♥
 
PussåfinFredag!
 
 
 

Jag, ett Måndagsbarn.

Måndagen den 4:e Oktober 1971, ungefär vid 14-tiden föddes Susanne Barbro Margaretha Meivert.
Alltså är jag ett Måndagsbarn....har hört mycket om begreppet och dessutom så sjunger ju Veronica Maggio om det. Var tvungen att googla och fann detta;
 
  • Måndags barn är ögonfröjd.
  • Måndags barn är snällt och rart.
  • Det som är födda på en Måndag är oftast svärmiskt lagda, har ett inre för poesi. är mild, vänlig, godhjärtad och hänsynsfull.
  • Måndags barn har fagert skinn
  • Måndags barn kan få det slitsamt.
Nu vet ju inte jag om detta stämmer till punkt och pricka men det var ju ganska trevlig läsning förutom det där sista...men å andra sidan...vem har sagt att livet ska vara lätt?
 
Detta betyder ju att jag fyller år idag! :) 41 år närmare bestämt! Tyckte 40 år var helt OK men 41 låter astråkigt!
Hoppas att det inte ÄR det! ;)
 
Dessutom är det Kanelbullens dag så idag bjöd jag och Condesign på kanelbullar från Mohlins bageri.
Ringde och frågade om det var OK att jag gjordet det och jag fick beröm att jag var så duktig på marknadsföring!
 
Lite lustigt för att det är ju bara sån jag är....så det är kanske "marknadsförare" jag ska bli när jag blir stor!?
:D
 
 
Sen när jag kom hem fick jag paket av döttrarna!!
Finurliga Hannah hade slagit in det jag fick så det gick inte att lista ut vad det var!
Jag fick TRE par jättefina örhängen! Blev så glad! :D
 
 
Sen när jag ställt mig för att steka pannkakor till vårt pannkakskalas så ringde det på dörren.
Fick en jättefin bukett blommor från Yvonne, Christer, Tommy, Sara och lilla Alicia.
 
 
Tack så mycket!! Vi kommer snart till Falköping och hälsar på för det var länge sedan nu och vi vill träffa lilla Alicia! :)
 
Sen blev det pannkakskalas och mys!
 
 
 
Man kan tycka mycket om Facebook...det finns mycket bra och mycket dåligt...men jag har (hittills) mest positiva erfarenheter! och om man vågar sålla lite och bara ha de som ger en positiv energi och har ett eget flöde så tycker jag att det är bra. När hösten kom 2009 efter den kämpiga våren så var Facebook min räddning. När tjejerna var hos Peter så överlevde jag de veckornas ensamhet tack vare Facebook....man behövde inte riktigt vara själv även om man var det en del kvällar....sen hade jag ju alla mina underbara tjejkompisar som jag faktiskt umgicks med IRL men de stunder som de inte var där...så fanns det alltid en länk ur ensamheten.
 
Så idag när man fyller år så kan man ju inte påstå att man blir ledsen precis när man ser alla Fejjan-sköningar som vill gratulera en! Cybergratulationer på Fejjan och via sms värmer minst lika mycket som kort i brevlådan, så det så!
 
 
Nu till en helt  annan reflektion:
Underkläderna  jag köpte i Turkiet var av röten kvalitet! De har krympt! Allihop!
För så måste det vara väl? ;)
 
Pussochgonattfrånenglaaaaa41-taggare.
 
 
 

En bra dag!

Det har varit en bra dag idag, hela dagen! Skönt!
När jag kom hem från jobbet drog vi till city direkt och lämnade av Ninni hos Mia på Casmara salong.
Ninni hade fått presentkort på ansiktsbehandling av bror med fam i födelsedagspresent förra året och nu, nästan ett år senare, så var det dags.

Medan hon var där så gick jag och Hannah till Kicks. Min Bare Minerals var slut och jag hade ett presentkort där men bytte märke idag. Bare Minerals är ganska dyrt så det blev Clinique istället. Fortfarande Mineralbaserat för det måste jag och min hy ha. Det blev ett rouge och en rougeborste också.
Kommer vara assnygg imorgon! :D

Sen köpte Hannah vantar och så gick vi till Gillet och tog en fika. Tror bestämt att Hannah smet iväg för att köpa en födelsedagspresent också! ;)

När vi kom hem lagade jag mat och sen gjorde jag nåt som jag inte gjort på väldigt, väldigt länge!!
Jag tränade! På crosstrainern, bara en halvtimme men ändå!! Måste igång igen. Fått en morot som tur är så jag hoppas på en nytändning!

Pussågonattwhereeveryouare!!

Snabb statusrapport

Gör en snabb uppdatering när jag ändå går mellan hus och möten.
Känslan i kroppen idag: WIHOOOO!! Kan inte förklara varför? Bara är så och verkar smitta av mig på alla runt omkring mig. Kollegor och mötesdeltagare kan inte stå emot min glädjepeppring! :D

Henk har fått alla provsvaren och jo han är fortfarande en hyggligt normal och go kille på 35-vintrar! ;)
Alla värden ser bra ut så om det inte ger med sig med smärtorna får vi dyka djupare i ärendet! Men han verkar må bättre och bättre...speciellt när han ätet regelbundet och tätt.

Idag när jag kommer hem ska jag köra Ninni till Casmara salong. Hon ska göra ansiktsbehandling då hon fick det som presentkort när hon fyllde år förra året.
Hannah och jag tar en mysfika på stan när Ninni blir omhändertagen. ❤

Pussnuvidareiarbetsdagen