Radioskugga

Mår inte så bra som ni säkert förstår. Förkylningen har satt sig på bihålorna också. Dessutom är Hannah också sjuk nu 😔❤
Tur vi har Ninni som fixade lite mat till oss. ❤❤

Fullkomligt HATAR att vara ensam vuxen i hushållet när man är sjuk!

Villblifrisknu!!!

Here we go again!

Är så ledsen just nu! Var på vårdcentralen och läkaren lyssnade på mig och han sa att höger lunga lät sträv så han skrev ut antibiotika till mig. Fick en sort som jag ska ta en gång om dagen men idag ska jag ta två.
Snälla gode G låt mig nu tåla den och få behålla den!!!

Är fullkomligt skräckslagen för att hamna i samma situation som i November!! :'(

Håll tummarna att allt går bra!

Pussochkram ❤

:'(

Mår sämre än någon dag tidigare så det blir att ringa vårdcentralen när gubbarna som ska upp på taket varit här.

Jo, nu ska de äntligen upp och försöka hitta var läckan in på vår vägg kommer ifrån?

När de väl hittat den och stoppat den så är de varmt välkomna hit och renovera hallen! Sen kanske man slipper skämmas igen!
Gillar ju lyan när den är städad och i ordning!

Vet inte om jag berättat tidigare men vi har grannar i ett av husen (som inte är ett hyreshus) som har två hundar och när som helst på dygnet kan de släppa ut hundarna i trädgården för att rastas, inget konstigt med det MEN det är bara det att den lilla hunden skäller på ALLT som går eller kör förbi och det vill säga att den skäller konstant!!
Har verkligen haft överseende länge nu och vi grannar har pratat med varandra om det och alla tycker att det hela är väldigt segt att bli väckta lite när som helst på kvällen/natten/morgonen.
Som idag, när den hade vänligheten att väcka oss kl 06:30!
Då var mitt tålamod slut! Så jag ringde upp och förklarade SNÄLLT, inte otrevligt alls, vår syn på det hela.
Nämnde kanske att om man nu har ett energiknippe till hund så kanske man får som hundägare göra som de flesta andra, ta den på promenad i koppel så man kan uppfostra den samtidigt.

Hon tackade i alla fall för att jag inte ringt och stormskällt, sa att hon skämdes men skyllde sen på att det var människorna som stannade och pratade med hundens fel?!
Well, du gör som du vill sa jag. Vi grannar kan ju inte göra något åt de som stannar? sa jag. Du har ju ändå ansvar för hunden.
Sen önskade jag en trevlig dag och sa hej då.

Undrar om hon förstod? Återkommer om inte.

Pussochhostpåer!

Längtar!! ❤❤

Hannah, Ninni och jag sitter och tittar på film och bilder från Hotellet på Rhodos dit vi i Fam Annorlunda åker i sommar.
Inte utan att man längtar när man sitter här snorig och dan i denna grå Februarimånad!

Pusspåer! ❤

Same, same...

Har en kass natt! Vaknat till och från hela natten och haft fruktansvärt ont i kroppen! Känns som jag vill krypa ur skinnet! Pratade ju med vårdcentralen igår för jag ville rådfråga om det här med att jag haft lunginflammation och att jag inte för mitt liv vill få det igen!!

Hon berättade att det gick två olika slags förkylningar nu. En var den vanliga influensan men feber, värk i kroppen osv.

Den andra var mest feber i början som gick över i hosta, halsont, huvudvärk och lite molande värk i kroppen. Jag vet inte vilken jag har men jag ska dit imorgon i alla fall och få ta en snabbsänka så att det inte övergått till ngt bakteriellt.

Så ledsamt tråkigt är det i alla fall att ligga här! Måste ned till Ica idag och fixa Alvedon och nässpray...bläh!
Tjejerna har ju inte åldern inne så det blir att bita ihop och gå dit.

Pusspåersomärpiggaochkrya!❤


Ärligt talat!!

Dagens diss:
Mår bölerötet! Svider i och över ögonen som det alltid gör när jag har feber, har ont i huvudet och värken i kroppen är fullständigt vidrig. Orka vara sjuk!! Så fruktansvärt tråkigt! :'(

Dagens hiss:
Telefonen ringde precis. Jag ska hämta min bil Måndagen den 4:e Mars kl 16:00!!! :)

That'sallfornow!

Fryser och har värk i kroppen :(

Vaknar av att jag fryser som en hund och det känns som om jag har växtvärk i hela kroppen! Tog temp och jag ligger på 38,2 och det är def feber för jag brukar ligga på 36,5 annars.

Kommer nog att ringa vårdcentralen och rådfråga dem för jag vill inte för mitt liv hamna i lunginflammationsträsket igen!! Gahaaaa!!

Pusspåer ❤

Nu verkar det vara min (o)tur?

Äntligen sportlov!! Men det blir inte som tänkt med snö, skoter och skidor tyvärr...det verkar bli soffa, filt och Alvedon istället!! Fryser, hostar och är snuvig.
Blähhh!!

Pusspåer!

Blähhh!

Sådär dag. Men så måste det väl vara för att andra dagar ska kännas bra antar jag?
Just nu längtar jag tills jag får reda på när jag får nya bilen!!
Ingen som behöver köpa en bil? Gittan kommer ju givetvis att säljas!

Pössåkram

Lonerider

Än en dag får jag sätta mig ensam i bilen till Torslanda. Henrik har mått hyggligt under helgen men inatt var febern tillbaka igen. :( stackarn! ❤

Jobbar i alla fall bara idag och imorgon sen är det semester i vilket fall som helst och det ska bli riktigt gött! :D

PussåfinMåndag!

Los är avbokat :(

Sitter just nu i soffan med en sovande Ninni och en sovande Henk brevid mig. Ninni har varit här medan hennes pappa varit och tränat. Hannah var också här en sväng med två kompisar. :) nu sovs det för fullt och jag väntar in en tvättmaskin.

Det blir inget Los för oss tyvärr. Alfred är sjuk fortfarande och hade feber och har en hemsk hosta och sov nästan inget alls i natt, stackarn! ❤
Inser att det blir inte bra med utelek, skidåkning och bus i den kylan...och det blir lite segt att bar hänga inomhus för honom med om alla andra är ute och härjar.
Vi får tänka om helt enkelt och för A&S så är det redan inplanerat en skidresa med Y&Å v10 så de får mysa och åka skidor då. Jag tänker fråga om Ninni och Hannah kan åka med till nån skidbacke över dagen Lörd v9 istället så kan Henk visa hur man åker bräda. ;)

Inte så mycket att göra och det är sånt som händer!

Nepp, nu är det dags för tvättstugan!

Pusspåer! ❤

Power walk

Startade Lördagen med en power walk med mina pensionärspinnar! men njöt tyvärr inte av rundan på samma sätt som sist!
Är jävligt förbannad att en sjuk människa som den som iklädd mask överföll en ung kvinna hör i området förra Söndagsmorgonen ska styra om jag ska våga gå ut och gå eller ej?!
Vågade inte gå min vanliga runda utan gick mycket på gator idag nära till hus och människor i fall att. Så tråkigt att inte kunna göra som vanligt och vara trygg med det!

Om en stund blir det att packa ihop oss, handla lite och dra till Landet för kl 16:00 kommer Busingbarnen. ❤

HaenfinLördag!

Lugn Fredsagkväll

Blev att jag åkte och köpte salladsbulle till mig och pizza till Henk direkt när jag kom hem. När vi ätit och jäst en stund i soffan så gick jag till Jätten och köpte Ibumetin, jordgubbar och valnötsglass till oss.

Henk var pigg en liten stund och fick i sig både match glass. Nu ligger han med filt och kollar skidskytte.

Ska nog krypa under en filt jag med. Lite trött efter arbetsveckan. Imorgon blir det att mysa med Busingbarnen ute på Landet. De kommer först vid 16:00 nu när Henk är lite rasslig. Det blir jag som får hålla igång imorgon. :)


Sjukling ❤

Idag får mitt hjärta stanna hemma nedbäddad för han vaknade med hög feber inatt. ❤
Får pyssla om honom ordentligt när jag kommer hem. För mig blir det att styra kosan mot Torslanda och jobbet.

PussåhaenfinFredag.

Bilder också kanske? :)

En fin alla ❤:ans dag!

Efter en bra dag på jobbet åkte vi på husvisning och sen vidare till Sushi Ishiban och köpte med suhsi för att fira alla hjärtans dag tillsammans. Det var vår present till varandra...trodde jag!!...helt plötsligt plockar älsklingen fram tre!! paket!
Jag fick världens bästa, gulligaste och omtänksamma presenter! Två värmenkuddar att ha i vantarna, formade som hjärtan! ❤❤

Och så fick jag som en kortlek med skraplotter, en lott i veckan ett år med små kärlekstips till både honom och henne! Urgulligt!
Tack så mycket Henrik! ❤ Jag älskar dig! Min underbara och galna snygging!!

Nu sova, snart helg!! ;)

Pussånatti

Upprörande!!

Usch vad jag sovit dåligt! Tänker på rubrikerna i TTELA och de fall där barn och nu även en ung kvinna blivit förföljda!
Att man ska behöva oroa sig för kidsen när de tar sig från A till B?!?

Hoppas polisen får fast honom/dem om det nu är en eller två som härjar?!
Hade velat kunna både lämna och hämta döttrarna vid skolan!! och hos kompisar!

Nu går de i alla fall inte själva har de lovat mig! ❤❤❤ alltid i sällskap med någon.

Annars är det ju alla hjärtans dag! Är det mer kärlek i luften då tro?

PussochhaenfinTorsdag! ❤

Utflykt

Idag blir det en tur till Mediamarkt och/eller NetonNet efter jobbet. Henk ska kolla lurar till barnen och jag ska fixa en laddare till till min mobbe.

Idag har det varit fullt upp...höll på att få krupp i projektledarmötet med allt nytt men det ska nog gå bra och teamet verkar toppen! Projektledaren, Ulf, satt kvar en stund efter och frågade massor med frågor om mig och min bakgrund och talade om att det var ett bra team och att de alltid fanns till hands. Lite gammal välkänd "anda" i det här projektet! Men så är det ju snabba puckar också!

Snart kommer älsklingen! Sitter i Gitttan och väntar på honom. Lille kallt är det men jag kan inte med att stå med motorn på.

Pussåhörsvisen! ❤

Skiftande väder

I Göteborg var vädret helt OK....i Trollhättan var det kass! Så jag fick träna på Crosstrainern istället. 30 minuter orkade jag med. Känns så gött!

Packat har jag gjort, vi har fixat mackor och matlådor.
Ska se klart på Maria och Mindy och sen soooooova!

Pussånatti!

12:e Februari

Då var det dags för hemfärd efter ett dagsverke på Volvo.
Härlig puls och jag börjar få sätta mig in i DPL-jobbet mer och mer.
Pelle kände sig dessutom lite hängig och febrig idag så det verkar som
om jag får gå på möten helt själv imorgon.

Det gör mig ingenting…det är enda sättet att komma in i det!
Annars har jag honom att luta mig mot, då MÅSTE jag ta tag i allt själv.
Visst…jag kommer säkert springa för fort i början och missa nåt men
det lär man sig ju också på…lite smärtsammare bara! ;)

Idag är det raka vägen hem som gäller…sen köra tjejernas väskor till deras pappa
så de kan åka direkt dit från skolan imorgon.
När väskor är lämnade ska jag svida om och ge mig ut på promenix med mina ”pensionärspinnar”
och go’ musik i öronen!! Längtar!

Henk är supersnäll och erbjöd sig att laga mat idag. Jag hade tagit fram kycklingfiléer som ligger i kylen
men jag tror inte att jag vågar låta donnorna tillreda kyckling än…det får vi nog träna på tror jag!
Henk ska nog klara av det. ;)
Han får säkert hjälp också för de gillar att hänga i köket och prata när det lagas mat. Mysigt.

Sen vid 21:00 är det ju dags för ”Maria&Mindy – best friends forever”.
De är ju helt galet roliga de två så det kan vara lagom för hjärnan att få varva ned med innan det är dags
för John Blund.

Just det! Måste packa också….imorgon blir det att åka till Landet och sova.

På Torsdag är det Alla hjärtans dag och då ska vi lyxa till det med sushi när vi kommer hem!
Inga blommor för det kan man faktiskt köpa till varandra närsomhelst…när de inte kostar det dubbla!
och det var ju inte länge sen jag fick jättefina tulpaner av min man. ♥

Det är Fettisdagen idag. Blir ingen semla för min del…har ca 20st som sitter runt magen redan! orkar
inte kånka omkring på en till! ;)
Måste få till fast rutin på promenader så det

Nepp, det var allt för stunden.

Pussåvihörs!

Trött!!

Hjälp vad trött jag är!! Slutade vid 16:45 och åkte till Landet. Sen körde vi Henks bil till Johanssons garage. Höll ögonen öppna ifall Kicki var på plats men det det var nedsläckt och tomt.
Sen till Willys och handla lite innan vidare hem där jag blev lite ledsen för att tjejerna inte tänker lite själva på vad som behöver göras.
Sen gjorde de mat, köttbullar och potatismos.

Har kollat fam. Annorlunda och nu blir det sova!
Klockan ringer 04:50.

Pussånatti! ❤

Rise'n shine!

Skulle vart uppe vid 05:00. Orkade inte!
Behöver vara på jobbet kl 08:00 så nu är det nog dags ändå att gå upp.

Godmorgonpåer! ❤

❤ Vänner ❤

Har fikat med min Pia ikväll. Jäklars vad man mår bra av att träffa sina vänner! ❤

Hennes Joel och hand kompis var på bio och kollade Röjar-Ralf så vi hann göra en riktig statusuppdatering!

Härligt att höra Pia berätta om sin nya passion, Crossfit. Man blir alldeles energiboostad av att bara lyssna och det är så nice att se att hon verkligen hittat sin grej!
Samma lycka som jag kände under mina tre skadefria löparår!

Sen fick jag skickat iväg en bild med en rolig text till min allra bästa barndomsvän som nu bor i kungliga hufvudstaden. Passade henne som handen i handsken! :D
Hon skickade tillbaka en jättefeeeen bild på sig själv i sin farmors mockamössa. Den bilden är dock censurerad. ;)

Nu sitter tjejerna och jag i soffan framför nån film. Jag borde ta tag i livet och fixa ordning inför morgondagen. Chopchop Suss!

Har haft en toppenhelg!!! Me so grateful!
Nu dags att göra lite nytta!

Pussånatti!

Dagens hiss:
Vänner! ❤ Need I say more?

Dagens diss:
Influensor, förkylningar och magsjukor. Vill att Busing-barnen
blir friska nu så vi kan ha en mysig Lörd-Sönd nästa helg. ❤

Åh, vår!!

Brukar titta in på flickr och kontot Paris in Four Months. Hon tar så fantastiskt fina foton!
Inte utan att man önskar att man var i Paris nu!

Enjoythepics!

Promenad!

Kommit hem från en skön promenad i Februari vädret med Anneli. Härligt rosig om kinderna nu! Har lyckats med fyra fulla tvättmaskiner också! Bra där!

Nu chilla lite i soffan innan dags att sätta igång med Söndagsmiddag. Har fått rodda om lite i menyn så idag blir det Fläskfilé, potatisklyftor och bea eller vitlökssmör. Tjejernas favvo!

Sen iväg på fika med Pia! :D

FortsattfinSöndag!

Fiiiiiiiika!

Åh!! Blev precis bestämt att jag ska iväg och fika med Pia idag! Wihoooo! Så länge sen sist.
Då är det nog bäst att sätta fart...har liksom inte kommit upp än! ;)

Pössigen! ❤

Väder?

Undrar hur det ser ut ute? Ligger fortfarande nedbäddad under fluffiga och varma täcket men hör plogbilen som jobbar järnet på Ica Kvantum Jättens parkering. Har det snöat mycket i natt tro?

Smiter upp och tittar, ein moment bitte...nu tillbaka...njaeä, det var inga drivor precis?! -4.1* och lite mulet så det var ju inte så att det spritte till i kroppen av väderkick i alla fall.

Tjejerna kommer säkert att sova en stund till men jag är supersugen på frukost redan nu! Längtar efter kaffekoppen x-tra mycket! Tog ju ett kaffeuppehåll på över en vecka och drack den första igår igen till frukosten. Himmelskt! Uppehållet gjorde susen i alla fall! Så jag får väl unna mig på helgerna.

Nästa vecka är det dags för gruvvecka och på helgen är Alfred och Stella med oss för deras mamma är bortbjuden på födelsedagsfest. Ska bli jättemysigt!! Blir bio och Mello. ❤
Sen veckan efter är det sportlovsvecka och då drar vi ju till Loos! Hoppas på fiiiiina vinterdagar! och att tjejerna får kläm på det här med snowboard.

Vecka 9 är det dags för att utnyttja min vinst! Stand up föreställningen Raw på Torsdag kväll och på Fredagen blir jag kvar i Gbg en stund för vi ska tacka av Sanna som slutar hos oss.
Då är det 1:a Mars!! och jag är fastanställd och kan fixa alla sinkor för Silver Sara! :D
Har jag tur går det fort!

Skulle vara mysigt om det var klart helgen v10 för då är Henk och barnen iväg till Idre med Ylwa och Åke så då kan tjejerna och jag lära känna Silver Sara. ;)
Vi var allt medbjudna till Idre men det får vara i år. En större semester om året får räcka. Förra året var tjejerna iväg till Turkiet med sin pappa och i år åker fam Annorlunda till Rhodos.
Vinter får vi nog en extra dos av uppe hos Henks pappa och Ritva och tjejerna kan träna snowboard där i smyg. Utan publik.
Loos har en liten skidbacke med lift så det är toppen.
Vill man ha större backe får man åka till Järvsö. Passa på att ta en fika med Lillbabs kanske?! ;)
Skidbacken är öppen Torsdag och Lördag när vi är uppe så om de gillar det så är det Järvsö som gäller på Fredagen.

Googlade snabbt och kanske är den öppen både Torsd-Fred i Loos:

Furubergets Slalombacke
Furuberget ligger i sydriktning om Loos, på detta berg finns en skidbacke som är 350 meter och har en fallhöjd på 72 meter.
Anläggningen har en vajer lift som tar åkarna upp till toppen av berget...
Öppettider
Helger: 10.00-15.00
Kvällar: 18.00-21.00
Köldgräns: -15°C
Lift, värmestuga och gapskjul med eldstad.
Öppet efter snötillgång.

Vajerlift är alltid lite intressant, brukar vara en utmaning! ;)

Nå, tillbaka till planen. V11 blir det dags att fira 50-års jubilaren! Min svåger fyller jämnt i år minsann!

V 12 oplanerad och v13 är det dags att fira påsk. Våren kommer att vara här med raketfart! :D

Ska gosa under täcket i 9 min till, sen gå upp och fixa! Idag ska det tvättas, promeneras, lagas Söndagsmiddag och bara vara!

FinSöndagpåerminavänner! ❤

Suss Taxi, var go' dröj... :)

Har precis varit och hämtat Ninni hos Carro. Vill inte att hon ska gå själv i mörkret vid den här tiden!
Vill inte att hon eller Hannah ska gå själva alls just nu, inte ens i dagsljuset, tills de fått tag på det där äcklet som lurat i buskarna vid skolan och som jagat en pojk så han blev helt vettskrämd.

Nu hänger vi alla tre i soffan framför filmen "Wimbledon".

Imorgon är det Söndag, då blir det promenad med frk Staaf, ut till Överby för att leta vantar samt lämna in en gammal avlagd Sony Ericsson mobil i Telenorshopen för då får jag 250:- att handla tillbehör för.
Blir att köpa en hållare som man har när man är ute och springer. Den jag har nu passar ju inte längre men det gjorde å andra sidan mitt mjuka fodral så det behövde jag inte investera i. Bra där!

Neppdagsattsägahejföridag!

Dagens hiss:
Kronprinsessan Viktoria för hennes insats på QX-galan! Genuint, hjärtligt och spontant! ❤

Dagens diss:
Att helgen går så fort! Skulle vara tre dagar istället för två!

Vintrig Lördag

Gick upp vid 9:30 idag när Ninni kom in och sa att det var dags för frukost.
Hade lång mysig frukost med tjejerna och när vi ätit klart stack vi in till stan där Eurosko har 70% rea på skor och stövlar. Tjejerna fick varsina par goa vinterstövlar för totalt 569:-!! Ninnis har kostat 999:- och Hannahs 899:-. Katsching!

Sen åkte vi till Sporthyra i Kungälv för att boka snowboards till v8 då fam Annorlunda åker till Los. :)
Henks barn har slalomskidor med och tjejerna snowboards.
Jag har inte bestämt om jag ska ha med skidor än eller om jag ska sköta markservice nedanför backen? Jag älskar ju att åka skidor men det är ganska många nybörjare med så det kanske är bäst att bara serva denna gång?

Vi fick tag på skidjackor och byxor på rea! 50%! Sååååå gött att ha det gjort! Bägge hade vuxit ur de de hade och det kan ju bli riktigt kallt. Bara riktiga vantar kvar så är vi redo att åka. :D
Sen körde jag förbi Volvo och visade tjejerna vart Henk och jag håller hus på vardagarna. Lite kul att de har sett det även om vi inte var inne och tittade. Tog kort både utanför Henks ingång och min. Min ingång är den liiiite snyggare med flaggor. ;)

Sen tänkte vi äta på IKEA men det var sjukt mycket folk så vi gick bara igenom. Blev Sibylla istället.

En riktig heldag med tjejerna och vi har som vanligt flamsat, skrattat och sjungit i bilen.

Direkt när vi kom hem gled Ninni i sin nya varma jacka och sina nya stövlar (hann impregnera dem!!;) och drog till Carro.
Hannah och jag hänger i varsitt hörn i soffan och bara är.
Blir att kolla Mello om en timme!

Pusspåer! ❤

(Som vanligt bilder i random ordning)

Hiss och Diss

Idag har jag en hiss och diss!!

Jag hissar BADRUMSMATTAN!
För mig som inte ha badrum med golvvärme i lyan så är badrumsmattan en räddning utan dess like på morgnarna när man smyger upp vid 5-tiden. Får känna av skillnaden de gånger den hänger på tork efter tvätt.
Så tack gode G för badrumsmattan!

Jag dissar VINDRUTETORKARE!! Åh vad jobbigt det är när de nu på vintern går hårt åts av snö och frost. Hatar när de inte tar ordentligt! Speciellt när det är mörkt och slaskigt! Dyra som satan är de och man kan inte strunta i att ha bra och fungerande för då är det ju livsfarligt!

Men det kommer att bli ändring på det! För jag kommer att "slippa" betala sånt i tid och otid för det får jag hämta till "Super snälla Silver Sara" som nya bilen fått namn till. Blir väl Silver Sara kan tro?!

Här kommer en bild på Gino. Mums! :P

Pössenpåer!

Min nya kompis :)

Var ju och förnyade mitt abonnemang till ett billigare och valde då en iPhone 5. Så eftermiddagen har gått till att installera den. Fasen vad smidigt det är med iCloud!
Bara att logga in och så hämtas ALLT som jag hade. Aj lajk!

Den är löjligt lätt. Känns som en leksakstelefon.
Ninni har gjort nationellt prov idag och Hannah har precis kommit hem från träningen så de är ganska trötta och möra så de spenderar kvällen med sin mummy. ❤

Ninni står just nu i köket och gör Gino till oss. Mums!
Bild kommer senare. Hannah ville se Gladiatorerna så vi spelar in filmen Wimbledon så kanske vi tittar på den sen? eller imorgon bitti? Det är så nice att vakna och gå upp och sätta sig i soffan och kolla en bra film.

Inget inplanterat denna helg. Vet inte om jag kanske ska ta med tjejerna till Kungälv och låta dem prova pjäxor. De vill ju hyra med snowboard när vi åker upp till Los. Får se vad vi kan lösa.

PussåfinFredag! ❤

Stress, stress, stress avslutades med avkoppling ❤

Idag har det baske mig gått i ett hela dagen!! Fick bara 20 min lunch annars har det varit möten hela dagen. Sen drog jag hem och hämtade tjejerna för att åka till banken och fixa id-kort och bankomatkort till Hannah och göra ett uttag till Ninni.
Efter det hade jag tid för en timmes rygg och nackmassage på Massage- och Vattenbolaget. Så välbehövligt. Hon fick jobba ordentligt med knutarna i axlarna, jag var riktigt yr när jag var klar.
Hon rekommenderade att värma min vetekudde och ha den på axlarna när jag kör till jobbet. Ska definitivt prova!
Imorgon måste jag upp 05:00 vill vara på jobbet kl 06:30 och förbereda inför mötet kl 08:00.

Men sen är det heeeeelg och jag kan få sova till kl 08:00 i alla fall!! 😉

Nu dags att ta en dusch och plocka fram saker för morgondagen.

Pussånatti! ❤

Frukost hemma ❤

Idag äter jag frukost hemma för att se till att Hannah kommer upp så Ninni får sovmorgon. Ninni var ju hemma sent inatt då hon varit i Gbg på opera.

-2* och lätt snöfall ute, gissa om jag är trött på snö nu! Det får gärna vara snöigt och strålande sol vecka 8 då vi ska till Los men långt här nere kan det kvitta nu. Men det kanske är att drömma sig bort ordentligt eftersom att det ska bli snorkallt i helgen!
Då ska jag i o f sig passa på att rensa ur och frosta av frysen. Var ett tag sen jag gjorde det.

Näe, dags att packa ihop sig och göra sig redo för bilfärd mot Torslanda.
Får hem i tid idag för vi ska till banken och fixa id-kort och bankomatkort till Hannah och så ska vi fixa till Ninnis sparkonto.
Efter det, kl 18:00, ska jag till Massage- och Vattenbolaget för massage av nacke och rygg. Välbehövligt!

PussåfinTorsdag!

Onsdagskväll

Sitter i soffan och har inte gjort många knop efter att jag kom hem...eller ja...när jag kom hem körde jag Ninni till Carro för de skulle ju på Operan i Gbg idag med skolan. De skulle få se "Chess".
Sen åkte Hannah, Lisa och jag till Clas Ohlson och investera i en ny elvisp då Hannah "mördade" den gamla igår. ;)

Sen kom vi på att vi skulle passa på att ta foto till Hannahs ID-kort.
17:45 sladdade vi in på Lindes Foto och 17:58 sladdade vi ut. Det lilla livet hann fastna på bild på de 13 minutrarna och hennes mamma hann bli 199:-!!!! fattigare...rena rånet jue! Fem bilder fick hon...behöver en av dem.
Inte undra på att expediten fick eld i ravi när jag frågade om vi hann ta id-bilder innan de stängde! Katsching liksom! ;)

I alla fall har jag suttit i soffan sen jag kom hem...inte gjort nåt alls.
Nu är det dock dags att ta en shower, lägga fram kläder och göra mackor inför imorgon.
Sen ska jag soooooooova! Landslaget får klara sig utan mig idag!

Ninni blir upphämtad av sin pappa inatt när de kommer hem så hon behöver inte gå hem själv.

LyckatillikvällZlatanochpösstilleralla! ❤

P.S: Givetvis bakade Hannah kladdkaka ikväll igen!! Såååå god! Livsfarligt!

Goda nyheter via posten!

Detta kom med posten idag! :D

Äntligen!!

Pusspåer! ❤

Vilken UNDERBAR dag!!!

Den här dagen har varit toppen!!! :D
Bra dag på jobbet! Har fått tag på en R-bil!!! Det är som en tjänstebil fast billigare då den är 1 år gammal och har gått 2078 mil! Den är i alla fall bokad till mig och när den kommer in så jag får provköra den och sen är det leverans i Mars.
Nu är det ÄNTLIGEN slut på oro varje dag att bilen inte startar och att något går sönder. Räknade ut att jag köpte reservdelar, olja och filter för 7000:-, sommardäck för 2300:- och vinterdäck för 1800:- 2012 och nu är det snart dags för olja och filter igen.
Vad det blir för bil? Den billigaste som går att få, en Volvo V50 D2 Classic Momentum, en silvrig. Man kan ju inte välja och vraka som när man tar en E-bil (ny tjänstebil) men jag är nöjd med utrustning och färg! :)
Ska bara provköra också men det blir nog bra! Bränslesnål är den också! Det gillar jag!
Att slippa den här oron är värt hur mycket som helst och vi har gjort kalkyler och jämfört och detta är bäst för MIG.

För om jag lägger pengar och lån på en nyare bil och köper själv så står jag där med bil och lån om Volvo man av någon anledning slutar. Då kan jag köpa en liten skruttis igen så jag kan ta mig från A till B. ;)
Men nu, när jag ska köra 80 mil i veckan på obestämd tid så känns det så oerhört skönt att kunna vara liiiiite tryggare och slippa all stress å oro!!

Sen när jag kom hem så gick jag en promenad på 4,87km med stavar! Jepp, vill gärna låta överkroppen jobba för jag är sååå stel. Därför ska jag också utnyttja min hälsopeng och få 60 min rygg- och nackmassage på Massage och Vattenbolaget på Torsdag! Det är en mamma till en tjej från grundskolan (tjejen var några år yngre än jag) som har det ihop med sin dotter(ännu yngre syster till tjejen jag kände).
Längtar!
Promenaden var i alla fall underbar!! Härligt med musik i öronen och pump i armarna! :)


Och håll i er för det tar inte slut!! När jag kom hem fick jag reda på att jag vunnit 2 biljetter till stand up föreställningen Raw på Nova arena den 28:e Februari!!! Wihooo!!!

Hannah bakade en jätte smarrig kladdkaka nu på kvällen.❤ I och för sig åt kladdkakan upp mina vispar till elvispen men det gick att vispa grädde för hand också! ;)

Mina tulpaner, som jag fick av älsklingen igår, är fortfarande superfina. Älskar tulpaner! ❤

Pussågodnatt!

Vill boka rygg- och nackmassage!!

Försökte få tid för massage...knökfullt! Vad gör folk? Unnar sig hele ti'n? ;)

Fick stekt ett gäng köttbullar idag och så potatismos till det. Blev låda över till både Henk och mig samt att jag sparade undan köttbullar till tjejerna som de kan ha till pasta på Onsdag. Ninni ska åka till Göteborg på Opera med klassen så jag vill att hon ska ha ätit ordentligt innan de kommer iväg och jag vill inte behöva tok-köra hem så då får de fixa själva.

Imorgon har jag siktet på att faktiskt gå en entimmes promenad när jag kommer hem vid 16:30. Lite övningar med handlar efter det så musklerna får jobba lite.

Näe, nu dags att nana!

Pössånatti! ❤

Mission accomplished...

Äntligen nyduschad och sitter i soffan och slappar!
Gick ju upp vid 9-tiden imorse så jag har hunnit med en hel del!
Gjort matsedel för hela veckan och varit och handlat allt vi behöver till det. Tvättat, städat och idag har jag varit x-tra snäll och fixat tjejernas rum med. Har även gjort en "Att göra"-lista som Ninni efterfrågat då hon gärna ville veta vad som väntas ska vara gjort.
Lugn, det är ingen Askungenlista på saker som ska göras utan små lagom saker som underlättar för oss alla.
Sen får de vara goa och hjälpa till att fixa nåt lätt ätbart den Måndagen och Tisdagen jag jobbar sent. Behöver ju inte vara märkvärdigt men ändå nåt som stillar hungern. ;)

Är ganska trött och inte på humör idag...lite PMS-grinig tror jag bestämt ;) men det går väl över...
Tråkiga program på TV med...vart går den däringa TV-licensen egentligen?!

Näpp, siktar på att glida ner mellan lakanen och spela lite spel på paddan innan John Blund gör sitt.

Imorgon dags för lungröntgen igen. 07:45 är det dags att vara på NÄL innan jag styr kosan mot Volvo. Sen ska jag hem och hjälpa Ninni med något snyggt hon kan ha på Onsdag när de ska på Opera i Gbg. Blir inte klänning för det blir för kallt när de ska gå till och från bussen.
Vi fixar något läckert i alla fall!

Pussånattinatti! ❤

Söndagsmorgon

Uppe redan vid 9:00 idag. Fixar i köket, har lagt filtret till köksfiltret i diskmaskinen, skurat spisen och fläkten. Jag har ätit blåbärsgröt och honungsmelon. Nu myser jag i soffan medan Henk, den lyckosten, fortfarande sover gott!

Å vad jag önskar att jag kunde ta en god kopp kaffe!! Deppigt värre men jag måste komma rätt med halsbrännan.

HaenfinSöndag!



Lördag

Gick upp ganska tidigt idag och gjorde grötfrukost till mig när Hunken sov vidare. Ingen huvudvärk, så skönt!
När Henk vaknat och ätit så drog vi till stan och Henk klippte sig och så fick han tag på nya dojjor.
Sen vidare och tog en fika på Café Gillet.
Ut till Överby och pratade med Telenor om min mobil. Blev lite ledsen för IPhone har tydligen bara ett års garanti.
Som tur är kan jag förnya mitt abbonemang till ett billigare PLUS att "få" en ny telefon. Puh!!

När vi var på Överby passade Henk på att kramas lite med Stefan Holm som var där på besök.

Sen åkte vi och tvättade Henks bil.
Åkte även en sväng och lämnade Stellas baddräkt hos dem för barnen, deras mamma och hennes Magnus skulle åka till Skövde och bada imorgon.

Ikväll har älsklingen lagat supergoda lammracks med ugnsstekta rotfrukter till mig! Det var så gott! Mums!!

Nu får vi dock skynda oss för vi ska till Anneli och Anders i Vargön och kolla Mello! 😄👍


Pusspåer!

Helt rödgråten...

Har precis sett "Meet Joe Black" på 8:an. Herregud!!! Jag är helt rödgråten och svullen i ansiktet! Vilken fruktansvärd men samtidigt underbar film! Såååå sorglig, kärleksfull och lite förutsägbar.
Lär väl definitivt vakna med huvudvärk imorgon om jag inte trycker i mig lite vatten innan jag somnar....tappade minst en liter vätska i tårar!

Imorgon är det Lördag!

Pusspåer! ❤

Usch!

Min mobil krånglar. Sen i förrgår så tar batteriet slut blixtfort...trots att jag inte ens använder den?! Orka behöva lämna in den på lagning!! Blähhhh!

Får väl åka ut till Överby och Telenormontern imorgon och se vad de säger. Hannah har varit snäll och lånat ut sin reservtelefon, en IPhone, 3 ifall jag behöver lämna in den! Men ändå...jobbigt!

Har fått helt vidrig halsbränna också! Inget hjälper!? Vågar inte äta några mjölkprodukter, inget som är fett och vågar absolut inte ta ett glad rött! Har ätit en macka nu på kvällen och tagit ett glas cola till. Maxat Fredagsmys so to say!

Hade en diskussion med först min äldsta dotter igår och sen med båda. Det är verkligen ASJOBBIGT att behöva vara arg och bestämd! Klart att man inte VILL det...men ibland behövs det ju tyvärr. Sen blir man ju lite ledsen också...att man ältar samma sak om och om igen utan att det ändras. Känner
mig som en tråkig tjatkärring. :'(

Men vi grälar FAKTISKT inte så ofta men oftast handlar det om "mitt och ditt" och att man inte frågar om lov att låna saker samt när det blir tidspress och stress. Som att leta efter saker när man har bråttom. Då får man sig en känga emellanåt.


Men det är väl ett pris man måste betala som förälder? För det måste man ju fortsätta att vara, en guide som visar skillnad på rätt och fel...vare sig de vill eller inte!

Nu titta färdigt på inspelat "På spåret"

Pusspåer